Thursday, January 28, 2010

hitler bengang dengan internet malaysia

ahaha.. ni video yang dihasilkan oleh student MMU.. menarik untuk ditonton.. ada banyak lagi version kat youtube.. ada version hitler mengamuk manchester united asyik menang, ada version hitler sambut harijadi dan macam-macam lagi.. saja aku pilih video ni sebab sesuai dengan keadaan sekarang dimana internet di malaysia ni banyak masalah.. hitler pun jadi tension sebab takleh main game online.. wakakakaka



aku rasa berita baru-baru ni pasal "rashidi ismail" tu dia bunuh orang maybe sebab cam hitler ni gak kot.. takleh main game online, lepas tu dia tension, dia bunuh orang.. wakakakakaka... ganazz!!


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
2 Comments
Comments


2 comments:

Anonymous said...

yg BMI nye lg best bro

ParkAir said...

wakakaka giler punya hitler main CS!

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk