Thursday, December 31, 2009

mr bean malaysia

kat Malaysia ramai gak org camni kan? jenis tak sedar kemampuan diri.. agaknya kawan-kawan selalu dok puji kot cakap dia ni lawak.. dahla nampak cam takda self-confident, muka cuak, buat lawak tak lawak langsung, org dok tunggu climax tapi tgk2 cam takda lawak langsung pon.. wakakaka.. tapi aku tergelak gak tgk mamat ni.. tahniah!! anda ada sedikit lawak kerana anda tidak lawak



lawak kan?? jom belasah dia ramai-ramai


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
19 Comments
Comments


19 comments:

enyheartsdiamond said...

dia lupa dialog kot :)

Harri said...

Happy New year....

org gila said...

jom belasah dia ramai-ramai jom.. menyampah gila buat lawak yang tak lawak.. ahahaha

alan said...

serius rase nak belasah!

Malwana said...

"percubaan yang mantap"..muahahaha, tu je part lawak best..

Anonymous said...

tah pape tah mamat ni!!

SD said...

kena banyak belajar tentang burung......macam tututuutttt..........

AQu APi said...

serius sakit ati..

Anonymous said...

sakit kpala otak aku tgk...

TanyaLelaki said...

haha.. percubaan yg mantap.. berani gak mamat ni g audition..

QiLLy said...

I was like
"Ha?????"

mucangkelly said...

adusss...nk ketawa pun ade, nak kesian pun ader..adoiileee

Anonymous said...

tu burong hang....

mantadKB said...

hahaha.. parts paling lawak..
"satu percubaan yang mantap... cuma kena belajar banyak pasal burung"

lawak sioot.. judge yang bagi video ni lawak.. hahaa

Anonymous said...

aku plak yg rase malu tgk dia audition kahkah

lemangcute yang Kosong said...

cuma kena belajar banyak pasal burung..

burung puyuhh.. burung puyuh..hadoiihh..
lawakkk..lawakkk

c.i.k.a.m.i.e.a said...

aku rasa nak sepak muka dia

cheMissy said...

memang mR Bean...hehe

Mika said...

wakakakakaka..lawak dol.

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk