Friday, October 22, 2010

dua kejadian dalam satu masa dan lensa yang berbeza

aku rasa mungkin ada yang pernah tengok video ni dan ada yang tak pernah tengok lagi.. aku tergerak hati untuk menulis kerana aku dapat rasakan sesuatu yang menarik untuk direnungkan dalam video ini.. ehehehe.. dua kejadian menarik berlaku dalam satu masa.. ianya telah dirakamkan oleh lensa yang berbeza dan kedua-dua rakaman ini telah diupload di youtube oleh user yang juga berbeza.. aku cuma merapatkan lagi hubungan diantara kedua-dua video ini.. sekarang mari kita enjoy hubungkait diantara kedua-dua video ini..

iphone review : 3 alasan untuk memiliki iphone

walaupun aku tak memiliki smart phone, tapi aku tetap tak mahu ketinggalan mengikuti perkembangan teknologi.. oleh itu aku sentiasa membaca artikel-artikel terbaru mengenai smart phone, gadget-gadget canggih, komputer dan bermacam-macam lagi.. aku ada sorang kawan ni, sangat anti dengan teknologi.. aku tak tahulah samada dia tidak mampu untuk memiliki, bodoh teknologi atau memang sengaja menimbulkan konspirasi dengan berpendirian sebagai seorang yang 'fuck technology'.. dia juga ada mengeluarkan statement seperti 'alaaa, iphone tu kau pakai sebulan lepas tu kau boring la'.. kah kah kah.. aku tak kisah kawan-kawan nak bagi pendapat..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk