Thursday, September 2, 2010

justin bieber asia

video ni dah lama aku upload kat youtube dan facebook.. sebenarnya aku takda modal nak tulis mengenai dia nih.. sebab tu aku just share video macam tu ja (tak letak kat blog pun).. tapi semalam ada kawan aku tanya "wei, yang justin bieber tu hang dah letak ka dalam blog? wajib tonton tuh!" jadi aku pun tergerak hati untuk meletakkan video ni kat sini.. ehehehe..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk