Tuesday, November 23, 2010

editing video seram yang lebih menyeramkan

sebenarnya video prank mengejutkan ini aku dah tonton semasa aku masih di bangku sekolah lagi, dimana pada permulaan video ini menggambarkan ketenangan seperti sebuah kereta melalui lorong yang berliku dengan bukit dan rumput yang menghijau.. siapa yang tak tenang tengok keadaan macam ni kan? memang rilek dan tenang pada permulaan, tapi pada pengakhiran sedikit chelaka dan membuatkan ramai yang terkejut dengan video ini.. ok, itu cerita lama.. 


sekarang ni adalah zaman dimana semua orang mampu mengubahsuai video.. video prank mengejutkan ni dah lapuk.. ada juga yang berjaya mengolah video ini kepada video lawak.. hahaha.. dari video menakutkan, boleh pulak jadi video lawak.. aku respek dengan usaha mamat ni menghasilkan video walaupun tak seberapa.. ya la.. korang ingat senang ka nak ubah emosi (takut kepada lawak) sesebuah video ataupun gambar.. filem 2 alam 'pecah panggung' pun tak berjaya bermain-main dengan emosi penonton kan?

** amaran : video ini boleh membunuh pesakit lemah jantung


ini adalah perkara yang boleh dikatakan normal untuk diterima oleh akal manusia.. dengan menambah sedikit character dan editing, maka terhasillah video takut kepada lawak itu.. bagaimana pula dengan video menakutkan kepada video yang super lebih menakutkan dan lebih seram? pernahkah anda terfikir untuk melakukan editing seperti ini? mungkin ianya adalah mustahil dan melampaui batasan manusia normal.. kalau anda tidak percaya video ini adalah super lebih menakutkan, sila tonton sendiri! pastikan anda seorang yang super berani dan super rilek..

Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
78 Comments
Comments


78 comments:

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Mesti aku bukan yg first!

evagurl said...

uits x ley tgk pn video ni :(

Puteri Iqa Izyan said...

cait!
aku selalu kena.

nsb baik hidup lagi.

crayon said...

boleh.. kalau pakai celcom broadband ja selalu problem sikit.. hehehehehe..

Kuku Cegon said...

cis..jantung aku hampir tercampak keluar..nasib baik sempat sambut..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

xnk tgk. takot . hehe

crayon said...

hahahaa.. video last tu ok untuk ditonton oleh semua lapisan masyarakat.. dunwori.. kalau video boleh buat orang sakit jantung mati, aku akan tulis kat situ.. hahaha.. takut gak aku kalau org mati sebab aku share video tu

Ain Zulaikha said...

video ni bagus untuk meredakan sakit jantung la sebenarnya.

fezaL Mohd said...

ok . like !

Kerepek Karat said...

Bagus2. aku suke ..

belalang hijau said...

video pe?
video pe?
nak tgk gak...jap nak try test ushar...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Yes, aku yg first. Tahniah pada diri sendiri...

crayon said...

hahahaha.. tahniah udang!

Dark Half said...

video yg last paling sakit jantung

Che Armster said...

uiyo video last itu lebih mengerikan dari Kraken!!

virulent lolita tan benihime said...

hahahahhahaha..kite pun penah kena dulu..sengal giler..tgk dgn cousin2..last2 sume menjerit jatuh katil XD

Isa said...

perghhh... video last tu betul2 buat jantung gua jatuh ke lantai...

Dah ambik letak balik kat tempatnya... serammmnya...

Kimmy Ai said...

ahhahaha.. seram giler yg bawah skali tuh.. ngeh3~ ;DD

kakpah said...

ngeh..ngeh..ngeh..

nadey said...

aku xbrani nk tgk sbb aku mmg penakot!!!!!!!! aku penah gadoh ngan mak aku sbb video babi2 ni...haaaaa geram aku kihkiihkih

marina anakcikbob said...

aku bab2 tekejut2 seram ni memang aku elak nak tengok..

cik zaza said...

ye, aku xnk tgk..huhu..

ain said...

video asal tu iklan coffee in a can kt germany. slalu terkena. asal aku tgk tv tetiba gambar scenery mesti da standby tutup muka dengan tangan.

phreak-id said...

aku boleh baca je entry ni. nak tengok video tak berani. Boleh kencing manis aku kalau terkejut nanti.. :p

Terbaru >> 1) My Precious Gift From God 2) Bagaimana phreak-id.com boleh membantu meningkatkan traffic blog anda? 3) Follower ke 100

Gayahspears said...

ampes..terkejut siot!!!!

Alida Ali said...

huhu tak berani la nak tgk sbb saya mmg tak suka tgk hantu...

crayon said...

video last tu tak seram la.. saja ja buat2 super seram.. konon2 saspen la.. haha

cikpia said...

ha ha....... naseb bek aku baca komen ko kat atas tu. kalo tak memang tobat aku tak bukak video last tu.... babik, tertipu aku!!!!

hana nabihah said...

haha..seb bace komen dulu..baru brani bukak !

kinah said...

ish x mau tgok la mcm seram je.. huhu

Catherine- said...

hahaha.....i x tahan tgkk~ ;p

zulkbo said...

salam..
opocot!!!
ada hantu...
makkkk..takuttt
larikkkk..
la la la.

Aien Beni said...

OPOCOT ADA HANTU ENSEM !
eh tak , hantu betul lahh . hahahha :D

Azrul Hisham said...

ni kalau bukak speaker kuat2 mau x sakit jantung tengok :)

suFiah Y said...

..eh pocot mak!!...hahahahahah!!! =P


(lau nk tgok vid cm nih...msti kne smbil2 wat keje len<<<cOver trkezut)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

i can't watch this video.. apapun, tgk the picture tu pun dh seramm..lol;D

ahmad jo said...

LOL!!!

Blackwinter said...

xmo tgk! serammmm ~_~

mR.sYaH said...

dh tgk dah..

maisyara Pot! Pot! said...

sengal! hahahaha xD

♥chubbycekelat ♥ said...

tak suke ar seram2 nie.
cari pasal je.
kunk malam nak turun katil pon takot.
wakakaka xD

Farihah Ahmad said...

menten jah~

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

kelip2 mata tgk taw..hihi=)

Fontonk said...

malas aku tgk, aku baca komen je. tgk apa perasaan pengomen lepas tonton video. kalau semua kata seram, maka seram lah. so tak payah aku tgk. hahaha

[z@ck] said...

mahap ler..tak berani eden nak tgok.takut ada yang melompat dari katil ja..huhuhuhu

Mknace said...

:) :) :)
hampehhh

Tulip said...

=D....
lalalala....

encHIx laNDax said...

macam PUK vid last tu!hahahXD
sangat terkejut!hahahhahaa

syAzAnA said...

alahh. nape xboleh tengokk? huwaaa

ann said...

tgk vid ni berulang2 pun..rase tkejut lg......hhhee

::ienafazlyna:: said...

aku hangin tul kalo org bg video nie kat aku...mahu aku terbayang 7hari 7 malam..hahaa

ema サニ said...

i hate u! hahahahahah! :P siyes skit jantung XD

زهرة حلوة said...

ok.serius.jantung sehat~[for da last vid uh]

syaza kelyza said...

hahaha , punye la video last tu dah tutup mata skit ,
sekali ~ hahaha , sengal !

AiTotYati said...

Ai penakut maka nampak je foto lembaga tu terus je scroll ke bwh ni.

takmo baca2 utk entry ini.
ampunnnnn

Nesa Wazir said...

haha.ngeri..tekejot mak!

Siti Muthiah said...

adoi, hantu... kul 1.34 am nih... bikin jantung berdegup kencang..xbrani nk buka video... huhuhu... pg esok lah tgk..

farysaSINSabell said...

Ada lagi canggih sekarang...
'parody'...

p/s: boleh tengok kat you tube contoh parody terbaik: Weird Al-Yankovic parodikan vid music Smell Like Teens Spirit dari NIrvana...

Cool...

budak kampung said...

aku stenby tutup mate keh3

cikseri said...

uikk...hencik tubelawak menyamar jadi 'Hantu' ke??..ngee~
pdhal video nie dh byk kali tgk tpi cre berdebar2 cm bru nk tgk je..hehhe. Nk perhatikan lme2 tkot kang terkejut plak...jd dok tgk sipi2 jep..hahaha

Miss Ann ~♥ said...

err...terkejut jp..

Cik Cahaya said...

wooww..
jantungku berdegup kencang..
♪♫ jantungku berdegup kencang..lalalala ♪♫

HonEyBuNNy said...

takot weh..uwawwa

MiYOKO TACHIBANA said...

hantuu...lariiiiiiiiiiiiiii.....

takmo sggh sini dahhh

Wahidah said...

malas aku view video kali ne..sbb takut lemah semangat..hahaha..

tubelawak = hantu???

sesuwaiiiii..:p

joijoi80 said...

ceh....hantu kunun..hehehheheeh.....

liyana aziz said...

x mampu nak tengok sebab pakai broadband warna biru!! muahahahahaha

@mi_RuL said...

follow me back...

AZLINA said...

ngeh3...seram bangat tu!!!

Cik Peanut said...

hahha.dah pernah tengok yang asal.
tapi masih agi takut nk tengok yang lawak2..hahhaha
lagi takut nak tengok yang super takut.~

brat2104 said...

video last sgt comel.. hahaha.. yg lain aku xtgk. aku xsuka terkejut

Lenggang Kangkung said...

tak takut pun..

Anonymous said...

seram ke yg last tu..? takut ma nk tgk.. hoho.

Mknace said...

:) :) :)
takde yang lagi baru ka??

Alyph Farhan said...

kalau nak tgk video camni kena duduk jauh jauh dari laptop.. paling tidak pun dari ruang tamu ke dapur... hahahahaha..

miRa'e said...

urghh nape ek aku salu tak buleh nk tgk video dr tube lawak ni? huhu

cik tomyam said...

aku tak mungkin kan tertipu agi. kah kah kah

rextrvgnza said...

haha. gua ada 1 video yg lebih kurg mcm ni..
klu nak tgk, klik link ni --> http://www.facebook.com/video/video.php?v=1602741182281

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk