Tuesday, December 29, 2009

superhero mengerikan

apakah ini?? kanak2 suka ka tgk benda camnih?? dahlaa annoying.. costume buruk.. menari pon buruk.. wakakakaka.. yang spiderwoman tu kalau tak pakai costume lagi cun rasanya~ wakakakaka...

iklan hai-o bio aura

iklan ni sebenarnya tak lawak.. tapi semua org tgk pon akan rasa nak tegelak kan?? wahahaha... antara quote yang takleh blah "apE tu bio aurAaa" (lemah longlai).. baru tunjuk kejap ja kat tv, dah kena banned.. sebab dalam iklan tu ada bawak keluar statement "inilah yang memberi rezeki kepada kami sekeluarga".. :D eehehe.. kesian~

ziffie - tak baik punye!!

video yang pernah menjadi kontroversi.. dimana dafi sedikit tidak berpuas hati dengan zizan.. tapi tengok banyak-banyak kali pon tak boring.. wahahaha.. awwwww!! tabaek punyeE!! kesian kat dafi.. apa salah dia dilahirkan sebagai mat jambu? apa salah dia berwajah 'cantik'? ahahahaha.. tabaeeek punyE!

how to play hujan aku scandal

tgk bro ni.. tajuk dia 'howto' tapi dia main guitar sangat lawak.. ada part yang dia stop kejap tekan laptop, ada part garu kepala dan macam2 lagi.. kalo nak lagi seronok, baca komen2 yg user lain post kat video dia.. ;) enjoy~ aku gelak meleleh ayaQ mata tengok video ni dengan housemate aku.. diulangi!! kalau nak pecah perut, sila baca komen user pada video tersebut..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk