Saturday, February 27, 2010

bapuk pondan yang terlampau

semalam khutbah jumaat sebut pasal maulidurrasul.. lepas tu waktu malam, lepak dengan kawan-kawan pon sembang pasal maulidurrasul.. kawan aku cakap, dia pergi dengor ceramah kat mana tah becakap pasal 'kematian @ kiamat'.. memang tanda-tanda kiamat hampir dah banyak dah.. korang semua tak boleh pertikai fakta ni.. antaranya ialah lebih banyak perempuan berbanding lelaki dan ramai gay & lesbian.. jadi aku nak mintak maaf dekat kawan-kawan aku yang 'agak lembut' kalau korang tak suka aku post pasal 'bapuk'.. ahahaha.. aku tak pduli!! aku nak post jugak!!

jawatan kosong pegawai keselamatan

salam sejahtera kepada pengunjung blog ini, saya mewakili crayon sendirian berhad ingin menyatakan bahawa syarikat kami ada kekosongan jawatan. syarikat kami memerlukan seseorang pekerja yang mampu bekerja mengikut shift tidak kira waktu malam ataupun siang. sekiranya anda memenuhi kriteria-kriteria berikut, anda bolehlah menghantar resume anda kepada wizcrayon[at]yahoo[dot]com disertakan salinan kad pengenalan.
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk