Tuesday, December 28, 2010

maybank2u hack : teknik phishing yang masih berlaku

semalam aku dapat email dari maybank2u kononnya akaun aku memerlukan personal information update (tapi kena request TAC).. ahaha.. memang agak kelakar benda ni kalau difikirkan balik usaha yang dilakukan oleh attacker tu yang menulis script semata-mata untuk menipu user di internet.. selain itu attacker juga telah menulis script spammer untuk menghantar email dari 'hacked host' agar jejak attacker tidak boleh dikesan.. ya.. cara ini (phishing) telah lama wujud di internet tetapi masih ramai yang terperangkap dengan jerat attacker seperti ini..

part time modelling la sangat

"saya buat part time modelling" statement ni mesti korang sendiri pernah dengar dari mulut manusia-manusia yang perasan kacak dan perasan lawa kan? toksah tipu la tak pernah dengar ada orang mengaku macam tu.. entry ini sekadar nak meluahkan perasaan aku yang dah menyampah gila babi kepada mereka-mereka yang merasakan diri mereka seorang model sambilan.. model sambilan konon.. setakat ambik gambar free untuk kawan-kawan takpun jadi model habuan belanja makan boleh la.. kah kah kah..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk