Tuesday, June 22, 2010

takiya genji dalam great teacher onizuka?

takiya genji adalah watak utama dalam filem gengster jepun bertajuk 'crow zero'.. nama sebenar pelakon kacak bergaya ini ialah shun oguri.. kini umurnya sudah mencecah 28 (1982)  tahun.. ramai yang menyangka dia baru berumur diantara 20 sehingga 25.. sebenarnya shun oguri sudah lama menceburi bidang lakonan tetapi beliau masih belum menempah nama sehingga munculnya filem crow zero.. sekiranya anda perasan, sebenarnya shun oguri juga membintangi drama gto (great teacher onizuka) pada tahun 1999 tetapi tidak ramai menyedarinya kerana dia cuma watak kecil dalam drama itu..

kita perlu ada keyakinan diri

yakin pada diri dan mampu tampil dihadapan khalayak umum adalah sikap yang perlu ada untuk orang yang ingin berjaya dalam hidup.. sesiapa pun pasti ada perasaan malu didalam diri, tapi kalau malu tak bertempat macam mana kau nak jadi ketua dalam sesuatu organisasi? aku pun ada perasaan malu juga.. aku malu kalau aku tak pakai baju ditempat awam.. itu adalah ketetapan minda kita walaupun sebagai orang lelaki islam, menutup aurat itu ialah menutup dari bahagian atas pusat sehingga bawah lutut.. jadi kalau orang nampak nipple aku dikhalayak umum, aku akan berasa malu..
Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk