Saturday, February 12, 2011

lagi prank call dari geng 'muka jambu'

aku taktau nama betul diorang jadi aku labelkan diorang ni sebagai geng 'muka jambu' ja lah.. hahahaha.. tahun lepas, video diorang mendapat hits yang tinggi dimana didalam video itu diorang telah berjaya membuatkan seorang pakcik mengamuk sampai mencarut-caut.. memang lawak.. aku suka lawak kurang ajar camni.. tapi bila baca balik komen user kat video budak-budak ni, baru aku prasan.. ada yang kutuk dan ada yang puji.. yang puji tu kebanyakannya adalah perempuan dan yang kutuk maki hamun tu adalah lelaki.. 
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk