Monday, April 19, 2010

pemain guitar yang hebat

kalau anda minat bermain gitar, anda pasti berfikir sejenak "macam mana aku nak jadi femes dengan bermain gitar?" ada yang berusaha untuk menjadi lead guitar player dengan bersungguh-sungguh, di mana jari jemari kena laju supaya baru orang pandang tinggi dan tak memperkecilkan korang.. ada jugak yang berusaha untuk menjadi bass guitar player kerana menyangka di dunia music ini, bass player tidak ramai yang menempah nama di dalam dunia..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk