Saturday, May 1, 2010

cabaran muka aneh di youtube

sori aku terlepas post entry selama 2 hari sebab aku demam panas.. ehehe.. kepada korang yang masih belum tahu di youtube terdapat banyak challenge atau cabaran-cabaran menarik untuk korang join mengisi masa lapang korang boleh klik sini, ni salah satu cabaran untuk korang submitkan video muka aneh,ganjil,pelik korang.. aku tak jumpa lagi orang malaysia yang post video tu dalam challenge ni.. kalau ada pun, mesti kena maki, kena kutuk berjela-jela kan? itulah rakyat kita.. ahaha
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk