Tuesday, December 22, 2009

2 girls 1 cup prank!!

sebelum anda tengok video prank ni, aku nak jelaskan "2 girls 1 cup" ni adalah tajuk video porn yang sgt menjijikkan dimana ada 2 org awek cun melakukan aktiviti seks yang tak normal.. aku dah tgk.. sgt menjijikkan, nasehat aku kat korang semua, BAIK JANGAN TGK!!.. kalau nak tgk gak, boleh tgk kat sini LINK.. video yang kat bawah ni adalah video yang telah diberikan oleh seorang cucu mithali kepada nenek dia.. tgk laa reaksi nenek dia bila tgk porn makan taik!! wkakakaka

boxxy si gadis hyper-active

boxxy dah jadi kontroversi kat youtube.. ada yang cakap dia ni berlakon atau buat-buat hyperactive ja kat youtube.. so lepas video dia meletup, banyak yang buat reply kepada video dia.. ada yang tak puas hati sebab video dia dapat jumlah hit yang banyak, ada gak yang menyokong si boxxy ni.. ni video asal si boxxy :
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk