Wednesday, July 21, 2010

NC1253HZ6? kod rahsia dari dedy corbuzier

sebenarnya kod ini telah lama diberikan oleh pakar mentalist ataupun psikik yang bernama dedy corbuzier sebelum bermulanya world cup 2010 sebelum ini.. beliau mengatakan kod ini adalah kunci untuk mengetahui pasukan manakah yang bakal memenangi world cup 2010.. kod ini bertujuan untuk membuktikan penyertaan masyarakat umum tidak kira muda atau tua untuk cuba memecahkan kod rahsia ini dengan cara tersendiri..

sultan kelantan kena ambushed?

pada asalnya, perkataan 'sultan' ini ialah kata nama abstrak bahasa arab yang bermaksud kekuatan, kuasa, atau kedudukan pemerintah.. kemudian, perkataan ini dipergunakan sebagai pemerintah-pemerintah islam yang menuntut kedaulatan yang penuh dari segi praktik.. perkataan sultan kemudian mempunyai beberapa maksud dalam konteks-konteks tertentu..
Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk