Tuesday, April 12, 2011

bekas kekasihku seorang yang aneh dan pelik

dah lama tak tulis entry berkaitan cinta dalam blog ni.. hehehehe.. hari ni aku nak tulis cerita lawak berkaitan bekas kekasih aku.. owh bukan dengan niat nak sakitkan hati si dia.. tetapi sekadar pengajaran untuk semua lagipun bekas kekasih aku ni buta IT, dia tak reti nak baca blog-blog ni.. hahaha.. sebelum tu aku nak nasihatkan kepada mana-mana lelaki atau perempuan yang sedang bercinta ataupun ingin bercinta, jangan bagi harapan 100%.. statement "awal bercinta memang la indah, si dia berak pun anda kata wangi" adalah super tepat dan perlu diambil berat..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk