Saturday, June 5, 2010

disco rojak at gurney drive penang

aku nak minta maaf sebab tertinggal post untuk dua hari.. baru-baru ni, aku ke pulau pinang saja jalan-jalan jumpa kawan-kawan lama masa diploma dulu.. ramai sangat nak mendirikan rumah tangga.. ada jugak jemputan yang aku tak boleh hadirkan diri, jadi aku pergi ke pulau pinang untuk melepak bersama kawan-kawan yang akan mendirikan rumah tangga tu.. jadi disebabkan aku pergi ke pulau pinang, aku nak review mengenai satu kedai makan famous dekat gurney drive pulau pinang (dah pernah review masa awal-awal tulis blog, tapi link tak lekat kat search engine).. kalau korang semua pergi ke penang, pastikan korang pergi kedai makan ni ya..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk