Sunday, February 21, 2010

taylor swift love story versi ngeri

taylor alison swift, seorang remaja atau artis america yang sangat popular dengan lagu bertajuk "love story" yang juga diciptakan oleh taylor swift sendiri.. beliau sangat berbakat dalam menulis lagu, menggubah lagu serta mendendangkan lagu.. aku suka beliau.. dulu, kalau aku dengar lagu "love story" aku selalu terbayang muka beliau sepertimana dalam video klip beliau dimana beliau nampak begitu mempesonakan.. aku teruja melihat beliau.. tapi kini.. tidak lagi..... imaginasiku sudah berubah...

video : teylor switch lab stori

aku tak paham kenapa masih ada manusia sebegini hidup di atas bumi yang indah ini.. aku tak paham kenapa kau buat video ni.. kenapa kau nak ganggu imaginasi dan khayalan aku terhadap taylor swift??? sekarang ni kalau aku dengar lagu taylor swift, aku terbayang muka kau tu.. gigi jarang-jarang, kening nak bersambung, badan ketul-ketul.. dulu sebelum nak tidur, aku mesti dan kena dengar lagu taylor swift baru aku boleh tidur dengan lena.. sekarang? aku sanggup dengar pakcik podot menyanyi daripada aku terbayang muka kau yang chelaka tu.. * amaran.. kepada peminat taylor swift, kalau taknak rasai pengalaman yang memeritkan seperti yang aku dah lalui, jangan tengok video tu!! serius shit!! aku menyesal.. andainya dapat ku undur masa :(


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
11 Comments
Comments


11 comments:

luvly mya said...

damn ngeri..hailoh..haha

miera said...

ee! benci! :p

Kaseh Esmiralda said...

Ngeee~~ Cik Kaseh tengok tak sampai 10 saat cv tu... cam bangang... dahla x hensem... uwek~

classmate_crayon said...

nak kenalan ak ngan teylor switch tu?? nama dia celaka.. dia menetap di bawah tapak kasut saya..

ZE said...

susah betul org tuh nak nyanyi yer..tp suara sedap..ahaks
ngeri oh ngeri..=)

Cik Biol said...

hiks ok pe weh auww seksi tuh wakakaka

cik syazni said...

syengal!!

f|rd4szLer said...

damn x sanggup aku tgk

maisyara Pot! Pot! said...

bapak geli tgk muke dye. wahahahaha

kolmewan said...

wawawawawakakakakak.. geli pon ada.. ahak!

pija^_^ said...

Haha... dh lame tgk vclip ni.. tp still xleh trime hakikat.. :P

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk