Sunday, August 22, 2010

produk baru tubelawak : new malaysia ping site

wahahaha.. setelah sekian lama aku mensia-siakan penggunaan domain name aku, kini dengan penuh rasa gembira dan ketawa berlinangan airmata, aku nak promote satu lagi ping site baru untuk blogger-blogger malaysia.. khas untuk submit blog url korang, justeru meningkatkan lagi ranking dan backlink.. ahahaha.. tak perlu registration, tak perlu pengaktifan akaun.. korang cuma perlu letakkan banner kecik tu ja..

boyzondanet mengganas lagi dengan video baru

kepada sesiapa yang masih belum mengenali boyzondanet, dia nih merupakan seorang pakar alih suara dan dubbing video kepada video yang super kelakar dan menghiburkan.. aku pun tak kenal dia nih sebenarnya.. tetapi aku sekadar tahu mengenai channel youtube dia yang menggunakan username 'boyzondanet'.. video yang dia upload baru ada empat, tetapi jumlah hits channel dia sudah mencecah 500,000..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk