Saturday, September 4, 2010

justin bieber asia ada penyakit autism?

entry ini adalah sambungan kepada entry 'justin bieber asia' kerana baru-baru ini aku telah ditegur oleh seorang sahabat dari indonesia kerana mentertawakan orang yang kurang upaya atau memiliki sejenis penyakit mental iaitu autism.. sebenarnya justin bieber asia bermisai ini bernama Dan Johnson Externon dan berasal dari filipina..



pada mulanya, aku sangkakan si johnson (juga peminat justin bieber) terlalu taksub dengan justin bieber lalu meletakkan videonya untuk mendapatkan perhatian dari orang ramai.. rupanya aku salah.. sebenarnya dia sedang berusaha mencari skill atau kebolehan tersendiri untuk meneruskan kehidupan.. akibat menderita penyakit autism ni, dia tak mampu memiliki sebarang kebolehan atau kemahiran biasa yang menggunakan akal.. kerana itulah dia mencuba dalam bidang nyanyian..

video : dan johnson externon baby cover

marilah kita memberikan sokongan kepada dia untuk mengasah bakat dia dalam bidang nyanyian.. dan sekiranya ada sesiapa pembaca tubelawak yang mengenali johnson externon, tolong sampaikan mohon maaf dari aku kepadanya.. ehehehe.. ni ada lagi video lain yang aku baru tonton di youtube.. hayatilah! jangan gelak tau!! kesian kat abang misai kumis ni.. marilah kita beri sokongan kepada abang misai kumis.. auww!

video : dan johnson externon with you cover
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
40 Comments
Comments


40 comments:

naz said...

gua dah tgk ni memang nak kena terajang siot haha

JePh said...

adess! berterabur nasi gua kunyah.. haha~

hans said...

haha
mengantuk aku dkt permulaan video dia

xkane said...

hahah...sora pun x sampai ...huhu

Anonymous said...

Shilakeerrr.. cam shiaaalll..

Aku tergelak sampai nak termuntah nieh..




"sebenarnya dia sedang berusaha mencari skill atau kebolehan tersendiri untuk meneruskan kehidupan.."

Sebenarnya mata dier tengah terbeliak sebab tengah feeling tuh.. wowowoowow..

Cuba tengok betul-betul.. dia main piano turr.. mantap siott.. walaupun pitching lari.. wowowoowow..


Mantap.. teruskan usaha anda.. bibir.. eerrr. apa nama tadi?? asia bibr.. orait ler tu..

MuzzamMiL said...

Salam Bro izuardi..

Nieh ada aku compilekan video untuk ko (xyah published ler komen aku nih..) hehehe, tak tau pasai apa aku dah ketagih blog ko ni.. adduuuu.....

Simpson - http://tinyurl.com/2ggfeu

Doraemon - http://tinyurl.com/2ffjeyk

Canon in D major - http://tinyurl.com/37vwfjf

ZackKim ni orang asia-Korea.. Lagik popular dari Justin Bibir tu kalo pandai promote kat youtube..


Komen-komen omputeh:

"You know what they say, when your doing something good, an Asian is doing it better."

"Justin Bieber can get rich and famous off of youtube and all he does is sing like a girl. YOU have REAL talent you need to be rich and famous not a faggot."

"WHY AREN'T YOU FAMOUS!?? ARGH GET FAMOUS AND EARN TON'S OF MONEY!!! You deserve it:)"


adiosss...

raina said...

gelak la kat orang cacat

hampa taw apa itu authisma?

aku taw sebab anak buah aku authisma

gelak...gelak

enjoyyyy

percaya hukum karma x????

abg ipar justin said...

ni justin bibir local

lagi hebat, lirik ludacris pun dia belasah, walaupun gigi depannya tiada ..huhu

http://www.youtube.com/watch?v=uCNfyyeJjdc

Affan Ruslan said...

hohoho.
owh, macam tu rupanya.
thanks info ni bro, aku pun taktau.
hehe

armouris said...

info tentang autisme di SIHAT SELALU - Autisme Penyakit Cacat Daya Fikir

Aan said...

oooo
terkejut aq dgr justin bieber ade penyakit..:-D
farhanzulhusmi.blogspot.com

Einz said...

I also got adek autistic.. Atleast Dan nie got skill gaks utk singing.. Lyke my bro tahap autism die lgi teruk.. Taley nak berdikari lansung & kena bergantung pada orang..

Naseb la u dh mintak maap kan..

Anonymous said...

[Quote]aku taw sebab anak buah aku authisma
gelak...gelak
enjoyyyy
percaya hukum karma x???? [/Quote]



Aduuhhh.. Buah keras paku dulang..

Anonymous said...

Merepek siaaaaa -.-'' irrits.

raina said...

anon - mesti x da jantina kan?

sebab muka pun xda..

moga-moga anak kamu nanti pun lebih teruk dari authisma..

aisyah bet ^^ said...

hekeleh..albert einstein pon ade autism. and he was a great man. xpayah la dok kutuk2 org autis ni.

misyamissyou said...

lorhh...ingt si justin tu yg de penyakit autism..adehh..

mama zharfan said...

suspens jap :) selamat berbuka puasa yer

AngeL BeaR said...

not bad for someone who got autism....so give support instead of letting them down...

Put urselves in their shoes - they just want to live as normal like us.

ZoOL said...

Betul ke die ni autism? nape cam ok jer? aku tgok org yg ada autism tu jenis passive tp pandai giler lam satu bidang cam matematik, lukis, nyanyian.. pasal2 menda kt internet ni susah nak kenal pasti sama ada apa yg betul, apa yg salah.. xpe la, tuhan yg tau kan..

crayon said...

yes! sebab tu aku suruh join skim cepat kaya facebook.. ahahahaha..

~kuyam~ said...

haiyohhh...btl ke x ni?isk..munsykil la pulak

Teuvo Vehkalahti said...

Oh yes vary nice blok

Pleace looking fotoblog Teuvo images

www.ttvehkalahti.blogspot.com

and pleace your comments

Thank You

Teuvo

FINLAND

ASaDa RyutaRo said...

dia ni nyanyi sambil main piano ke? hurmm..

HOREE FUN BIKE CLUB said...

Blogwalking in the morning, visit me.

aMy said...

wooo seyes ke malaysian ? wewwit nak saiNN~

aMy said...

ehhhhhh ekleh apa plak malaysia. *dush kepala sndrik* hahahaha..sorry =___+ asia asia.

aMy said...

itu laa pasal.Excited lebey! hahahahaah btw selamat hari raya! maaf zahir batin *salam2*

Kie-yu said...

ada je video best dari tubelawak
suke!

suka hati said...

hukum karma tengkorak.
kpcyaan hindu nak ikot2 sgt.
hat islam sruh takmau buat.
bengong. lantang bersora x kna tmpt.
ngong.

pahtu dok doakan ank org len gtu.
apa ke setan sgt prangai?

Geng Blogger said...

raina said...

anon - mesti x da jantina kan?

sebab muka pun xda..

moga-moga anak kamu nanti pun lebih teruk dari authisma..


BENGOM NATE TINO NI DOP DOA KE ANK ORE GITU. MUM HOP KNA CEKUP TGKP BASOH 2 KALI TOK SE CITO KO?

raina said...

geng blogger : cantik sungguh bahasa hang! dah gelak kat orang kurang upaya tu, hang ingat bagus ka? bila masa aku kena tangkap basah? cakap biaq ada bukti! nah ambik nama aku NURAINA BINTI ALIAS ic 860430-02-5142 pi check di JAWI ka pej agama aloq star ka, mana-mana la pastu upload mai di blog hang surat ka apa ka yang tunjuk betoi aku kena tangkap basah!

tamaw ada orang yang sedih, doa anak hang mcm tu, laen kali jangan gelak kat orang!

btw create account fake semata-mata nak maki orang! pathetic!

raina said...

owh geng blogger dengan suka hati neh orang yang sama rupanya..sebab ip sama! wahahahah! kesian nak taram aku terpaksa guna 3-4 identiti..hang peminat aku rupanya...wahahahaha!

hana nabihah said...

lo nape raina marah2 :)
heheheheheheh..masalah tol JB ni...
benong segala ..miahahaaaahah..

Tips Keluarga said...

Blog yang bagus sekali. Ikut membaca disini ya.
salam kenal.

farysa said...

lol
rileks la weh
psal entri pn nk gduh2
bln puasa ni

org gelak ka pa
tu dosa diorg
kte xyh la nk maki hamun bagai

Anonymous said...

fuck.. it's just his bullshit.. what's the evidience???

kacing...gak said...

bro...lu lawat blog gua...hahaha

z33s said...

wakakakakakakka..... lucunya ....

good job kawan

fadzlina said...

my sister is autistic.
n this entry is not funny.
Not at all.

Korang pernah deal with autistic people tak?
Mestilah tak pernah kan?
Pergilah ke NASOM.

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk