Tuesday, February 23, 2010

teknik mencuri password facebook

mesti ramai yang nak tahu cara mendapatkan password account facebook orang lain dengan cara mudah kan?? ramai yang tanya aku "macam mana nak crack password orang eh?" ada yang aku jawab dengan terperinci, dan ada yang aku malas nak jawab.. bukan kedekut ilmu.. masalahnya bukan seorang dua yang tanya.. ni dekat berpuluh-puluh orang dah.. ahaha.. kepada yang aku tak berapa nak share ilmu tu, aku mintak maaf la eh.. kali ni, aku nak share video untuk menjelaskan kepada korang semua, bagaimana nak mencuri,godam,crack atau mendapatkan password orang lain takpa sebarang ilmu pengetahuan tentang komputer..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk