Thursday, November 18, 2010

video spoof remaja beromen tepi jalan

semalam aku takdak keja nak buat dowh.. so aku luangkan sedikit masa aku lebih kurang 10 minit untuk menghasilkan video spoof kepada video yang sedang hangat diperkatakan iaitu video remaja beromen tepi jalan dowh.. aku sangat berharap remaja dalam video tu menonton video ni agar terbuka mindanya untuk memahami apakah pandangan masyarakat terhadap mereka yang tak malu melakukan perkara terkutuk di tempat terbuka dowh.. kesian kat mak bapak diorang terpaksa menerima 'kemaluan' kerana sikap anak-anak yang teruk macam tu dowh.. hahaha dowh.. kah kah kah dowh..


aku takmau tulis panjang-panjang dowh.. aku malas gila hari ni dowh.. korang tengok ja la video ni dowh.. video spoof khas dari tubelawak dowh.. tapi jangan gelak dowh.. ini video serius dowh.. dia pilih klcc dowh!! aku tak penting dowh..

video : romen dulu baru merajuk dowh


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
136 Comments
Comments


136 comments:

cimut munniey :) said...

kemaluan melayang smua nie! buat maluuu jep! pfffttt!

Puteri Iqa Izyan said...

lucahhh!!! :P

ceritahati said...

lucah dowh...

cik-terompah said...

bdk pompuan tu x silap umo 15 taun dohw.. kahkahak..dowh..

dyalova said...

hahahahahhaha

RazFiRa said...

yeke cik-terompah?

gedik yg amat sudah

Mohd Faizal Yahaya said...

manusia kalo xder agama, sma la seperti beruk. kah kah kah kah

King Of Single said...

pffft!! geli giler...da lame hidup agknye

Anonymous said...

budak2 bodoh dowh !

nadrah zainuddin said...

aku bg dia pilihan dow. dia pilih cari kutu kat badan aku dow. aku rasa bahagia dow.

محمد أزري حانيف said...

gila dowh .. JAKIM tak tahan dowh .. org lalu lalang relax je dowh .. dunia akhir zaman dowh .. dowh dowh dowh ( hahaha ) .. KL la kata kan dowh ..

shazleenhairuddins said...

wat malu bangsa dan agame
pergh!

Azrul Hisham said...

haha.....lucah siot...


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

AiN Z said...

mcm tengah tension je..

Sallehudin Said said...

bhaii ..
zaman skunk katekan ..
kalau leh nak erm2 kat situ jep ..
wat malu anak melayu ..
ayat dah la cam haram ..
dowh-dowh ..
aku dowh kepale ko ..
HAHA bhaii XD

syafiqah ezam shah said...

bangang dohh..

yananana said...

haha! sengal dowh, siyes dowh, rse nak sekeh2. grr!

dila said...

tubelawak mmg lawak dowh..hahaha

Encik Tikus said...

haha member aku kot dohh, dia dohh, buat kek pakai dohh dohh

fezaL Mohd said...

penat dowh !

keletahmeera said...

bodoh gler dowh....dah tak der keje lain nak wat dowh...dowh dowh dowh doh...tubelawak suka wat lawak dowh...dowh dowh dowh doh.

keletahmeera said...

dowh aku tak dapat tengok dowh...DOWH DOWH DOWH DOH!!!!!

arrizz said...

aku bengang dowh..asal diorang bodoh sgt dowh..agak2lah dowh..

crayon said...

ni link video tu :

http://www.youtube.com/watch?v=27Htu1KoV-w

ahahaha.. sori ya.. taknak embed direct kat blog ni.. nanti tak 'thrill'

Pensil Tajam said...

dowh with s...dowhs...maksudnye banyak dowh..

tubelawak mmg lawakS...

fAriefArihan said...

nape beruk tu merajuk lepas dah dapat? hmmmm..

crayon said...

biasa laa.. 'dah dapat', dia menyampah laa tengok muka.. hahahahha..

diana said...

rasa nak sepak je dowh..
dua2 bodoh..!

sab said...

mcm mls nk komen pn ade dowh. haha.

btw. video best! haha.

Cik Miza said...

berapa banyak dowh la dowh!!

shedcepet said...

xbleh belah dowh tgk beruk tu dowh~

lucah dowh..

Bella Enveeus said...

adush.. lucah menyebabkan mata saya gatal2.. perlu cari eye-mo dgn segera! haha

byk gila dowh lebih segera saya perlukan eye-mo itu..

Anne Nabila said...

lucah --'

bloggerrich said...

sesuai sgt dah tu tebulawak samakan dia dengan beruk tu ha. klu x reti malu lagi tak tau la. sib bek dop mengawan tepi jalan

cik ikan said...

gile xtaw malu dowh
aku tgk pon malu dowh
sbb bangsa aku sndri dowh
ISLAM plak tuh
mak bapak kaw kalo nmpk nih saket jntung dowh!


bnyk2 istighfar~

Fitrihadi said...

hahaha pandai je ko guna video beruk tu.. :p

nama.aku.lynn said...

aiiiyyaaakk dowhh!!hahhah
gile dowh..tak senonoh dowh!
igt hollywood ke dowh??!
kesian mak bapak korg dowh!!
nak penamparrrr je budak bdua nih dowh!
bykkk gile 'dowh' dowh!hahah

zulkbo said...

Salam bertandang lagi..
moga sihat selalu empunya
blog..selamat menyambut
Eidul Adha Mubarak..

Ain Atika Zailani said...

haihh...teruk betul. tak tau malu dohh...

aim said...

peningg...

~faty~ said...

hahaha
lucah dowh

virulent lolita tan benihime said...

HAHAHAHAHHAHAHHAHA

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

mls ckp bnykla sbb smue org tau diorg ni bengong.. vdeo ko wt pon bengong. agaga

Shuff Samsuddin said...

Yang ada disitu semua bodoh.
Laki : nak merajuk, tapi nak comolot.
Perempuan : dah pilih klcc tu, pilih klcc je la.
Videographer : kalau aku, aku tak tinggalkan dia dowh.
Orang awam : buat bodoh !

ema サニ said...

wth~ ank mcm xde mak bapak!

MuHaMMaD iKHWaN aB GHaNi said...

M.A.C.A.M H.A.R.A.M B.A.N.G.S.A.K.U J.A.N.G.A.N J.A.D.I M.E.L.A.Y.U B.O.D.O.H...

Anonymous said...

heran, pacik yg lali sblh tu bole tgk aje. xde ke rs nk tegur. haiyo. manusia oh manusia. hm~

محمد أزري حانيف said...

jumpa je minah dgn mamat ni tepi jalan DOWH .. belasah je .. jgn kasi chance DOWH .. tak pun tembak je dgn snapang DOWH !!!!

Cheno said...

ASTAGFIRULLAHALAZIMMMM

crayon said...

cheno : ini adalah video spoof kepada video budak2 dalam gambar tu.. video asal lagi teruk kot..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kalau bukan depan2 org ramai, camnerlah agaknyer diaorg ni???

Elok hantar diaorg ni pergi 'berkursus' kat Kem Kamunting, Taiping tu, byk lagi tempat kosong...

SapaSapaJerLahhhh said...

hahhha...banyaknye sebut dowh...
dorg mmg btul dowh la dowh.....
hahaha...video sengal dowh...
eeh, lupa nk bg slam lak dowh...
baru pestime singgah sini dowh..
ahhaha

[missYAYANG] said...

giler dowh ! hahahaha. KLCC lebih penting dowh ;p

Che Armster said...

Aku tak penting dowh

Kau penting! *sambil cari kutu*

bongok punya crayon ahahahaa

fairuz said...

dowh dowh.HAHAH

baincardin said...

dia x pilih klcc atau pavilion dowh....dia pilih kutu dowh. ekekekeke....^_^

gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi said...

bongok dowh die nih....die pilih sampah dowh....kah3....

Faizal n Fashitah said...

Wakakaka bongok dowh...

Muhd Izwan Ikhmal said...

Apee niee dowh??
ape barang tepi jalan dowh,,,,
haha!!

aYu said...

macam2..
hahaha


Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Ketupat segera VS ketupat sebenar

nuyuEna said...

ngahahaha..dah macam cacat je ayt bile gune 'dowh'..kelokor seyh!hahaha...yg comolot tu terus femes kalahkan hanis zalikha kan...hebat!

Qaseh Rasheqa said...

xmalu btol.
nk muntah tgk.

:(~~~

- zuriey - said...

memang tak de rasa malu lagi..ingat ni negara barat ke.. sengal..mat saleh pun tak wat camtu kat sini

zaradgreat said...

new york dowh

relevan said...

Bertuah dowh ni...

key-one said...

publisiti murahan

crayon said...

sapa publisiti murahan? aku ka? :(

mye said...

itulah tndanya dunia di akhr zaman..
huhuhu

si chentapelangi said...

mcm knl vid neyh ;p
hahha
tp mlgnye taleyh tgk T___T

elyana yazmin said...

hahahahahaha..crayonnn!!! apesal ko gi edit video tuu..kahkahkahkah..tapi serius free2 je dpt laki tu..ape la..haih.

mye said...

itulah ptanda manusia akhr zaman..
huhuhu

Adii NakHeran said...

hahahaha,,, ape banggang gle dorang ni dowh,,
kahkahkah,, gelabah jeq 2 ekor tu dowh,,

ujee said...

hahahaaa....
muka mcm engsel pintu jamban umah nenek sedare punye jiran belah mak tiri ko...ada hati nak buat aksi ala2 anjilina joli&bret pit...dieorg pun x mcm tu tau...

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ said...

wa suke lu punye setiap entry DOWH!

wannurfazrini said...

bwahahaha , latar blakang video kau buat tu aku suka , mmg kene dgn berok2 tu . hahaha

ModeRator said...

Response hitler terhadap video comolot http://juz4appy.blogspot.com/2010/11/response-hitler-terhadap-video-comolot.html lawak gila

Radin87 said...

susah dowh, budak2 cam ni dowh.. nak cakap susah, tak cakap pun susah dowh... nak kutuk salah dowh, tak kutuk pun salah dowh..

tapi nak wat camner dowh..
mmg bodoh.. dowh..

Roxy zai said...

hahahhaa...hadoi!!!=p

mira~ said...

demn~

suFiah Y said...

niCe spOof vid Mr. CrayOn..heheh.

memg hangat vid(Ori) ni kt FB.
ntah pe2 seyhh...cm nk lempang je...cm nak hagul dua2 kepala tu pOn ader.

memg stupi...dOwhhh.
(Oop np mulut sye nih =P)

alinac lover said...

hahaha..

bole gelak je tgk org bodoh romen tepi jalan dowh..hahahhaha

kAziShA said...

lucah dowhh! hahah

Cik Ct Fadzil | C.C.F™ said...

salam..
moga bbudak tu dberi taufk & hdayah olh ALLAH SWT... amin ya Robbi... <33

~CiK TiNieY~ said...

banyak btul dowh kt sini...haha

liyana aziz said...

aku bagi dia pilihan, dia pilih klcc doe!
dia pilih klcc doe tapi aku dapat comolot doe!!! muahahahahahahahaaha

Farah Nasuha Abd Rahim said...

pabila yang haram dihalalkan, macam nilah jadinya .

Madam ika said...

Konon konon cinta sejati la tu dowh.

+++uchi+++ said...

hahaha no komen..sbb sy x tgk video nie..bca komen2 org pun dah tau betapa menyampahnya kalau tgk video nie..dr ku sakit atiii..baik x yah tgk

ilyana said...

kan mesti sungguh meluat kn..tgk tp x abishh pn

faqhrule said...

gua pun nak komen gak dowh!

puitis gila dowh,

dia bandingkan diri dengan KLCC dowh,

kalau aku pun pilih klcc dowh dari budak lelaki yang bodowh tu dowh

dowh dowh dowh

Leelee said...

dowh dowh dowh. hahah. tak habis habis.

jiji said...

polis 2 orang yg kat seberang jalan lagi nak tgk free video.Patut suruh dia ketuk ketampi sambil pakai spender je kat tepi jalan.Baru Ada hakal DOWH!!!

AiTotYati said...

"habis manis sepah dibuang"

budak laki tu nk buang pompuan tu kt tepi jalan.
laki untung, pompuan rugi.
-__-

FiqaSaleh said...

hahaha.. ntah nak ckp ape.. bebudak dowh dowh dowh... :p

♥yaya♥ said...

doh kek ker hape?? wakakakakaka

hana nabihah said...

haha..apa nak jadi doe..klcc lagi penting doe..terbaekk punya membe siap rakam..

Lynda.CG said...

adeh la tgk dah vid ni kat FB. kot ye pon modern jgn la over sgt spi buat keroje in public. get a room puh-leezz..tp kang kalo spi terberanak jgn spi buang sepah2 mau dipenggal kepala tu .. sigh :(

Shahir Naim said...

wahahahhahhaa.. ini sumpah cool~ XD

eykameow said...

hahaahahah! siot

maisyara Pot! Pot! said...

MUAHAHAHAHAHAHA! ^^

fideila said...

eii..geli tgk benda ni..tgk setengah je..apa punya perempuan and laki lah.murah betul depan org ramai pun nak buat. kalau nampak depan mata ni dah lama kena terajang. orang lain pun setakat hon je. g la marah budak tu..atoyaii..

LubLy said...

cinta syyyhhh punya citer dh baca???

NuR 'aQiLaH said...

gua pon nak pilih klCC dowh.
buleh kena comolot jugak dowh.
bhahaha dowh.

alan hussin said...

dier pilih KLCC dowh.. sedeyh dowh! (wah romantik nyer orang asli nih)..

Firdani said...

x larat nak gelak..
dak key el la ni..sume pn 'dowh'
awek pilik klcc pn nak merajuk..haha

Nem0 o0h Nem0 said...

rs cm nak maki jek leh tak?

mmg bangsat la org yg rakam dan sebarkan video ni.

Firza Jasman said...

jijik....

Khyeeeeeeee ^^ said...

eeeewwwwwww ><

RoSs_NiE said...

buat malu jerr..menjijikkan

cik nur said...

brape byk dowh daaa
zaman makin moden lagi byk bnda yh tak masuk di akal yg bole jadi

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

eeeemmmmmm kitakan ada agama berbudaya timur... napa lahhhhh tak ade akhlak yeeee.... zaman sekarang ni dah banyak yang rosak

juliet. said...

ouh. dah tgk video nih. ishh. ade otak, letak kat lutut kot. malas ar nak ckp byk. tp en, agak2 dorang dah tau belom yg vid ni dah femes kt internet eh? nk tau gak ape reaksi dorang..huhu

aku yang tak awesome said...

"bodoh, dia tinggalkan kita, panggil kita babi dowh!"

aiyarkk, suda panggil babi lg mau kis molot.. gampang!. crayon, ko ganti beruk romen kan atas ngan babi2.. baru masuk skrip.dak pompuan tu yg ckp diorg babi.. istighfar byk2

SaySay said...

ROSAK!

Anonymous said...

Dorang ni bukan Islam kan ? Susah lah nak terima klu dorang ni Islam . Tapi tak mungkin dorang Islam . Yahudi kowt . Entah lah . Klu dorang bukan Islam pon , dorang kne tau yang dorang berada di negara yg majoriti nye Islam . Malaysia Negara Islam . Nak beromen pon balik rumah lah . Hormat sket orang yg lalu lalang kat situ . Bangang punye Kafir !

tqaAwesome said...

Dpd Abu Hurairah r.a bahawasanya Rasulullah saw telah b'sabda, maksudnya: Jika seseorang b'kata: "Orang ramai skarang ini sudah rosak", maka org yg b'kata itu sendiri yg paling rosak di antara mereka (HR Muslim)

doakan la budak2 ni berubah ^___^ mane tahu satu hari nnt kedudukan diorang lagi mulia dari kite yang kutuk2 ni. kan?

amek pengajaran :D

iela abul said...

love that dowh~
ahahaha...

SheY PuLL said...

semoga dorang dapat berubah dan ditempatkan pada orang2 yg beriman

hans said...

aku mula tgok2 ingat orang Indonesia ke apa tadi
haih
minta2 nanti mereka bertaubat dan menjadi lebih baik dari manusia2 lain
amin

P/S : Pandangan Peribadi Aku Berkenaan Filem 2 Alam Yang Aku Belum Tonton

misa said...

babeh ak p tgk video. terbang melayang ape ak stadi td. hahahah.

new york bai!

lol. ini bodoh dowh

arya said...

aku lagi bodoh dari ni...

syAzAnA said...

dia pilih klcc dowh! haha. lawak. boley buat beta gelak guling2. hehe

Blackwinter said...

eh? kenapa komen aku tadi x keluar dowh. xpela dowh. aku bawa diri dulu dowh. huhuhu~

kaer said...

hahha....harammm....

gelengkepalo said...

hahaha..syabas..kena tepat punya!!

HonEyBuNNy said...

tu lah remaja skrg....xtau maloo lgsg..

APi said...

sengal doh..

Nerzhul said...

kakakakah macam bowdowh!!

Musfirah Tomeyy said...

dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh,,dowh~

Eason said...

== lol

is44c said...

astaga..memang dah takde adab dan rase malu betol =__="

chacha said...

bodoh dowh budak2 skunk..
dodol betol dowh.

K I E R A said...

Klaka dowh

HAHAHA

+miss humairah+ said...

saket lelangit mulut den,
benyak bebeno ddowh!
haha. papepn doa en seluruh umat islam dbukakan hati dan sntiasa di jaln yg betul, amin~

karipap said...

ntuk pemilik tubelawak..ni pandangan yg merendah diri lagi hina la dari silent reader blog ni.takyah kot letak video nih kat cni dah..mmg la niat asalnya nak bg org amik iktibar,takut2 nnti org yg lemah dlm menjaga nafsu dia,terikut2 dgn perbuatan ni.rase nye,bdk2 gni,tak ikt perkembangan video ni..diorg tak amik pusing dah...jgn tunggu kita yg membenci perbuatan ni,jadik suka dgn kutukan2 membina kat cni.mmg la,tangan yg menaip kata 'dowh',benci,sial ape..tp hati?sape tau..?kan2?suka gamaknya tgk berdua ni bercengkerama kat cni..

better buang la,before kita sama2 dpt dosa sbb menyebarkan video'camne nak bercium' ni.mana yg dah terlepas n kenal dah mamat n minah dlm video ni,bleh la teruskan kemarahan anda kat depan diorg.diorg akn jd antr salah satu parents mcm korang n aku jgk satu masa nnti,marila sesame kita mencegah perbuatan yg jahat,supaya generasi anak2 kita berkualiti sket dlm memahami agama.

crayon said...

hahaha.. karipap.. hang tengok ka dak video yang aku letak tu? hang tak tengok lepas tu terus komen camtu kan? aku mana ada letak video budak2 comolot tu.. hahaha.. lawak la hang ni karipap..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk