Friday, May 7, 2010

hang mokhtar : seniman yang menyepi sekian lama

hang mokhtar sangat terkenal dalam tahun 80an.. macam mana aku boleh kenal dengan hang mokhtar? sebab dulu arwah bapak aku selalu pasang kaset hang mokhtar semasa menaiki kenderaan.. jadi disebabkan bapak aku minat, aku pun tumpang minat sama.. antara lagu hang mokhtar yang sangat femes dulu ialah ayoyo sami.. lagu yang terhasil kerana kerajaan menaikkan tol.. dan paling meletop di malaysia ialah "kocik kocik, jago kobau".. sampai sekarang aku masih ingat lirik lagu ni.. arwah bapak aku dulu kelahiran negeri sembilan.. mak aku orang kedah.. jadi aku orang kedah sembilan..

aku sebenarnya gay tapi aku taknak mengaku

dalam hidup ni banyak manusia songsang.. songsang dari segi pemilihan pasangan.. sepatutnya laki berpasangan dengan perempuan.. tetapi ada lelaki yang nak berpasangan dengan lelaki, ada juga perempuan nak berpasangan dengan perempuan.. heran aku.. tuhan dah ciptakan pedang khas dengan sarung pedang.. ni tak.. nak lawan pedang dengan pedang gak.. ahahaha.. buduh! walaupun aku suka mengaku yang aku ni gay dengan orang yang tak dikenali.. tapi sebenarnya aku bukan gay.. aku sebenarnya perasan yang aku ni super cool dan super hot sehingga ramai perempuan ingin mendampingi aku.. sehingga aku lebih selesa mengaku aku gay..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk