Tuesday, December 29, 2009

how to play hujan aku scandal

tgk bro ni.. tajuk dia 'howto' tapi dia main guitar sangat lawak.. ada part yang dia stop kejap tekan laptop, ada part garu kepala dan macam2 lagi.. kalo nak lagi seronok, baca komen2 yg user lain post kat video dia.. ;) enjoy~ aku gelak meleleh ayaQ mata tengok video ni dengan housemate aku.. diulangi!! kalau nak pecah perut, sila baca komen user pada video tersebut..



p/s : maaf bro aku post kat sini.. video anda sangat menghiburkan..

video url : howto play hujan aku skandal


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
1 Comments
Comments


1 comments:

Anonymous said...

poyo

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk