Tuesday, February 16, 2010

aku gay kini dan selamanya

gay? aku suka mengaku gay.. bukan sebab aku berperasaan kepada lelaki, atau bukan juga aku suka main belakang.. tapi aku suka mengaku gay untuk hiburan dengan kawan-kawan, sebab aku rasa 'cool' mengaku gay, dan sebab aku rasa aku super hensem, lalu aku mengaku gay untuk mengelakkan wanita-wanita menghampiri aku.. ahaha.. bior la aku nak ngaku gay pon.. bukan aku menyuntut belakang buat dosa yang nabi tak mengaku umat.. ramai kawan-kawan aku pun suka mengaku gay.. memang kami suka buat orang lain rasa annoying dengan kami.. contoh conversation gay..sebab apa aku rasa cool bila mengaku gay? tengok video ni..

video awal ashaari dalam club

awal ashaari, pelakon yang tidak asing lagi bagi rakyat malaysia.. beliau telah melakonkan banyak filem-filem terkenal seperti im not single, syurga cinta, a time for us dan lain-lain.. tapi baru-baru ini sangat hangat diperkatakan mengenai awal ashaari yang dicekup di dalam sebuah club yang namanya di rahsiakan.. apa yang menjadi kontroversi ialah, awal ashaari dikatakan tidak mahu untuk membuat ujian air kencing.. tapi ketika ditemu ramah oleh rancangan "melodi TV3" awal ashaari mengatakan bahawa beliau memang tidak rasa untuk kencing pada ketika itu dan tak boleh untuk mengeluarkan air kencing langsung.. lihat video ini..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk