Saturday, October 30, 2010

sering diganggu stalker? pervert? lelaki gatal?

entry ini ditujukan khas kepada kaum wanita/perempuan.. disebabkan sejak kebelakangan ini, kedengaran banyak cerita ada diantara anda semua (wanita/perempuan) yang diganggu oleh stalker, pervert atau dalam erti kata lain diganggu orang yang tidak dikenali justeru membuatkan anda rasa terancam, aku nak share satu teknik 'baikkk punyaa' dengan anda semua cara untuk membuatkan stalker anda menyampah dengan anda.. sekiranya anda mengikuti segala langkah yang aku beri ni, aku sangat yakin tiada siapa lagi mahu mengganggu hidup anda semua.. hahaha


perkara ini turut merunsingkan aku kerana kebanyakan kawan perempuan aku muncul di internet dalam keadaan 'invicible' dan menyukarkan aku untuk berkomunikasi dengan rakan perempuan.. bila ditanya kenapa 'invicible'? jawapan biasa yang akan diterima iaitu "malas ahh, ramai orang kacau aku nanti".. jadi kepada wanita, perempuan atau kaum hawa diluar sana sila dengar baik-baik apa yang aku nak sampaikan..

pertama sekali, stalker, pervert atau manusia psiko yang suka mengganggu hidup orang ni suka kepada individu yang cantik, ternama, banyak harta dan sebagainya.. jadi sekiranya anda suka meletakkan gambar cleavages dan camel toe anda di internet, anda tak boleh pertikai kenapa anda banyak stalker.. sudah pasti ramai yang nak 'merasai' anda.. jadi elakkan meletak gambar-gambar yang seksi.. itu cari pasal namanya.. kah kah kah

cara terbaik untuk mengelakkan stalker mendekati anda ialah dengan meletakkan gambar buruk, kotor dan hodoh di laman sosial anda.. contohnya gambar taik lembu ka, gambar orang putus kepala ka, gambar ulat dalam pinggan ka.. hhahaha.. percayalah, stalker pasti akan menjauhi anda bahkan mereka boleh termuntah atas keyboard dan menyukarkan mereka mencuci muntah itu di keyboard.. adakah selepas itu mereka akan mengintip profile anda lagi? sudah pasti tidak! kerana mereka malas nak cuci keyboard untuk kali kedua..

kemudian kepada anda yang sering diganggu melalui program seperti 'yahoo messenger' dan skype pula.. banyak cara untuk anda menghalau stalker dari hidup anda.. salah satunya ialah webcam prank.. download program ini untuk melakukan hijack ke atas webcam anda (download).. kemudian gantikan webcam anda dengan video-video seperti ini.. berdasarkan penakkulan aku, stalker pasti akan menjauhi anda pada kadar 100%.. kah kah kah.. tak pcaya? tengok video ni.. annoying gilababi kot.. kah kah kah.. sampai aku pun rasa nak hempuk laptop..

video : annoy your stalker with this video
video : scare prank your stalker
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
86 Comments
Comments


86 comments:

wannurfazrini said...

KAH KAH ! bngok! hbs tu letak gmbr taik , org putus kepala , org tatau la erk yg kte ni cantik dan jelita . HAHAH

Adawiah Aduah said...

menggong giler.. mmg lawak.. senggal ler bab muntah2.. like..like..like..

crayon said...

yes! sebab kebanyakan perempuan cantik memang akan meletakkan gambar sendiri :) ini memang lumrah perempuan bila dah cantik, dia nak tayang kat orang.. tapi tak semua laa... ada jugak yang baguuiiiihhhh~

nada hanis said...

ahahaha. nice one. :)

crayon said...

nada hanis, adawiyah, fazrini : psssttt.... tulung share artikel ni.. bantu wanita2 lain diluar sana.. hahahahahaa...

maisyara Pot! Pot! said...

aku tak pernah ber'webcam dgn org lg. kuno kn? hahaha...



* sakai gila video first tu. megibon ke tu? xD

MisApple said...

adakah ini bermakna aku pun kena tukar pic?
ta payah la rasanya.
aku pun hodoh jew.
stalker pun ta nak pandang.
hakhakhak.

eiffel said...

hahahahahahaaa..terbaik der....pasni aku pown nk tepek picca paling camtaek skaliiiii

muahahhahahaha

crayon said...

mai : itu bukan magibon.. ada orang lain yang muka nak hampir sama dengan magibon.. 'ruaridoll' namanya..

misapple : ni cadangan ja.. hahaha.. lain orang lain pendapat.. lain mata lain citarasa :P kalau ada laki minat kat hang lepas tu stalk hang camna? buat ja la camtu.. kah kah kah

eiffel : hehehehe.. camtaek tak sama dengan taek lembu ok.. camtaek wangi.. taek lembu busuk

cik 18 said...

haha...terase aku...tapi aku xcantik..

eykameow said...

hahaha saiko!

She is f.A.z.A said...

giler x menbantu entry nih tapi ttp lawak .. :D

crayon said...

cik 18 : elelelele.. low profile konon.. :P ahaha.. sebab cantik la sebab tu tak letak gambaq sendiri kan?

eykameow : anda berminat dengan saya? tak kan? sebab saya psiko.. jadi mengapa perlu takut kepada stalker? tunjukkan bahawa anda psiko.. kah kah kah..

f.a.z.a : tak membantu langsung ka? :( olooo.. ingatkan tubelawak dah bagi idea super bernas dah.. kah kah kah

Wahidah said...

so far hanya berwebcam ngan family...ngan org lain..oh tidak..i shy2 cat u..hahaha

ken said...

stalkers sangat menakutkan..

maisyara Pot! Pot! said...

entah2 ruaridoll tu magibon tk? hehehe.. yela. sejak kne muka sbnr die terselongkah dulu xD

safiyyahosman said...

ahahahhhahahaahahhaahahahahahaha..
cukup berguna untuk org yang selalu ym dn skype pastu digangu lelaki miang dan suka tunjuk ttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttt!!hehehe

jgn letak gmbr marie digby lak..kahkah...y tue mmg sumpah la kan kacau...kahkah...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

adeh~ gelak tgk tht video. idea bernas bole ikot ni. hurrmmm~ tp heran, slalu stalker ni..ada agendanya tersendiri...tp naz, smpai skrg tak phm..apa la depa nak ngn naz ni. nk ckp cantik..jauh pnggang dr api...muka sememeh, gemuk plak ni..pe depa nak eh? heran..heran...

tp seyes, bole ikot la pe yg tubelawak ni bg cdgn..garenti pas ni takde stalker tegar lg.moh tkar pic profile gi gmbo yg buat muntah. ngeh3x

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kalau betul2 guna gambar sendiri, mungkin tidak akan diganggu oleh stalker...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Contohnya cam saya ni...

lurve honeyspinoza said...

kwang3x!klakar..xley bla tgk video..;p

crayon said...

wahidah : takpa.. walaupun tak penah webcam selain dengan famili, anda tetap boleh mencuba prank ini dengan rakan-rakan anda.. ahahah

ken : stalkers yang sama jantina lagi menakutkan.. hahaha.. tubelawak penah kena stalk dengan lelaki tau!

safiyyah : marie digby? awek aku tu.. sapa nak pakai gambaq awek aku, sila inform tubelawak dulu ya.. kah kah kah

syarifah nornazrah : kan dah kata 100% pasti berjaya.. ahahahaha.. stalker pun mungkin boleh bertaubat terus sebab cuak kena prank ngan perempuan psiko..

peraih udang : hahaha.. anda lelaki.. tak banyak stalker.. cuba anda jadi pundan, mesti tubelawak stalk tiap malam.. hahaha

safiyyah osman said...

hg selera betui no bab bab pondan..ahahahahaahhaha

nadey said...

besh la entri ni

patot la aku xde stalker hahahahhaah
seb baik aku huduh! hahahahahah

Edward said...

only thing that makes me smile tonight. kah kah kah kah

nadrah zainuddin said...

letak gambar taik lembu pun lelaki kacau jugak. dorang ingat tu ice cream. apakahh. masalah mental betol. kesian perempuan yang letak gambar taek lembu tu. hahahaha.

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Crayon, I straight tau. Dulu ada gak stalker2 lelaki mai kat aku punyer blog, gay lagi... WTF???

Naper Jessica Alba tak nak stalk aku??? Sedihnyer... T_T

crayon said...

nadrah : ais krim taik lembu? cam best ja bunyik tu.. sedap tak? nadrah dah penah makan belum? nadrah try dulu, kalo best bagitau kat tubelawak ya! ahahahahaha

peraih udang : aku stiap hari ada orang seacrh kat google keyword "tubelawak gay" -_-" seriously

fiza... said...

hahah.....bernas sungguh idea nih.suke suke suke...kalo cmtu aku nk ltk muke dajal bermate satu la...eh ade ker?

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Oh, kasihan... T_T

Nia Zoukha said...

alhamdulillah saya xde stalker.. alhamdulillah.. =D

Fiq said...

giler video tuh..

aghh...

yg first rasa nak sepak skkrin lappie pon ada..

yg kedua tak sempat tgk...aku cepat2 pangkah..
hampess lu izuari bikin wa cuakkk..!!

crayon said...

fiza : jangan la sampai camtu skali :( dajal kang orang kata hang freemason lak baru padan muka.. hahahahaha

nia : ada.. ni tubelawak ni stalker nia

fiq : hahaha.. kan dah tulis scare the stalker.. :P amacam? takut kan? kalo stalker tengok tu, konfem takleh tidoq malam.. ntah2 siap kencin atas tilam.. hahahah

Aisyah AR said...

uhu....DON'T LIKE YOUR STATEMENT tubelawak...

"yes! sebab kebanyakan perempuan cantik memang akan meletakkan gambar sendiri :) ini memang lumrah perempuan bila dah cantik, dia nak tayang kat orang"

Don't judge people easily my dear. picture doesn't represent he/him self. picture is just a picture. it's depends on us to determine it. certain people love to imagine things. a nasty things. but still, it's only a picture. it follow the meaning of how we interprate it.

Cuma wanita, tak salah korang nk tunjuk muka korang yg cantik cun melecun bagai jessica alba tue. tp jgnlah pula korg posing macam nk tagih berahi. mmg undang bahana. so, pandai2lah jaga diri. jangan jd mangsa eksploitasi wanita!

minta dijauhkan.

NuR 'aQiLaH said...

fuhfuhfuh.
naseb baek gua letak gambar yg paling x cantek yg pernah gua ada.

crayon said...

Aisyah AR : ada betul gak tu.. sebab tu tubelawak kata 'tak semua' macam tu.. yang jadi masalahnya perempuan cantik ni letak picture dia lepas tu bising2 ada stalker la pervert la apa la.. hahaha.. kalau dah tau cantik dan takmau peminat (stalker/pervert) kacau, takyah bagi permission untuk view picture kepada umum..

nur 'aqilah : elelele.. gambaq tak cantik pun, tapi aku nampak cantik gak tu.. isk! rasa cam nak stalk nur 'aqilah pulak :> auww

LORD ZARA 札拉 said...

hahahaha~
walaupun aku tak cantik, aku letak je gambar aku~
tapi yang normal la~
(lagipun semua aksi adalah normal..hahaha)

fyoneex said...

dem la. abes tu camne nak poyos dgn kecantekan muka senirik? kecantekan adalah hak milik setiap insan okeh. xmo la letak gambar taik lembu. hudus!
tp kan it works. penah wat dulu,skang xmo wat dah..sbb dah makin jelita mesti la letak muka senirik. ;p

naz said...

haha gila babun siott

Mas said...

wakaka.....pepagi dah tergelak kt kau....

fendidahada said...

haha..stuju2...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

klu tak pon, klu ader nak prank webby..sila letak video mcm ni...sure best

http://www.youtube.com/watch?v=BUuNohO-SV4

hehee

Anonymous said...

i know nothing---you know nothing, wasting our time

crayon said...

l0rd zara : kalau takda stalker takpa laa.. hahah

fyoneex : hang penah letak betoi ka? :|

syarifah : thanks for the link

anon atas ni : pi tidoq la wei.. syuh syuh

ELYANA YAZMIN =) said...

hahaha terbaek lah crayon!
nih nak tanye..ko takde stalker ke ?
lpas tu adakah anda sendiri seorang stalker crayon? macam ada pengalaman je.
hahahha ;p

crayon said...

elyana : aku ramai gay stalker ja -_-" (kira aku bajet hot jugak lah) takda pulak pempuan nak stalk aku.. KENAPAAAAA!! KENAPAAAAA!!!???

cik 18 said...

haha..cantik pulok aku..xpe2..nnti jmpe ko describe sendiri btapa sempurnanya ciptaa Tuhan yg ini..

kau nak kene stalker ke??? baik jgnn..mampuih blog neh nanti..

AiN Z said...

crayon: ada, ain stalker crayon

korang semua: jaga2.. crayon ni sebenarnya wanted , dia stalker Youtube terbesar.. :D

DuniakuAbstrak said...

aku nak letak gambar kau la kat fesbuk aku...biar pervert versi gegurl ramai kacau aku

hahahaha

Rina Azam said...

terlalu taksub dgn kecantikan diri, sampai nak tunjukkan pd dunia segala aset yg dia ada, no wonder ada stalker n ada pervert nk kacaw.. nasib baik sy xada facebook .. senang hidup :)

APi said...

bez ke eh jadi stalker neyh?

MOH KEMBARA said...

Salam, dulu selalu stalked...ayam kampung nak buat lauk!

NuR 'aQiLaH said...

cisciscis.

*elelele.. gambaq tak cantik pun, tapi aku nampak cantik gak tu.. isk! rasa cam nak stalk nur 'aqilah pulak :> auww*

ada bunyik 'auww' disitu. gua reject.
bhahaha

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

salam... tp kalau laki kne kacau plak ape cer? pmpn yg kacau... bagus klu dibuat ulasan ni... haha

Aisyah AR said...

tubelawak: yup..yup..itu betul...setuju..setuju...so, moral of the story....klu rs diri cantik, n ada stalker jgn letak gambar kan..letak je gmbr tubelawak....blh tak?? hahahah!!! lawak jer... =)

syuE said...

tebaik! haha..

ELYANA YAZMIN =) said...

@crayon
hahahahahha...ye ke???..tapi bkn menurut budak2 ni ko gay ke?..sure ko suke kan? kahkahkah.cover le tu ;p

hah? ko nak pompuan stalk..letak la gmbr seksi2 ko..kahkahkah. nanti ade la yang stalk tapi kompem bukan aku.

aYu said...

ada facebook tp skang letak kartun jek.
malas nk layan stalker2 ni..padahal..aku bukan cun pon.ahaks..

zulkbo said...

salam..
"camel toe"..lama dah tak guna
bahasa ni..he he..cadangan saya
buat wanita jambu yang tak suka
lelaki ganggu buatlah buruk laku,
kentut@sendawa ditempat awam..
confirm larikkk..ha ha..

kedahgurlz said...

hek3...sangat bguih........^__^

gabanMorka said...

nasib baiklah aku lelaki..haha

Azrul Hisham said...

bro...ada stalker dowh kat blog aku...bagi komen annoying giler..cakap kenal aku dah lama dan tahu serba serbi pasal aku...gila psiko siot...

ni aku tengah buat 'pembersihan' friendlist kat fb aku...hoho

Cik Su said...

tu la masalah wanita...suke nak letak gambar cantek..how to overcome kalu dah suke tak leh halang kan

Cik Aien said...

ngee! sbb tu la pompuan kena pndai jaga diri.. jgn lyn sngt orang yg gatai2 tu..

Nufaha said...

haha...tips yg bagus...

Lulu caldina said...

ngee..

HonEyBuNNy said...

hahhahahahha...xterkata....ahhahah

Dark Half said...

haha...aku suka awek jepun saiko tu

eka said...

aku rasa dihargai sangat sangat sebab koe buat entry ni khas untuk aku -..-

JZ Business World said...

gud idea.. sok suma gambo pompuan jd gambo tek lembu.. hohoho.. lembu jantan jgn sondol arrr..

ooo cik eykin. said...

sengalll lah. hahah

aLya said...

teringin gak nak letak gambar2 putus2 kepala camtu tapi bimbang bukan stalker yg muntah tapi tuan pnye profile lak muntah..huhuhu

Rainbow said...

xsenonohnyer org kampung rain neh. ada ptot wat cmtu...
ni idea lbh bernas -letak je gmbo jamban. mksudnyer busuk. ples far away frm me!! time ni la nak pomot brg2 kecantikan ANWAY! hak3

:~:Budak Degil :~: said...

idea utk letak gambar kepala tercabot sgt terbaek lah..huhu

Youjie said...

takut ar nak tengok video ape la tu~

mye said...

takut jgk..huhu
itulah trlmpau canggihny dunia hari ini..huhu

Che Armster said...

pergh video tu saiko siot.. nasib baik gadis comel.. kalau makcik takde gigi yang buat macam tu memang dah retak dah screen monitor aku

Enchaoz said...

ak edit gambar jadi muke joker haha

IwonaFarooq said...

Visiting ur nice blog I hope, that u r fine. Keep smile ,and please also visit us.Thnx.

-Si Riang-Riang- said...

tak semua laki stalk perempuan tu atas dasar 'suka'. kadang-kadang sebab 'benci' pun iyerr gak.... tapi macam bese la... aderr aku kesaaaah.. ;))

hamba Allah said...

haha..letak gambar mata je la..
tak tau muka cam mana..
gila sengal video tu..(@,@)

farah said...

hahaahaha..aku benci stalker!

cik helena said...

ape ke poyo sangat statement ko ne???tapi pesal aku suka sangat ne.hahaah!siut je..ok nak share..HAHA!

hana nabihah said...

hahaha..gile best..ko wat dulu tgk :)

chenurulhusna said...

alhamdullilah.xpernah diganggu:)

fiq said...

wee.... takut nk tekan link video tu. takut kot2 video yg menakutkan =P

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk