Friday, July 29, 2011

blogger gay ini agak kuat semangatnya

dulu masa awal-awal aku tulis blog, aku selalu kutuk golongan2 gay (sebenar-benarnya).. memang aku tetap dengan pendirian aku.. aku diskriminasi terhadap kaum gay dan kaum lesbian (sekarang ni lesbian pun orang panggil gay jugak).. aku pun tak larat nak kira dah berapa kali ada gay mengurat aku kerana aku suka pura-pura gay dalam laman web sosial seperti facebook..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk