Sunday, January 3, 2010

magibon mmirian yang comel

kenal tak ngan magibon? perempuan comel yang sangat famous kat youtube.. kalo tak kenal boleh view video posting dia kat sini .. magibon ni jadi kontroversi bila banyak pempuan jeles ngan dia sebab boleh dapat banyak hit kat youtube.. bukan sikit.. tapi sampai berjuta-juta orang view dia.. ni adalah video magibon yang mendapat hit sebanyak 5 juta lebih..

lawak muay thai

siapa cakap muay-thai tak lawak? ni haa tgk sendiri.. masing-masing nak lawan tendang bird masing-masing.. wakakakaka.. sanggup biarkan muka kena tumbuk, asalkan bird dia selamat.. betol gak tuh.. kalo bird mati, mesti bro tu bunuh diri!!
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk