Saturday, October 30, 2010

sering diganggu stalker? pervert? lelaki gatal?

sering diganggu stalker? pervert? lelaki gatal?

entry ini ditujukan khas kepada kaum wanita/perempuan.. disebabkan sejak kebelakangan ini, kedengaran banyak cerita ada diantara anda semua (wanita/perempuan) yang diganggu oleh stalker, pervert atau dalam erti kata lain diganggu orang yang tidak dikenali justeru membuatkan anda rasa terancam, aku nak share satu teknik 'baikkk punyaa' dengan anda semua cara untuk membuatkan stalker anda menyampah dengan anda.. sekiranya anda mengikuti segala langkah yang aku beri ni, aku sangat yakin tiada siapa lagi mahu mengganggu hidup anda semua.. hahaha


perkara ini turut merunsingkan aku kerana kebanyakan kawan perempuan aku muncul di internet dalam keadaan 'invicible' dan menyukarkan aku untuk berkomunikasi dengan rakan perempuan.. bila ditanya kenapa 'invicible'? jawapan biasa yang akan diterima iaitu "malas ahh, ramai orang kacau aku nanti".. jadi kepada wanita, perempuan atau kaum hawa diluar sana sila dengar baik-baik apa yang aku nak sampaikan..

pertama sekali, stalker, pervert atau manusia psiko yang suka mengganggu hidup orang ni suka kepada individu yang cantik, ternama, banyak harta dan sebagainya.. jadi sekiranya anda suka meletakkan gambar cleavages dan camel toe anda di internet, anda tak boleh pertikai kenapa anda banyak stalker.. sudah pasti ramai yang nak 'merasai' anda.. jadi elakkan meletak gambar-gambar yang seksi.. itu cari pasal namanya.. kah kah kah

cara terbaik untuk mengelakkan stalker mendekati anda ialah dengan meletakkan gambar buruk, kotor dan hodoh di laman sosial anda.. contohnya gambar taik lembu ka, gambar orang putus kepala ka, gambar ulat dalam pinggan ka.. hhahaha.. percayalah, stalker pasti akan menjauhi anda bahkan mereka boleh termuntah atas keyboard dan menyukarkan mereka mencuci muntah itu di keyboard.. adakah selepas itu mereka akan mengintip profile anda lagi? sudah pasti tidak! kerana mereka malas nak cuci keyboard untuk kali kedua..

kemudian kepada anda yang sering diganggu melalui program seperti 'yahoo messenger' dan skype pula.. banyak cara untuk anda menghalau stalker dari hidup anda.. salah satunya ialah webcam prank.. download program ini untuk melakukan hijack ke atas webcam anda (download).. kemudian gantikan webcam anda dengan video-video seperti ini.. berdasarkan penakkulan aku, stalker pasti akan menjauhi anda pada kadar 100%.. kah kah kah.. tak pcaya? tengok video ni.. annoying gilababi kot.. kah kah kah.. sampai aku pun rasa nak hempuk laptop..

video : annoy your stalker with this video
video : scare prank your stalker
Related Posts with Thumbnails
Share This

86 comments:

  1. KAH KAH ! bngok! hbs tu letak gmbr taik , org putus kepala , org tatau la erk yg kte ni cantik dan jelita . HAHAH

    ReplyDelete
  2. menggong giler.. mmg lawak.. senggal ler bab muntah2.. like..like..like..

    ReplyDelete
  3. yes! sebab kebanyakan perempuan cantik memang akan meletakkan gambar sendiri :) ini memang lumrah perempuan bila dah cantik, dia nak tayang kat orang.. tapi tak semua laa... ada jugak yang baguuiiiihhhh~

    ReplyDelete
  4. nada hanis, adawiyah, fazrini : psssttt.... tulung share artikel ni.. bantu wanita2 lain diluar sana.. hahahahahaa...

    ReplyDelete
  5. aku tak pernah ber'webcam dgn org lg. kuno kn? hahaha...



    * sakai gila video first tu. megibon ke tu? xD

    ReplyDelete
  6. adakah ini bermakna aku pun kena tukar pic?
    ta payah la rasanya.
    aku pun hodoh jew.
    stalker pun ta nak pandang.
    hakhakhak.

    ReplyDelete
  7. hahahahahahaaa..terbaik der....pasni aku pown nk tepek picca paling camtaek skaliiiii

    muahahhahahaha

    ReplyDelete
  8. mai : itu bukan magibon.. ada orang lain yang muka nak hampir sama dengan magibon.. 'ruaridoll' namanya..

    misapple : ni cadangan ja.. hahaha.. lain orang lain pendapat.. lain mata lain citarasa :P kalau ada laki minat kat hang lepas tu stalk hang camna? buat ja la camtu.. kah kah kah

    eiffel : hehehehe.. camtaek tak sama dengan taek lembu ok.. camtaek wangi.. taek lembu busuk

    ReplyDelete
  9. haha...terase aku...tapi aku xcantik..

    ReplyDelete
  10. giler x menbantu entry nih tapi ttp lawak .. :D

    ReplyDelete
  11. cik 18 : elelelele.. low profile konon.. :P ahaha.. sebab cantik la sebab tu tak letak gambaq sendiri kan?

    eykameow : anda berminat dengan saya? tak kan? sebab saya psiko.. jadi mengapa perlu takut kepada stalker? tunjukkan bahawa anda psiko.. kah kah kah..

    f.a.z.a : tak membantu langsung ka? :( olooo.. ingatkan tubelawak dah bagi idea super bernas dah.. kah kah kah

    ReplyDelete
  12. so far hanya berwebcam ngan family...ngan org lain..oh tidak..i shy2 cat u..hahaha

    ReplyDelete
  13. stalkers sangat menakutkan..

    ReplyDelete
  14. entah2 ruaridoll tu magibon tk? hehehe.. yela. sejak kne muka sbnr die terselongkah dulu xD

    ReplyDelete
  15. ahahahhhahahaahahhaahahahahahaha..
    cukup berguna untuk org yang selalu ym dn skype pastu digangu lelaki miang dan suka tunjuk ttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttt!!hehehe

    jgn letak gmbr marie digby lak..kahkah...y tue mmg sumpah la kan kacau...kahkah...

    ReplyDelete
  16. adeh~ gelak tgk tht video. idea bernas bole ikot ni. hurrmmm~ tp heran, slalu stalker ni..ada agendanya tersendiri...tp naz, smpai skrg tak phm..apa la depa nak ngn naz ni. nk ckp cantik..jauh pnggang dr api...muka sememeh, gemuk plak ni..pe depa nak eh? heran..heran...

    tp seyes, bole ikot la pe yg tubelawak ni bg cdgn..garenti pas ni takde stalker tegar lg.moh tkar pic profile gi gmbo yg buat muntah. ngeh3x

    ReplyDelete
  17. Kalau betul2 guna gambar sendiri, mungkin tidak akan diganggu oleh stalker...

    ReplyDelete
  18. kwang3x!klakar..xley bla tgk video..;p

    ReplyDelete
  19. wahidah : takpa.. walaupun tak penah webcam selain dengan famili, anda tetap boleh mencuba prank ini dengan rakan-rakan anda.. ahahah

    ken : stalkers yang sama jantina lagi menakutkan.. hahaha.. tubelawak penah kena stalk dengan lelaki tau!

    safiyyah : marie digby? awek aku tu.. sapa nak pakai gambaq awek aku, sila inform tubelawak dulu ya.. kah kah kah

    syarifah nornazrah : kan dah kata 100% pasti berjaya.. ahahahaha.. stalker pun mungkin boleh bertaubat terus sebab cuak kena prank ngan perempuan psiko..

    peraih udang : hahaha.. anda lelaki.. tak banyak stalker.. cuba anda jadi pundan, mesti tubelawak stalk tiap malam.. hahaha

    ReplyDelete
  20. hg selera betui no bab bab pondan..ahahahahaahhaha

    ReplyDelete
  21. besh la entri ni

    patot la aku xde stalker hahahahhaah
    seb baik aku huduh! hahahahahah

    ReplyDelete
  22. only thing that makes me smile tonight. kah kah kah kah

    ReplyDelete
  23. letak gambar taik lembu pun lelaki kacau jugak. dorang ingat tu ice cream. apakahh. masalah mental betol. kesian perempuan yang letak gambar taek lembu tu. hahahaha.

    ReplyDelete
  24. Crayon, I straight tau. Dulu ada gak stalker2 lelaki mai kat aku punyer blog, gay lagi... WTF???

    Naper Jessica Alba tak nak stalk aku??? Sedihnyer... T_T

    ReplyDelete
  25. nadrah : ais krim taik lembu? cam best ja bunyik tu.. sedap tak? nadrah dah penah makan belum? nadrah try dulu, kalo best bagitau kat tubelawak ya! ahahahahaha

    peraih udang : aku stiap hari ada orang seacrh kat google keyword "tubelawak gay" -_-" seriously

    ReplyDelete
  26. hahah.....bernas sungguh idea nih.suke suke suke...kalo cmtu aku nk ltk muke dajal bermate satu la...eh ade ker?

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah saya xde stalker.. alhamdulillah.. =D

    ReplyDelete
  28. giler video tuh..

    aghh...

    yg first rasa nak sepak skkrin lappie pon ada..

    yg kedua tak sempat tgk...aku cepat2 pangkah..
    hampess lu izuari bikin wa cuakkk..!!

    ReplyDelete
  29. fiza : jangan la sampai camtu skali :( dajal kang orang kata hang freemason lak baru padan muka.. hahahahaha

    nia : ada.. ni tubelawak ni stalker nia

    fiq : hahaha.. kan dah tulis scare the stalker.. :P amacam? takut kan? kalo stalker tengok tu, konfem takleh tidoq malam.. ntah2 siap kencin atas tilam.. hahahah

    ReplyDelete
  30. uhu....DON'T LIKE YOUR STATEMENT tubelawak...

    "yes! sebab kebanyakan perempuan cantik memang akan meletakkan gambar sendiri :) ini memang lumrah perempuan bila dah cantik, dia nak tayang kat orang"

    Don't judge people easily my dear. picture doesn't represent he/him self. picture is just a picture. it's depends on us to determine it. certain people love to imagine things. a nasty things. but still, it's only a picture. it follow the meaning of how we interprate it.

    Cuma wanita, tak salah korang nk tunjuk muka korang yg cantik cun melecun bagai jessica alba tue. tp jgnlah pula korg posing macam nk tagih berahi. mmg undang bahana. so, pandai2lah jaga diri. jangan jd mangsa eksploitasi wanita!

    minta dijauhkan.

    ReplyDelete
  31. fuhfuhfuh.
    naseb baek gua letak gambar yg paling x cantek yg pernah gua ada.

    ReplyDelete
  32. Aisyah AR : ada betul gak tu.. sebab tu tubelawak kata 'tak semua' macam tu.. yang jadi masalahnya perempuan cantik ni letak picture dia lepas tu bising2 ada stalker la pervert la apa la.. hahaha.. kalau dah tau cantik dan takmau peminat (stalker/pervert) kacau, takyah bagi permission untuk view picture kepada umum..

    nur 'aqilah : elelele.. gambaq tak cantik pun, tapi aku nampak cantik gak tu.. isk! rasa cam nak stalk nur 'aqilah pulak :> auww

    ReplyDelete
  33. hahahaha~
    walaupun aku tak cantik, aku letak je gambar aku~
    tapi yang normal la~
    (lagipun semua aksi adalah normal..hahaha)

    ReplyDelete
  34. dem la. abes tu camne nak poyos dgn kecantekan muka senirik? kecantekan adalah hak milik setiap insan okeh. xmo la letak gambar taik lembu. hudus!
    tp kan it works. penah wat dulu,skang xmo wat dah..sbb dah makin jelita mesti la letak muka senirik. ;p

    ReplyDelete
  35. wakaka.....pepagi dah tergelak kt kau....

    ReplyDelete
  36. klu tak pon, klu ader nak prank webby..sila letak video mcm ni...sure best

    http://www.youtube.com/watch?v=BUuNohO-SV4

    hehee

    ReplyDelete
  37. i know nothing---you know nothing, wasting our time

    ReplyDelete
  38. l0rd zara : kalau takda stalker takpa laa.. hahah

    fyoneex : hang penah letak betoi ka? :|

    syarifah : thanks for the link

    anon atas ni : pi tidoq la wei.. syuh syuh

    ReplyDelete
  39. hahaha terbaek lah crayon!
    nih nak tanye..ko takde stalker ke ?
    lpas tu adakah anda sendiri seorang stalker crayon? macam ada pengalaman je.
    hahahha ;p

    ReplyDelete
  40. elyana : aku ramai gay stalker ja -_-" (kira aku bajet hot jugak lah) takda pulak pempuan nak stalk aku.. KENAPAAAAA!! KENAPAAAAA!!!???

    ReplyDelete
  41. haha..cantik pulok aku..xpe2..nnti jmpe ko describe sendiri btapa sempurnanya ciptaa Tuhan yg ini..

    kau nak kene stalker ke??? baik jgnn..mampuih blog neh nanti..

    ReplyDelete
  42. crayon: ada, ain stalker crayon

    korang semua: jaga2.. crayon ni sebenarnya wanted , dia stalker Youtube terbesar.. :D

    ReplyDelete
  43. aku nak letak gambar kau la kat fesbuk aku...biar pervert versi gegurl ramai kacau aku

    hahahaha

    ReplyDelete
  44. terlalu taksub dgn kecantikan diri, sampai nak tunjukkan pd dunia segala aset yg dia ada, no wonder ada stalker n ada pervert nk kacaw.. nasib baik sy xada facebook .. senang hidup :)

    ReplyDelete
  45. bez ke eh jadi stalker neyh?

    ReplyDelete
  46. Salam, dulu selalu stalked...ayam kampung nak buat lauk!

    ReplyDelete
  47. cisciscis.

    *elelele.. gambaq tak cantik pun, tapi aku nampak cantik gak tu.. isk! rasa cam nak stalk nur 'aqilah pulak :> auww*

    ada bunyik 'auww' disitu. gua reject.
    bhahaha

    ReplyDelete
  48. salam... tp kalau laki kne kacau plak ape cer? pmpn yg kacau... bagus klu dibuat ulasan ni... haha

    ReplyDelete
  49. tubelawak: yup..yup..itu betul...setuju..setuju...so, moral of the story....klu rs diri cantik, n ada stalker jgn letak gambar kan..letak je gmbr tubelawak....blh tak?? hahahah!!! lawak jer... =)

    ReplyDelete
  50. @crayon
    hahahahahha...ye ke???..tapi bkn menurut budak2 ni ko gay ke?..sure ko suke kan? kahkahkah.cover le tu ;p

    hah? ko nak pompuan stalk..letak la gmbr seksi2 ko..kahkahkah. nanti ade la yang stalk tapi kompem bukan aku.

    ReplyDelete
  51. ada facebook tp skang letak kartun jek.
    malas nk layan stalker2 ni..padahal..aku bukan cun pon.ahaks..

    ReplyDelete
  52. salam..
    "camel toe"..lama dah tak guna
    bahasa ni..he he..cadangan saya
    buat wanita jambu yang tak suka
    lelaki ganggu buatlah buruk laku,
    kentut@sendawa ditempat awam..
    confirm larikkk..ha ha..

    ReplyDelete
  53. bro...ada stalker dowh kat blog aku...bagi komen annoying giler..cakap kenal aku dah lama dan tahu serba serbi pasal aku...gila psiko siot...

    ni aku tengah buat 'pembersihan' friendlist kat fb aku...hoho

    ReplyDelete
  54. tu la masalah wanita...suke nak letak gambar cantek..how to overcome kalu dah suke tak leh halang kan

    ReplyDelete
  55. ngee! sbb tu la pompuan kena pndai jaga diri.. jgn lyn sngt orang yg gatai2 tu..

    ReplyDelete
  56. hahhahahahha...xterkata....ahhahah

    ReplyDelete
  57. haha...aku suka awek jepun saiko tu

    ReplyDelete
  58. aku rasa dihargai sangat sangat sebab koe buat entry ni khas untuk aku -..-

    ReplyDelete
  59. gud idea.. sok suma gambo pompuan jd gambo tek lembu.. hohoho.. lembu jantan jgn sondol arrr..

    ReplyDelete
  60. teringin gak nak letak gambar2 putus2 kepala camtu tapi bimbang bukan stalker yg muntah tapi tuan pnye profile lak muntah..huhuhu

    ReplyDelete
  61. xsenonohnyer org kampung rain neh. ada ptot wat cmtu...
    ni idea lbh bernas -letak je gmbo jamban. mksudnyer busuk. ples far away frm me!! time ni la nak pomot brg2 kecantikan ANWAY! hak3

    ReplyDelete
  62. idea utk letak gambar kepala tercabot sgt terbaek lah..huhu

    ReplyDelete
  63. takut ar nak tengok video ape la tu~

    ReplyDelete
  64. takut jgk..huhu
    itulah trlmpau canggihny dunia hari ini..huhu

    ReplyDelete
  65. pergh video tu saiko siot.. nasib baik gadis comel.. kalau makcik takde gigi yang buat macam tu memang dah retak dah screen monitor aku

    ReplyDelete
  66. ak edit gambar jadi muke joker haha

    ReplyDelete
  67. Visiting ur nice blog I hope, that u r fine. Keep smile ,and please also visit us.Thnx.

    ReplyDelete
  68. tak semua laki stalk perempuan tu atas dasar 'suka'. kadang-kadang sebab 'benci' pun iyerr gak.... tapi macam bese la... aderr aku kesaaaah.. ;))

    ReplyDelete
  69. haha..letak gambar mata je la..
    tak tau muka cam mana..
    gila sengal video tu..(@,@)

    ReplyDelete
  70. hahaahaha..aku benci stalker!

    ReplyDelete
  71. ape ke poyo sangat statement ko ne???tapi pesal aku suka sangat ne.hahaah!siut je..ok nak share..HAHA!

    ReplyDelete
  72. hahaha..gile best..ko wat dulu tgk :)

    ReplyDelete
  73. wee.... takut nk tekan link video tu. takut kot2 video yg menakutkan =P

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates