Saturday, March 20, 2010

kenali kelemahan diri kita

semalam aku tak post entry baru.. aku ada masalah.. aku dapat masalah tu sebab aku lupa diri.. aku lupa kawal emosi aku.. aku terlalu mengikut perasaan.. disebabkan aku tak kenali kelemahan diri, aku sendiri yang menerima tekanan.. tapi hari ni aku dah cool.. aku kembali super cool seperti biasa.. ahaha.. aku nak bagi nasihat kat kawan-kawan semua agar kenali lah kelemahan diri kita sendiri.. maksud kelemahan disini ialah, kelemahan diri seperti cepat marah, tidak boleh menerima teguran dan lain-lain..


manusia tiada yang sempurna.. jadi kita perlulah kenali kelemahan diri kita agar dapat meneruskan hidup dengan lebih sempurna.. contohnya jika korang ni mulut celupar, korang kena sedar diri dan berubah kepada yang lebih baik.. tapi kalau korang berlubang hidung besar, korang sepatutnya jadikan kelemahan korang tu sebagai kekuatan sambil berkata "lubang hidong aku besar, aku mampu menikmati oksigen ciptaan tuhan dengan sepenuhnya" ahahaha.. video aku kali ni, cuma nak tunjuk sorang mamat yang sedar apa yang dilakukan itu adalah salah, lalu menghukum diri sendiri.. tengok sampai habis tau! ahahaha..

video : sedar diri takpa, jangan lupa diri


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
24 Comments
Comments


24 comments:

DaHLia said...

ohh baru tau ngapa sunyi tanya berita..hehe

xdpt nk tgk vid tu lagi...internet nyawa2 ikan je ni

Hanida Ibrahim said...

i sedar diri...

zaiMi said...

biasa la tu bro kadang-kadang hilang kawalan. tapi kena cepat sedar ar. jangan duk ikut sangat perasaan tu. hehe

Alynn Notnot said...

thanks, gua igt pesan lu ni ;)

ceri merah said...

mcm mna nk sedarkn org yg xsedar dri lg??

rossoneri said...

erk terkejut jap...hahahaha...dah la muka dia macam Gattuso

AinDeLuvlyangel said...

nk kne gelak or simpati ni..?? -_-

Rowena Chasez said...

Ya Allah..
apesal laa bodo sgt org 2..
ketuk kepala sendiri dgn cangkul..
mungok2!!

Pert Doherty said...

ala.. tapi tetap wujud orang bajet perfect.. wekkk....

a1zudd1n said...

kesian beliau..kantoi korek idung..huhu

I Am Me said...

masih sedar diri.hehehe

Chaon Cornerz said...

Oit.. de ke ketok pale sendiri.. dah tak de keje sangat la tue..

maisyara Pot! Pot! said...

stakat ketuk gune cangkut, ape kate ketuk gune tukul.. xD

Billet-DOux said...

kompom stupid driver. haha

dayah kaka said...

ouh..

Anonymous said...

dayah..ko lesbian kan

Anonymous said...

uit sape anonymous nie
sik cakap org lesbian jerk!
ada menyusahkan kau ke even dak tu les????

Anonymous said...

dayah kaka..kah..kah..kah...
lesbian xde moral...
mencuri lak tu...
malu la wei...
aku kenal sape ko...
jom g mencuri lagi kat pasaraya giant kajang dll
mcm ko x bese lak...

Anonymous said...

pura2 la lu dayak!!!
nmpk cam baik.....muke je baik beb!!!
pangai cm setan...
adik bradik ko pun x suke ko...
dah tau tembelang ko....

Anonymous said...

mmg ko myusahkan aku..
dah byk duit aku ko kebas!!!
camera aku ble ko nk pulang
aku x halalkan dunia akhirat!!!
x selamat hidup ko dunia akhirat!!
setiap sen duit aku yg ko mkn/pakai..
AKU X HALALKAN...!!!

Anonymous said...

dayah kaka sial...
lesbian xde maruah...
pengikis duit org!!!
kebas harta benda org!!!
muke x malu woi......
mampos nti ko tau la nasib ko!!!

Anonymous said...

uhh..
WTF~

Anonymous said...

bila si bangang yang tiada pelajaran dan songsang bercakap pasal agama

Anonymous said...

..........

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk