Sunday, November 21, 2010

masa untuk berehat dan tenangkan diri

harini, tubelawak sangat bersyukur kerana segala kerunsingan, masalah dan bebanan yang perlu tubelawak lalui untuk tahun ini sudah pun berakhir.. jadi tubelawak nak rilekkan otak dan rilek-rilek jap.. malas nak pikir idea untuk menulis.. malas untuk menulis panjang-panjang.. enjoy video yang super cool ini.. walaupun dah penah post, tapi tubelawak nak post lagi skali.. suka hati la nak share banyak-banyak kali pun.. kah kah kah kah kah kah kah (gelak sebab puas hati semua keja dah settle).. yay!!
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
40 Comments
Comments


40 comments:

@e_da said...

huhuhu lega je bunyinya...sy tak settle keje lg ...hati gusar dan risau

illusionmirc said...

pelaq hg under, toksah malas tulih blog

crayon said...

cet.. kalo aku tulis panjang2 bukan hang baca pun
hahahahaha... harini aku nak rilek..

Jerung Tempang said...

wow. hot chicks yang superb~ wa terpana. haha

Anonymous said...

nak arom lawa gila.hormon meningkat secara mendadak

crayon said...

hahahha.. mau tau!!

Miss Jay Ariana said...

bawu semangat nk membace die nk rehat plak:-w:-w
nyte....ehh silap mowning

♥NuR SyAFiQah♥ said...

sore die sdp giler..

zmah said...

Bagus lah kalau semua kerja dah settle,kita belum settle lagi...malah makin banyak di penghujung tahun ni.

cimut munniey :) said...

kembarrr comellll :)

My MiRa said...

rilek je ek...PEMALAS! tulis blog tu! haha

fezaL Mohd said...

tima kasih !

Puteri Iqa Izyan said...

entri pendek!
bagus...

huhu

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Mantap!!! Err, aku merujuk pada nyanyian diaorg tu.....

shedcepet said...

like their hair..

sumpit said...

best2...

fatian athiea said...

baik entri pndek..
lu tlis pnjg2 pun.
gua sllu skip..muahahah..

bez lgu ni..
trus gua google..
trimas!!

hamzah ian said...

cantik la pulak budak 2 orang ni.. argh...

i3na said...

owh sudah tenang yer.. patutlah dah tak ketuk pala kat dinding..
hehe..
all the best in future

syira qahira said...

salam,

ketenangan yang semakin hilang disebalik hiruk pikuk kota..

semoga ketenangan itu bersama anda selamanya

salam singgah dari gadis kidal..

Azrul Hisham said...

hot chicks....kagum ngan suara diorang...thumbs up :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

eiela said...

sekali sekala kena rehat jugak hilangkan stress kan. takkan nak memerah otak yang memang takkan pernah berhenti berfungsi selagi belum tiba masanya. =)

Latest Entri : Lelaki dan Kanser Payudara

teratai said...

kerja kalau ikutkan memang x pernah habis, tapi kita perlukan rehat utk kerja supaya hasil kerjanya 'tiptop':)

Khyeeeeeeee ^^ said...

kalo dh habis kerja mmg legaa gileee tp kalo byk sgt kerje . Rehat lah secukupnyee , kang boley jd gile (:

zulkbo said...

salam..
layan jangan tak layan
tegoda atau tidak?
bila pompuan memetik gitar
bergegar...ermmmm..la la la

kala said...

http://londontourism.blogspot.com/

aYu said...

best kan dpt relax ...

::cdot the dot:: said...

dah abis exam dah?

@na said...

K, lets enjoy!!!n hv ur great moments..

keletahmeera said...

TUBELAWAK OI TUBELAWAK!!!!!!nampak tak???malangnya masalah aku banyak tak SOLOSAI EH LAIE...tak boleh bayangkan tubelawak kedah cakap nogori..

akuanakpahang (AAP) said...

Salam zairah terjah hari isnin semoga sihat ceria sentiasa :)

Entri Terbaru "Hari ini segak bergaya :)"

HafizRahman.com said...

entry untuk ko bro =)

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/11/emma-watson-dan-ana-raffali-lawat-blog.html

wan nurul hezrina abd halim said...

betul tuh kalau settle kerje sumer boleh ngular main blog cam skung nie..wakahkah..tak semak palo den

maisyara Pot! Pot! said...

tak boleh nak tgk youtube T____T

LORD ZARA 札拉 said...

alololo~
pendek je~
selalu lagi panjang~

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

dah penah dgr ! :D

abad said...

tenang sngt.......................tgok aweks..bkn lagu

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

wooooo berdendang mari berdendang.. berdendang hilangkan stresss... woooo best giler...

aweks cun tuuuuu....cun sesangat sejuk mata memandang

Anonymous said...

aku nak yg kiri tu ea...
wakaka...

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

ohhhhh aku dok dengar lagi sekali

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk