Thursday, August 4, 2011

pernahkah anda terfikir #3 (housing roh)

aku seorang yang selekeh.. mak aku selalu marah aku sebab aku selekeh.. haha.. dia selalu cakap "first impression tu penting, ni kalau hang pi interview diorang tengok hang selekeh, mesti kena reject awal-awal lagi".. tapi setakat sekarang ni, alhamdulillah aku tak pernah gagal atau kena reject ketika interview (ehem2).. ada betul apa yang mak aku cakap tu.. dulu aku tak pernah fikir pasal ni sebab aku rasa, ketika interview biasanya orang akan test skills bukan tengok selekeh atau smart..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk