Wednesday, April 14, 2010

sesiapa pun boleh seksi

aku tertarik dengan satu iklan ni.. sangat cool dan sangat best.. kepada perempuan-perempuan yang sudah berkahwin, patut tengok video ni.. tips untuk anda menambat hati suami.. ahaha.. teringat dekat satu post mantot dalam blog dia cursingmalay.. semoga aku pun dapat isteri yang sopan luaran tapi 'nakal' dalaman.. kalo korang tak suka video tu, pergi maki hamun dekat owner video tu, sebab kalau korang maki kat sini, aku takmau layan.. ahahaha.. booo..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk