Monday, March 29, 2010

patung orang asli yang psiko

sori dah 4 hari tak update blog.. aku ada lawatan ke perkampungan orang asli di pahang.. sangat menyeronokkan.. 3 hari 2 malam aku berpesta(eh?) dan beramah mesra dengan orang asli.. ahaha.. tok batin diorang sangat cool! tempat tinggal diorang pon sangat unik dan versatile.. aku puas melepak dan mengenali orang melayu proto yang masih ada di malaysia ni.. korang semua pun kena jugak jelajah tempat orang asli ni dan blajar adat diorang untuk memajukan lagi diri korang semua..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk