Monday, November 1, 2010

kenapa lisa surihani? bukan fasha sandha?

kalau sesiapa yang selalu follow fan page tubelawak kat facebook, korang boleh tengok aku selalu tag lisa surihani dalam status sandiwara percintaan aku.. dalam penulisan aku pun kadang-kadang aku selalu sebut nama lisa surihani.. memang aku saja nak bagi peminat-peminat lisa surihani cemburu dengan aku (cemburu tanpa sebab) hahaha.. sampai ada kawan aku pun pesan "hang selalu sangat tulis pasal lisa.. dah muak aku baca wei" jadi aku nak tamatkan episod cinta aku dengan lisa surihani dalam entry ni..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk