Sunday, February 14, 2010

valentine yang romantik

sempena hari valentine ni.. aku nak share ngan korang semua satu video yang sangat menyentuh perasaan.. sesiapa tengok pon boleh mengalirkan air mata.. ahahaha.. ingat aku tak berhati lembut ka? sangat romantik, sangat touching, sangat terharu dan sangat comel.. boleh dilihat persefahaman yang diberikan diantara lelaki dan perempuan.. bagaimana lelaki itu menggadaikan nyawanya untuk yang tersayang, dan perempuan itu berusaha menyelamatkan keadaan agar yang tersayang tidak pergi meninggalkannya buat selama-lamanya..

kenapa wujudnya perkataan kesat

anda rakyat malaysia? setiap hari menggunakan bahasa kebangsaan kita iaitu bahasa melayu? pernahkah anda mengeluarkan atau melafazkan kata-kata kesat dalam situasi yang tidak dijangkakan? contohnya seperti "kepala hotak kau!" dan "bodoh nak mampus!!".. dan perkataan-perkataan pendek seperti celaka, gampang, sial, lahanat, dan lain-lain.. pernah mendengar perkataan-perkataan ini? sudah pasti jawapan anda ialah "YA" bukan? anda semua tentu tidak tahu bagaimana perkataan-perkataan ini terhasil atau apakah alasan perkataan-perkataan ini wujud..

awek sangap batang yang gila

sori title aku sedikit lucah.. tapi post aku kali ni bukan ada benda lucah pon.. saja nak bagi traffiic blog aku naik kalau ada orang gila yang nak search ngarut-ngarut macam tu.. mana la tau kan.. ahahaha.. video aku hari ni, pasal budak pempuan yang bernama victoria.. victoria mengaku pernah melakukan seks sebanyak 300++ kali dan teringin mengandung kerana terlalu mahukan anak .. mak victoria ni tak bagi.. lalu berlaku kontroversi.. victoria dan mak dia telah dipanggil ke rancangan talkshow "maury show" disaksikan oleh beribu-ribu penonton (termasuk penonton tv).. apa ang menarik kat sini ialah victoria ni baru berumur 15 tahun dan mengaku mampu untuk memiliki anak sendiri.. ahahahah..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk