Tuesday, May 11, 2010

jaga kebersihan diri

Related Posts with Thumbnailskebersihan diri amat penting untuk membentuk gaya hidup yang sihat serta tubuh badan yang sihat.. ada sesetengah orang tu kalau mandi, tak sampai 2 minit.. entah apa yang dicuci pada tubuhnya pun tak tau lah.. kalau betul dia sabun seluruh badan dengan betul tentu sekurang-kurangnya 5 minit kan? selalunya perbuatan ini dilakukan oleh lelaki.. mandi cincai-cincai, pastu pakai perfume banyak-banyak untuk memperlihatkan bahawa diri dia itu bersih..

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk