Monday, April 26, 2010

bukti pusat rawatan cakra alam tidak menipu

pernah dengar pusat rawatan cakra alam? pertama kali aku dengar pasal pusat rawatan ni masa aku sekolah rendah lagi (tahun 90an).. masa tu aku dengan kawan-kawan aku dekat sekolah, semua macam angan-angan nak ada 'power' macam pengasas cakra alam ni iaitu ustaz arief.. biasa lah tu zaman budak-budak.. memang menjadi idaman semua budak-budak rasanya untuk mampu mengeluarkan 'kame hame ha' atau 'hadouken' dengan sendiri agar menjadi pelajar super cool di sekolah.. tapi ustaz arief ni, dia ada elektrik dalam badan dia.. dulu aku angan-angan kalau aku ada kuasa elektrik dalam badan, boleh la aku aku baca buku dalam bilik gelap sambil memegang sebiji mentol ja.. jimat duit mak aku tak payah bayar bil elektrik..

video : cakra alam expose part 1
video : cakra alam expose part 2

tapi kini, angan-angan dan impian aku boleh dicapai oleh sesiapa saja.. aku sedikit kecewa.. sebab apa? korang bayanglah kalau semua orang ada 'power' yang sama, macam mana aku nak showoff dekat awek-awek hot diluar sana? wahai ustaz arief.. ajarilah aku teknik baru yang tidak ramai tahu.. aku sangat ingin kelihatan super cool.. tolonglah! aku merayu kepadamu wahai ustaz arief.. ajarilah aku mengawal kuasa seperti di dalam komik dragon ball dan naruto.. semua orang pun tahu songoku dan naruto adalah character yang super cool.. aku ingin menjadi seperti mereka..


walaupun kini orang ramai tidak lagi menggelar pusat rawatan kau itu sebagai pusat rawatan cakra alam tetapi pusat rawatan putar alam, aku tetap sukakan kau wahai ustaz arief.. kenapa? sebab kau menyempurnakan impian semua kanak-kanak untuk memiliki super power.. tambahan pula muka kau kelakar.. ada sikit-sikit macam padayapa.. kah kah kah!

video : bukti cakra alam tidak menipu


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
22 Comments
Comments


22 comments:

why so serious said...

eh takde takde

atoyis said...

padayapa..hahahah kelakar cite tu

l0veyd0veyd00 said...

wahahaha...bukan pariapa ker?

birak said...

we leb Shivaji Rao Gaekwa a.k.a Rajinikanth.. hakhakhak

Ain said...

hahahahahahahah!!! takde takde...

s h a f i q h a s h i m _____ said...

wakakaka . nampak sgt menipu.
tak sangka betul

yuzi said...

Dalam dunia ni xde yang mustahil.. tapi semua atas khendak allah s.w.t kita cuma meminjam je kat dunia ni.

Syahrul Iman said...

ak pernah gak tgok video reveal ttg ustaz nie..kantoi busuk seyh..

* eh takde takde..

encik tikus said...

hahahahahaha
mcm siot jeee
*eh takde-takde
hahahaha,saket perut aku gelak,sumpa dohh :D

Anonymous said...

magic ni lagi lawak....

http://www.youtube.com/watch?v=UH1VflxTmAw&feature=related

-joyah-

epullani said...

huhuhuhuhu

-FiNaZ- said...

hahax..lwak2.
ne ko nye shoutbox ek?

acap said...

nama je ustaz la konon. dey penipu

enyheartsdiamond said...

eyh.. betul ke tipu ni?

Ozzz300 said...

eh xde xde..haha annoying gila dgr..haha

ZaCKiR said...

yg lg magic, duit org bleh abis dsbbkn dia

Anonymous said...

bodoh la kau ni... dah tak da idea ke nak berblog? Cari la modal lain selain mengutuk dan menyebar dosa...

Anonymous said...

Tariff letrik dah naik ni, bolehlah blajar dgn ustaz ariff. Gerenti jimat punya.

SAYIDI said...

SLM SEMUA@MARI SERTAI PELUANG TERHEBAT YG AKAN MENGUBAH KEHIDUPAN KITA SELAMANYA:-http://www.ecommercemastery.com/provider8/idevaffiliate.php?id=11473

Anonymous said...

Cakra Alam kini hidup kembali ! Sekarang bini dia pula menipu ! Awas jangan tertipu !

Pusat Perubatan Tradisional Al-Hikmah

No. 23, Tingkat 1, Jalan Kampung Pandan, Kampung Pandan, 55100 Kuala Lumpur.
(Berdekatan Sek. Men. Aminuddin Baki & Kelab Belia dan Sukan Kg Pandan. Bersebelahan Stesen Minyak Petronas)

Tel: 03-9282 5296 / 03-9284 1642
019-328 0707
Fax: 03-9283 3641

http://pusatrawatanalhikmah.blogspot.com

Anonymous said...

Umbi mailek! Penipu besar nye haram jadar....

Anonymous said...

Kalau betul badan ada karan, James Randi menawarkan 1 juta Dollar jika berjaya dibuktikan kepadanya.

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk