Sunday, April 11, 2010

vlog : dalam hati ada taman

ini adalah entry kedua aku untuk tag vlog tubelawak.. aku lebih selesa merakamkan video nyanyian sumbang aku untuk entry vlog aku.. lagu ini ditujukan khas kepada sahabat aku yang bernama "slay deathmetal".. beliau seorang yang berpewatakan ganas dan sentiasa nampak macam 'mat metal'.. tapi.. disebalik wajah ganas mat metal itu, tersembunyi hati yang mekar kuntum mewangi dan kadang-kadang puitis indah dikarang oleh beliau.. aku nak mintak maaf atas kata-kata kasar aku di pengakhiran vlog ini kerana bagiku maki hamun sesama teman rapat adalah jenaka biasa yang boleh melistrik ungkapan kepada senyuman..

3 saat untuk anda ketawa

dalam hidup ni banyak benda yang boleh membuatkan kita ketawa.. kadang-kadang tu perkara yang tak lawak pon boleh jadi lawak kalau kena dengan caranya.. contohnya macam entry aku yang ni LINK.. apa yang dipersembahkan tu tak lawak langsung, tapi kita boleh rasa geli hati dan ingin ketawa kerana lawak yang dipersembahkan tak lawak langsung kan?
Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk