Thursday, December 31, 2009

mr bean malaysia

mr bean malaysia

kat Malaysia ramai gak org camni kan? jenis tak sedar kemampuan diri.. agaknya kawan-kawan selalu dok puji kot cakap dia ni lawak.. dahla nampak cam takda self-confident, muka cuak, buat lawak tak lawak langsung, org dok tunggu climax tapi tgk2 cam takda lawak langsung pon.. wakakaka.. tapi aku tergelak gak tgk mamat ni.. tahniah!! anda ada sedikit lawak kerana anda tidak lawak



lawak kan?? jom belasah dia ramai-ramai


Related 

Posts with Thumbnails
Share This

19 comments:

  1. jom belasah dia ramai-ramai jom.. menyampah gila buat lawak yang tak lawak.. ahahaha

    ReplyDelete
  2. serius rase nak belasah!

    ReplyDelete
  3. "percubaan yang mantap"..muahahaha, tu je part lawak best..

    ReplyDelete
  4. tah pape tah mamat ni!!

    ReplyDelete
  5. kena banyak belajar tentang burung......macam tututuutttt..........

    ReplyDelete
  6. sakit kpala otak aku tgk...

    ReplyDelete
  7. haha.. percubaan yg mantap.. berani gak mamat ni g audition..

    ReplyDelete
  8. adusss...nk ketawa pun ade, nak kesian pun ader..adoiileee

    ReplyDelete
  9. tu burong hang....

    ReplyDelete
  10. hahaha.. parts paling lawak..
    "satu percubaan yang mantap... cuma kena belajar banyak pasal burung"

    lawak sioot.. judge yang bagi video ni lawak.. hahaa

    ReplyDelete
  11. aku plak yg rase malu tgk dia audition kahkah

    ReplyDelete
  12. cuma kena belajar banyak pasal burung..

    burung puyuhh.. burung puyuh..hadoiihh..
    lawakkk..lawakkk

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates