Tuesday, December 29, 2009

iklan hai-o bio aura

iklan ni sebenarnya tak lawak.. tapi semua org tgk pon akan rasa nak tegelak kan?? wahahaha... antara quote yang takleh blah "apE tu bio aurAaa" (lemah longlai).. baru tunjuk kejap ja kat tv, dah kena banned.. sebab dalam iklan tu ada bawak keluar statement "inilah yang memberi rezeki kepada kami sekeluarga".. :D eehehe.. kesian~



makcik.. makcik kena improve banyak lagi ni kalau nak jadi macam norliah ghani ataupun rosnah mat aris.. semoga berjaya ya makcik.. tahniah kerana boleh pergi buat haji


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
6 Comments
Comments


6 comments:

enyheartsdiamond said...

hahahahha:)

azmir abdullah said...

ahahahha part mak dia tanya tu tak boleh blah gila kottttttttttt

demo_latte said...
This comment has been removed by the author.
??? said...

wah..lemah dan longlai..kne byk praktis lg makcik kalu nk menang award..hehehe

QiLLy said...

antara semua2 entri
yang ni paling aku x tahan nak gelak~!!!

linglong said...

aku penah tgk kat tv....SEKALI je...nk kutuk kali ke2 tk jumpa dah..hahahahah

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk