Sunday, February 21, 2010

hajat tak tercapai kerana h1n1

h1n1 apa tu?? h1n1 itu ialah selesema babi! penyakit yang datangnya dari babi.. tapi wwf (world wildlife fund) tak bagi gunakan nama selesema babi(pig flu) sebab kononnya nama tu seperti menghina binatang yang bergelar babi.. ahahaha.. aku ada kawan sorang ni, hampir berjaya mendapat tempat untuk memasuki akademi fantasia, tetapi niatnya hancur apabila dia dijangkiti selesema babi..


video : kecewa bila tak dapat menyertai AF kerana h1n1

aku saja nak share ngan korang video kawan aku yang tgh frust ni.. kalau bagi korang video ni tak lawak, jangan kutuk!! kalau kutuk, aku delete komen!! ahahahaa.. bagi kami (aku dan kawan-kawan yang lain), dia ni seorang yang sangat lawak dan penghibur dikala duka.. suara dia pun merdu bagaikan burung pipit berkicau-kicau.. kalau nak mintak signature, boleh add facebook dia penyu on facebook


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
9 Comments
Comments


9 comments:

Kaseh Esmiralda said...

"h1n1 umpama buy 1 free 1" <--huarghahaha~~

maisyara Pot! Pot! said...

hahaha.. ape ke bondo yea ni jang? hehe. kim slm kt mamat beli 1 percuma 1 :P

crayon said...

ahahaha..

Cik Biol said...

ceh haha

Hanafana said...

Salam..
Kuikuikui..
kim salam la kat kawan tuh kye!
Lawaak!

crayon said...

baiklah.. akanku sampaikan salam anda semua kepadanya ok.. insyaallah

bellar0ssa said...

pe sengal sgt gmbar tu.hahaha.

HiGHNeSS FiQ said...

hahahahahahahahahahahaa...
ni bleh masuk raja lawak nih!!

Anonymous said...

haha, i like this 1!!! thanx! horlick 1, nescafe ais 1. haha

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk