Tuesday, April 19, 2011

amir rajalawak sebenarnya adalah seorang yang genius

ramai yang mengatakan amir rajalawak buat lawak tak menjadi, tak lawak langsung, syok sendiri, gagap, ntah apa-apa dan macam-macam lagi.. pada mulanya aku bersetuju dengan pendapat orang ramai ini.. hujung minggu yang lalu, aku telah menonton rancangan maharaja lawak di televisyen.. bila AC mizal menjemput amir rajalawak ke gelanggang, rakan-rakanku yang lain tidak mahu menonton.. pendek kata ketika persembahan amir tu, sama ja macam iklan dimana penonton pergi ke dapur bancuh kopi atau ke jamban membuang air..


aku tetap dengan pendirian aku untuk menonton persembahan amir.. dari mula persembahannya sehinggalah dia habis membuat persembahan, wajah aku 'flat'.. langsung tidak muncul senyuman atau tawa riang.. dalam hati aku berkata "wtf! apa benda dia buat ni?".. memang tak lawak langsung.. rasa macam nak buh penendang.. tapi kini pendapat aku berubah selepas aku mendapati amir ini sebenarnya adalah seorang yang genius!

amir mampu membuat lawak berperingkat.. orang ketiga yang menonton orang yang sedang menonton amir membuat lawak, pasti akan merasa lawak kerana melihat orang itu tidak berasa lawak

anda tidak akan rasa nak tergelak terhadap lawak amir pada kadar serta merta, tetapi kesan atau effect dari lawak amir itu mengambil masa sekurang-kurangnya seminggu ataupun sebulan..

dua hari selepas aku menonton rancangan maharaja lawak, ada kawan aku yang terlepas untuk menonton rancangan itu, bertanyakan kepada aku kerana dia mahu menonton di youtube "weh, sapa lagi yang best dalam maharaja lawak minggu lepas?".. sebagai seorang yang berperangai sarkastik, aku menjawab "amir best weh.. minggu ni dia perform gilababi.. memang lawak".. lalu kawan aku terus membuat carian di youtube dan menonton video amir ketika persebahan 2 hari lepas..


aku perhatikan kawan aku dari jauh.. aku ketawa kesorangan.. aku senyum lebar.. bila kawan aku dah tengok video tu sampai habis, dia berkata "apa lancau lawak dia ni? tak lawak pun!!" terus aku gelak besar sebab tengok muka kawan aku flat dari mula sampai habis.. jadi terbukti amir rajalawak adalah seorang yang genius.. beliau bukan saja layak mendapat title 'maharaja' bahkan 'kepala bapak maharaja lawak'..


** update : kenapa amir tak kalah-kalah lagi ni?? (link)


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
158 Comments
Comments


158 comments:

MisApple said...

ceittt...gua tertipu!
grrr! ingat kan genius mcm mr kacang (mr bean)

Ayeem Jemain said...

lawak dia memang kena ada orang tengah. aku gelak tengok aksi juri time tu, aksi musician dia apa semua. means juri and musician tu lah orang tengah

Syuhada Elmi. said...

HHAHAHAHAHHAH! Senget ! HHAHAHAHAHHA

kay-N said...

hahaahahahahaha..aku sokong!!klo aku tingt amir ni mse die wat lwk..kompem aku tergelak sorg2..pe aneh die nye lwk xlwk lgsung!!!!!!!!!!!hangen!!!

-telordibasuh- said...

hahaha..yang pasti penonton dirumah ketawa haahha

F~CiCAk said...

serius beb! aku gelak sekarang ni. memang lawak berperingkat! amir is da genius!!

cik azeya said...

hahahaha. sengal lah,

mita said...

apsal yg mengata ni x peg audition raja lawak.. nak tahu jugak amir yg lagi lawak dari korang ke korang yg x berapa nak lawak sgt.. better wat posting yg BERNAS SKET... x dapat pahala langsung..tambah dosa ada lah!

acaibudaktepeng.blogspot.com said...

betul2...
lawak memang susah nak buat2 la
kena ada bakat semulajadi ..
tapi tgk amir still berusaha utk buat lawak,.
tapi mungkin cara salah siket jew
kalau tengok persembahan di raja lawak sebelum kene tegur dgn juri pasal di buat lawak gune bahasa kelantanese,..aku rasa oke jer
selepas die buat lawak gne bahasa luar kelantan..
da merundum da kelawakan die...
pendapat aku jew

Rahmad said...

amir punya lawak dia sendiri jer paham..

kita perlu buat kajian sintifik bru ble paham lawak amir ni..

Amir Izzat said...

yeah! anda betul kerna sebab amir aku tergelak.. hahahah.. apa da tubelawak nie.... hahaha.. ada tak kesan sampai setahun? haha

Izat Tarmizi said...

Dan korang semua menjadikan tubelawak sebagai orang tengah kepada amir untuk gelak kan dekat amir

nadira shahid said...

haha, ckp berlapik.. like ur style ;p

marina anakcikbob said...

aku xvote amir sebab lawak dia lawak ketapi. cakap laju semacam.xsempat nak pikir, dia da buat lawak lain.

why so serious said...

burung puyuh

menusuk hati said...

"amir mampu membuat lawak berperingkat.. orang ketiga yang menonton orang yang sedang menonton amir membuat lawak, pasti akan merasa lawak kerana melihat orang itu tidak berasa lawak

anda tidak akan rasa nak tergelak terhadap lawak amir pada kadar serta merta, tetapi kesan atau effect dari lawak amir itu mengambil masa sekurang-kurangnya seminggu ataupun sebulan.."-ayat ni dah cukup lawak buat aku.haha!

zealot download said...

ceh.. nk 5 minit aku balik! aku igtkan genisu betul, penat aku baca... joking only..=) peace

sueperbs said...

haha.. lawak lak entry ni.. setuju setuju

encHIx laNDax said...

Effect dia tahan lama kan?gahaha...tapi video yang last tu..lawak gila mr bean tu..sangat teruja dengan lawak dia!hahahah

dunialandax.com

Abdul Mujib Arbain said...

kalo bayangkan amir pon leh ketawa hahaha



http://www.nuansapictures.com/

~kuyam~ said...

amir ni dlu jiran aku..duk sekampung kot,camane la leh xprasan.hahaha

haniekunie said...

oh macam tu pulak ye???

SHaFiQ ZaiNaL said...

erk... amir i'm sorry...
adoiiiii...

mamawana said...

Oh ya ke? Saya selalu tak gelak bila Amir buat lawak. Tapi bila guna org tengahbercerita spt di sini, baru saya gelak. Haiippp...baru mama gelak. Amir jinius.... seswai dgn kependekannya bleh berlakon jadi anak jin

s3m0t said...

cis lawak?? kah3

azi nur said...

hahaaa.....amir seswai belakon je kot...kihkih2

miezaniera said...

huhuhuhu sabo je la..ingtkan betui2 genius td..

Psychic Zero said...

plawok plawok plawok hahahaha

Amira said...

hahahhaha. siot jeh ^^

iza liza said...

ahahahaha.. setuju!

merahitujambu said...

betul jugak apa yang kamo ckp tu..ahahaha

cik gege said...

hahahah... sumpah lawak u lawak bro.. baik u je yg pergi replace tmpt amir...

zetty said...

laa ingat ginus ap .

Cik Miza said...

ini memang lawak weh.. sakit urat tengkuk gelak wehh!!!!

MacamBetul said...

haha..aku tak tengok lagi..nanti aku tengok

isaac ismael said...

ak npk ap yg ko nak sampaikan..
lawak amir ialah apabila org nganjing lawak dia..
tu yg lwak..
hahahaha

Anonymous said...

Amir mmg lawak 100%.. lawak beliau m'buat perut aku rsa nk pecah gelak dngan lawak Amir.. fuhhhh mmg lawak amir la yg tr'baek.

tiangyangberkata said...

haha...the conclusion is our sense humor yang cetek..kah3!~

Anonymous said...

aku rasa nk tergelak sbb amir xreti bt lawak....so klu aku gelak 2 maknanyer die mmg lawak...

fendy said...

hahahaha :D
lawak betul riaksi member bro tu.
xboleh blah lah.
amir boleh turun bagi peluang kat along n angah.ok apa?

bantalbucuk said...

haha..sabo jela.. :p

azremy said...

ha ha lawak lagi korang dari amir tu

Zik said...

patut lah... haha.. tak boleh blah betul... kreatif siot..

Nur Zaheera said...

hahaha ! lawak lagi puyuh tuhaa. great opinion :') ta terfikir pung.

izman said...

entahlah.... aku mcm kawan2 ko tu. masa amir aku akan pergi tandas atau menonton tanpa perasaan. sorry to say, aku harap minggu depan dia terkeluar.

TheChekJah said...

adoyai... ingatkan mmg genius mcm ranchodas shamaldas chanchad tu...haha...

kyo_9 said...

fuh.. ak rasa ak pon leh jadi genius camnih di mata bro.. ;)

[sutera kasih] said...

hahaha ko lagi genius tubelawak !!

tp seyes, bila dia nk out huhu

[sutera kasih] said...

sangat genius..teramat..sampai kusut aku nengok lawaknya hahaha

farah wahedda said...

hahahhahah ..ingtkan ape la yg genius sngat tu

ryusuke87 said...

hahaha yela tu..aku pun tak pernah t'fikir bahawa aku pun telah terpedaya dgn lawak amir ni..hehe..

enyheartsdiamond said...

tubelawak pun lawak lah! :DDD

afiqisverylucky said...

haha.. genius gile ko nih ...
sekarang nie aku yang tengah tegelak =.=

Sheda Argos ツ said...

hehehe tp korang x sedar abb amir la astro kaya lg lme dier kt dalAM TUH lg astro kaya hik3x pikir pikirkn..lorrr

nfdeeda_zubir said...

adehh..i'm sorry !

samizul.net said...

Ini tubelawak.. Bukannya papar cerita serius2 pun.. Kah kah kah!

echasuzrin said...

kdg2 penat tgk amir buat lawak.... xpaham pon slalu jugak... hehehe

ecah said...

adeh..mne lah ko dpt idea buat cenggini..mmg lawok sungguh..tp pelik..kenapa amir mase mule2 penglibatan dia mmg kelakar habis.?dia da kekurangan idea kah.?pelik toi aku..

zureen said...

hahha. tak lawak langsung amir tu. tp entri ni lawak!

kaka said...

amir ea......hmmmmmm..speechless jd nye

AUR said...

Entri ni lagi maharaja lawak!!!...kekekekeh...Mengong!! aku tergelak baca entry ni...

Rafiq Othman said...

wakakakaka..memang kepala bapak maharaja lawak amir ni..wakakaka

fahrin ahmad said...

dia umpama third party template gak la..org tgh untuk dijadikan lawak hahaha

eDDy said...

jauh & matang btl fikiran ko..lawak berperingkat hua hua

ღKunang2 said...

Aku pun tak tahu apa yang lawaknya si Amir,
daripada raja lawak memang dia tak lawak pun. ^^"

CintaZulaikha said...

rasa cam nak penampor muka sendiri jek bla nengok amir buat lawak...huuh~~

shada wentz said...

HAHA.setuju. dia hebad bab buat chain reaction peringkat dua ke atas je. kah3 ;)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

artikel ni pun bukti amir kepala bapak genius dan kepala bapak maharajalawak....
hahaha..kire entry ni lawak amir peringkat ke-4. mcm Naruto dah.

Aya Ariel said...

aku xpenah pon tgk maharaja lawak..nak klik pada video tuh pon kena block..sebab aku bersiaran dr ofis..tp..
korang kena paham..amir tuh kelantanese terlalu pure..Aku sure memane org klantan yg cuba berbahasa kebangsaan nih pasti akan berbau dialek negeri ni..
Mungkin sebab tu lah korang nampak amir nih hampeh..walau ape pon..Jgn lah ko doa kan biar die cepat keluar ke..ape ke..rejeki dia tu..Biar jer lah..kalo korang tak suka..tukar channel lain dulu time amir perform..lebih baik begitu dr korang mengata dia begini..
Think it rite..

Peace..
Kota Bharu marii.. :)

nur onie said...

hahahaha..lawak la..tp amir ble ntah dye nk kua

Miss b said...

betul lah.

gua dengan member gua selalu hanjeng lawak amir ni.

pastu kitorg bergelak ketawa gelakkan amir.

kira dia kelakar lah kan? hahahahah

faizzi86 said...

amir sux!!! anti amir d ML

Liyana Zahim said...

Bapak ar mengkaji.. Wakakakakakkaka.. Kepala bapak maharaja lawak? Rollin on da floor.. Hahahaha..

C Zakura's said...

hahaha ;DD gelak bukan sebab lawak die, tp ekspresi muke die tuh je ha..kelako !

Nur Akmar binti Che Nadzir said...

ur genius...heheheh

EYQASARA said...

skrg ni bertambah nak gelak sakan bila baca entri ni.. hihihi.. :D

zuhanismohamed said...

heh..ingatkan genius betul..ha ha..


setiap kali tengok dia kat u-tube mesti tak sanggup nak tengok sampai abes..huh

shiho-chan said...

wahh...geniusnye amir...
cis,aku tertipu!kah kah kah

afuan shah said...

kuang asam la hg!!hg la masuk raja lawak..

relevan said...

Undi Amir Amir Amir Amir !

KSWSK said...

mungkin 1 day amir bakal menjadi mr bean msia...siapa tau..hahahahahha..(lawak tak statement ni?)

noorae said...

so true kan, akhirnye ade gak yg terpesan motif lawak die tu. wahaha

Neddy Nadia Najib's said...

kesian amir.. T_T dia bukan main suka lagi mase diumumkan dia x terkeluar.n kesian dia sebab xde sape gelakkan dia mase buat lawak..

mase rajalawak je dia ade la jugak wat penonton gelak.

tengok tu gambar dia kat entry awak ni buat saya sedih..muka seposen je.patot la terkeluar T_T

Neddy Nadia Najib's said...

*patot la TAK terkeluar..puii.. typo!

menu said...

terlebey kreatif mamat ni...tp dia kuar jerk semua tergelak..lawak la tuuu...cuma tak cukup level maharaja

Eyra. said...

Maybe juri nampak Amir nie sebenarnye boleh pergi jauh tp Amir tak keluarkan bakat die sehabisnya, that's why die tak keluar-keluar. Maybe (?)

Dekcik said...

amir mmang ptut kuar lah x lawak langsung, dye men rasuah undi nie,..haha..

Hanis Azla said...

tak rasa nak gelak.. tp selalu nak nangis sbb sedih tgk persembahan dia yg tak mampu menghiburkan org lain.. kesian kat dia..

deeya said...

rajalawak ke maharajalawak ke lawak geli2 ker , satu pun aku ta tengok .. aku layan drama jer weyh . aku an jiwang .. bhahaha !

DKosongLapan said...

kekeke....
ade jugak yang terkene.....
naseb baek le awok takde astro mustikaaa

rabiatul ahzarisham said...

hahaha, lawak gile

ayesha said...

tak layan r cite nie

Ayie said...

Uhh.. aku pengomen ke 92.. gile banyak.. HAHAHA

Cik Sue said...

Uhhh..Aku plak pengoemn ke 93...bukan gilez lagi dah...tapi ade ker masa c tubelawak nie nak membaca komen2 nie sume...hahahaha

Aku Ibu Muda said...

hurm... lawak dia ni laju, hanya org2 yg pick up je akan gelak :)

fyna said...

hahahha....
adddoooii...
tak tau la bile die nk tersingkir..
;)

Izbeta Shyah said...

AHAHAHA, kau rasa orang yang buat entry ni lagi genius, pergh. sumpah tertipu.! lol, mula tak paham dengan tulisan hijau tu, then baca sampai bawah, aku pulak yang ketawa.!

Izbeta Shyah said...

AHAHAHA, aku rasa orang yang buat entry ni lagi genius, pergh. sumpah tertipu.! lol, mula tak paham dengan tulisan hijau tu, then baca sampai bawah, aku pulak yang ketawa.!

crayon said...

cik sue : aku baca semua komen.. tapi kalau dah
komen banyak camni, memang aku tak reply semua
la.. hahahaha.. melecet jari aku satgi

cik sakdi said...

ah aku xpenah tengok lawak amir coz x sanggup rasanya nak tengok coz leh bayangkan tahap ke hampeh an lawak itu! cit!

batu baiduri said...

burung puyuh 43x.......hadui....t'golek haku......

adan said...

amir memang tak lawak ar.. rasanya ada unsur2 politik kot..! sebab tu dia tak kuar2 lagi.. kehkehekeh

kazai_lp said...

ahaha...
sadis...
y tk bleh blah muka die seposen je wat lawak..
dush dush..

dayanakhairunnisa said...

haha . cambodo ;D

MonkeyManiac said...

sumpah speechless giler tgk amik wat lawak... TERPEGUN giler!! alalala :P

nurdani said...

beliau sangat tak lawak....tak lawak!!!!!

ELLYDA said...

hmmm..ada benarnya..sbb mmg itu la berlaku lam umah..laki aku mnta sgt kat si amir selain sepah...tp 1 joke dia pun laki aku x pernah gelak..tp laki aku gelak tgk aku yg tersangat menyampah nya aku kat si amir..membebel 2 aku lam umah kalu ada amir wat lawak masa rajalawak dulu..dan aku pulak akn tergelak2 sbb kesian tgk si amir tah apa2 la yg di rapu kan nayer itu nye..

th3phantom said...

Assalamualaikum..kpd abg tubelawak jgn la nk sindir amir...dia pon ade hati n perasaan jga lgipon dia hnya manusia biasa je..btw,at least amir tu brani nk buat lawak naik ke pentas..ni abg tubelawak buat lawak dlm blog je..disebabkan abg tubelawak buat entry ni byk commenter2 mungumpat n mengata kat amir n congrate kat amir sbb dlm tubelawak ni je ko dh blh byk pahala.Zaman skrg dok dpn komputer pon blh dpt dosa free2..dasyat2. JGN MRH YE TUBELAWAK. :)

AkuMuzikFilem said...

hahaha lahanat, terasa macam penulis blog ni cerdik gila. aku boleh gelak apa yang kau nak sampaikan tu. kahkah. aku plak, gelak kat dia sebab bukan lawak dia, gelak tengok reaksi juri dan sessionist musician dalam tu. aku pernah jumpa dia kat billion main boling, agas giler muka.

TinaSofea said...

HAHAHAHAHAHHA

syazwan said...

aku sokong beb. amer tu memang genius.

The Lady & Mr Vampire said...

aku rasa entry kau lagi lawak!

nadiah yaya said...

kau mmg ska prli org kan...terbaik!

apsal la mmat ni xkuar lagi..hadooi

aleeyaqaisara said...

haahhaha..

Haz said...

thanks,lawak of the day..haha

N SuZiEaNnA.. said...

choi..haha..lama xtengok raja lawak :'D

asik teringat lagu made in amir lak.. "sesekali ternampak betisnya, tahan nafsu d dada" ~mmg budus.

si manja berendoi said...

hehe..best!

cantekk said...

hahaha,,hantu betol ini entry ;-D
daku jua tertipu...
btol la,, da smggu baru dok gelakkan org yg tak gelak tgk amir...

iNNrPeAcE said...

hehehehe~ ingat kan genius napo..
hehehehhe~ xpe r..
kite kasi gelak ajela..
wahahahaa~

Nurul Aula said...

ishhh tipu nie weih!!!
hahhhaa tapi ye la tq eih sebab buat aku gelak!!
stress ni huhhu

Ain Zulaikha said...

apa2 pun ain tetap suka jozan dengan jambu.. sebab tu je ain sempat tengok.. =.=

Anonymous said...

ko yang lawak sebenarnya..

LindaRahim said...

memang ginies...sy gelak bila baca yg FaridKamil tulis ni...hihi...da nk masuk minggu ke-4 tu...x abis lg lawaknyer...hihi...

Aida Omar said...

farid kamil buat lawak la..
asal la farid kamil tak masuk maharaja lawak je..
hahaha...

amir..amir..

najihah said...

hah, terbaik! memang lawak.
*serius hahha

Wahidah said...

lawak ke maharaja lawak???? opss statement bisa buat org marah ne..


btw,tk follow pun maharaja lawak ne..tp dgr2 cite pecah perut jugak dibuatnya yeaa

✿ milly molly ✿ said...

ades! ingatkan betul2 genius =.=

Cik Nad said...

orang kata amir tak lawak. tapi kenapa? kenapa? kenapa? saya akan ketawa bila dia melawak? adekah beliau sebenarnya lawak? atau penonton dah set mind yang dia ni mmg tak lawak mana pon??

Esempoi said...

minggu ni punya persembahan,
amir memang betul2 lawak
juri pun puji

Anonymous said...

kalau ada undian untuk keluarkan Amir aku nak undi la...

nur 'izzat said...

wakakkaka!!! sumpah aku sokong!! sila like page neh. XDXDXD

http://www.facebook.com/pages/Tolong-jangan-buang-amir-dari-maharaja-lawak/150049688394220

~ieda~ said...

hahaha...siyes! memang genius gle.. bhaha.. disamping wat lawak y gle 'genius' uh.. dye ade klebihan len oo.. klo tgok time dye perfom komfem aq xboleh tgok full perfomence dye. mesti dok tgok muke kawan aq kat seblah.. sebb rase nk nanges jew tgok show dye..wah bleh jadik motivator r ko amir!

Cik Misi said...

xnak Amir..CikMisi nak Nabil...

kid said...

orang x suka amir ni pasal dia ni tak lawak tp menang raja lawak.tp yg bapak maharaja lawak tu aku sokong.

aimi shahida said...

haha --''

.:|kamaryeah|:. said...

giler terbaik ar~

hyemynameisrasyid said...

yup.,mmg genius la akn.,sbb aku bace entry ko ni pon aku tegelak sorg2 sbb memikir kan amer tu.,haha!!

army4war said...

member aku berjaya buat lawak keperingkat seterusnya..memang menyakitkan hati kakakaka

Cik Layka said...

btol3 !
mmbr2 Cik Layka muke sekor2 stress giler tgk amir buat lwak..
dorg ckp "tu bkn lwak tp biawak !"
tgk muke mmbr2 mmg cnfrm tergelak..
^_^
btw, i dnt think En.Amir will win on the show...

budak kampung said...

hahahahah aku baca ape yang ko tulis ni pon dah buat aku gelak hahahahahah....siot ni gare2 amer la ni hahahhaahah

kalau x malas,singgahla
sasha grey dalam pocong mandi goyang pinggul
kelebihan makanan segera untok wanita
rendah diri kerane kurang tinggi
iklan pepsi sofia buat berdarah hidong!!

beLLa said...

punyela semangat bace ape yang geniusnye amir neh. jap lagi.. haiyo~ saket aty adela tgk psmbahan dia tak jd2 ;p

aku budak nakal said...

.haha,,,apa la,,tp betoi,,aq pon,,xsuka sangat amir wat lawak,,xphm la,,,

budak awam said...

bapak lambat efek dia hahaha... seminggu ke sebulan tuh!

yusrizawati jahamin said...

hahahahah...mmg la dia genius...buktinya..skrg aku pun tengah gelak tak hengat...hahahah...sampai rasa nak terberanak...hahahahahah...mmg best!!!

azim_3110 said...

hahahahhaaaa..lawak2!!adeyh laa..betul gak tu..lawak die lain dari yg len..hahaa

✿manis cili✿ said...

hahhaha..lawak kot entry nih~~
dia mmg lawak,tapi tak sampai la pe yg dia nak buat tu..huhhu*itu lawak*

chanz said...

gila sarkastik bai!!! ahahhahaa amir ada pengaruh kuat

noooorul said...

hehe....dia insan yg lemah tp berani mencuba. yg tu aku ptt puji...

Anonymous said...

BENCI AMIR.LAWAK DIE MMG BUAT AKU MARAH.

Pisyek said...

Aku slalu vote dia kot, mcm mana dia nak kalah... hahahahaha....

Entri terkini: Iklan simen yang WINRAR!

Anonymous said...

Amir: Lawak jangka masa jauh

Nora Karim said...

rasanya mir tak keluar2 sebab tubelawak buat udia 20... hadoi.... letih!

FIRDAUS HUSAIN said...

amir genius la...jgn hentam die nanti makin rendah die..

trigyy said...

ahahhahahha... wah, gile style idea ko ni.. tak t'fikir pom macam tu.. mmg ptot ko blogger otai.. hahha

amal BUNGEKS said...

mintak share brooo :)

Anonymous said...

mase bace entry ni ..
aku gelak..
hahahaha.. ttbe rase lawk plk.. cis.haha..

Dean said...

entri ni memang genius!aku da start suka Amir malangnya dia dah terkeluar..harap-harap ada undi masuk..haha

Chachos Cheezy Wedges said...

fcukk r entry niehhh.... HAHAHAHAHAHA~~

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk