Sunday, November 21, 2010

masa untuk berehat dan tenangkan diri

masa untuk berehat dan tenangkan diri

harini, tubelawak sangat bersyukur kerana segala kerunsingan, masalah dan bebanan yang perlu tubelawak lalui untuk tahun ini sudah pun berakhir.. jadi tubelawak nak rilekkan otak dan rilek-rilek jap.. malas nak pikir idea untuk menulis.. malas untuk menulis panjang-panjang.. enjoy video yang super cool ini.. walaupun dah penah post, tapi tubelawak nak post lagi skali.. suka hati la nak share banyak-banyak kali pun.. kah kah kah kah kah kah kah (gelak sebab puas hati semua keja dah settle).. yay!!
Related Posts with Thumbnails
Share This

40 comments:

  1. huhuhu lega je bunyinya...sy tak settle keje lg ...hati gusar dan risau

    ReplyDelete
  2. pelaq hg under, toksah malas tulih blog

    ReplyDelete
  3. cet.. kalo aku tulis panjang2 bukan hang baca pun
    hahahahaha... harini aku nak rilek..

    ReplyDelete
  4. wow. hot chicks yang superb~ wa terpana. haha

    ReplyDelete
  5. nak arom lawa gila.hormon meningkat secara mendadak

    ReplyDelete
  6. bawu semangat nk membace die nk rehat plak:-w:-w
    nyte....ehh silap mowning

    ReplyDelete
  7. Bagus lah kalau semua kerja dah settle,kita belum settle lagi...malah makin banyak di penghujung tahun ni.

    ReplyDelete
  8. rilek je ek...PEMALAS! tulis blog tu! haha

    ReplyDelete
  9. Mantap!!! Err, aku merujuk pada nyanyian diaorg tu.....

    ReplyDelete
  10. baik entri pndek..
    lu tlis pnjg2 pun.
    gua sllu skip..muahahah..

    bez lgu ni..
    trus gua google..
    trimas!!

    ReplyDelete
  11. cantik la pulak budak 2 orang ni.. argh...

    ReplyDelete
  12. owh sudah tenang yer.. patutlah dah tak ketuk pala kat dinding..
    hehe..
    all the best in future

    ReplyDelete
  13. salam,

    ketenangan yang semakin hilang disebalik hiruk pikuk kota..

    semoga ketenangan itu bersama anda selamanya

    salam singgah dari gadis kidal..

    ReplyDelete
  14. hot chicks....kagum ngan suara diorang...thumbs up :)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  15. sekali sekala kena rehat jugak hilangkan stress kan. takkan nak memerah otak yang memang takkan pernah berhenti berfungsi selagi belum tiba masanya. =)

    Latest Entri : Lelaki dan Kanser Payudara

    ReplyDelete
  16. kerja kalau ikutkan memang x pernah habis, tapi kita perlukan rehat utk kerja supaya hasil kerjanya 'tiptop':)

    ReplyDelete
  17. kalo dh habis kerja mmg legaa gileee tp kalo byk sgt kerje . Rehat lah secukupnyee , kang boley jd gile (:

    ReplyDelete
  18. salam..
    layan jangan tak layan
    tegoda atau tidak?
    bila pompuan memetik gitar
    bergegar...ermmmm..la la la

    ReplyDelete
  19. http://londontourism.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. K, lets enjoy!!!n hv ur great moments..

    ReplyDelete
  21. TUBELAWAK OI TUBELAWAK!!!!!!nampak tak???malangnya masalah aku banyak tak SOLOSAI EH LAIE...tak boleh bayangkan tubelawak kedah cakap nogori..

    ReplyDelete
  22. Salam zairah terjah hari isnin semoga sihat ceria sentiasa :)

    Entri Terbaru "Hari ini segak bergaya :)"

    ReplyDelete
  23. entry untuk ko bro =)

    http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/11/emma-watson-dan-ana-raffali-lawat-blog.html

    ReplyDelete
  24. betul tuh kalau settle kerje sumer boleh ngular main blog cam skung nie..wakahkah..tak semak palo den

    ReplyDelete
  25. alololo~
    pendek je~
    selalu lagi panjang~

    ReplyDelete
  26. tenang sngt.......................tgok aweks..bkn lagu

    ReplyDelete
  27. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    wooooo berdendang mari berdendang.. berdendang hilangkan stresss... woooo best giler...

    aweks cun tuuuuu....cun sesangat sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  28. aku nak yg kiri tu ea...
    wakaka...

    ReplyDelete
  29. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    ohhhhh aku dok dengar lagi sekali

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates