Friday, December 10, 2010

budak comel menyanyi lagu anuar zain?

adakah anda masih mengingati si gadis comel yang terkenal melalui rancangan "sony : detik bersama handycam"? video gadis ini meletup-letup kerana dia telah menyanyikan lagu anuar zain dengan sangat comel.. bahkan anuar zain juga telah menjadikan video gadis comel ini sebagai intro sebelum anuar zain mempersembahkan nyanyian beliau dalam konsert apa tah, aku tak ingat.. memang dahsyat impak gadis comel ni.. sampaikan kat youtube pun ada video dia dengan tajuk "cute korean girl singing".. ahahaha.. orang luar pun nak mengaku warga negara diorang..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk