Sunday, February 21, 2010

taylor swift love story versi ngeri

taylor swift love story versi ngeri

taylor alison swift, seorang remaja atau artis america yang sangat popular dengan lagu bertajuk "love story" yang juga diciptakan oleh taylor swift sendiri.. beliau sangat berbakat dalam menulis lagu, menggubah lagu serta mendendangkan lagu.. aku suka beliau.. dulu, kalau aku dengar lagu "love story" aku selalu terbayang muka beliau sepertimana dalam video klip beliau dimana beliau nampak begitu mempesonakan.. aku teruja melihat beliau.. tapi kini.. tidak lagi..... imaginasiku sudah berubah...

video : teylor switch lab stori

aku tak paham kenapa masih ada manusia sebegini hidup di atas bumi yang indah ini.. aku tak paham kenapa kau buat video ni.. kenapa kau nak ganggu imaginasi dan khayalan aku terhadap taylor swift??? sekarang ni kalau aku dengar lagu taylor swift, aku terbayang muka kau tu.. gigi jarang-jarang, kening nak bersambung, badan ketul-ketul.. dulu sebelum nak tidur, aku mesti dan kena dengar lagu taylor swift baru aku boleh tidur dengan lena.. sekarang? aku sanggup dengar pakcik podot menyanyi daripada aku terbayang muka kau yang chelaka tu.. * amaran.. kepada peminat taylor swift, kalau taknak rasai pengalaman yang memeritkan seperti yang aku dah lalui, jangan tengok video tu!! serius shit!! aku menyesal.. andainya dapat ku undur masa :(


Related 

Posts with Thumbnails
Share This

11 comments:

  1. Ngeee~~ Cik Kaseh tengok tak sampai 10 saat cv tu... cam bangang... dahla x hensem... uwek~

    ReplyDelete
  2. nak kenalan ak ngan teylor switch tu?? nama dia celaka.. dia menetap di bawah tapak kasut saya..

    ReplyDelete
  3. susah betul org tuh nak nyanyi yer..tp suara sedap..ahaks
    ngeri oh ngeri..=)

    ReplyDelete
  4. hiks ok pe weh auww seksi tuh wakakaka

    ReplyDelete
  5. wawawawawakakakakak.. geli pon ada.. ahak!

    ReplyDelete
  6. Haha... dh lame tgk vclip ni.. tp still xleh trime hakikat.. :P

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates