Tuesday, July 20, 2010

disebalik kelembutan dan kecantikan

disebalik kelembutan dan kecantikan

lain orang lain pendapat.. ada kawan aku sukakan perempuan yang nampak 'kuat' kerana dikatakan mampu melakukan kerja sendiri dan boleh stand alone.. tapi kebanyakan kawan-kawan aku lebih menyukai perempuan yang cantik dan kelihatan lembut.. orang tua-tua selalu berkata, jangan nilai buku dari kulit luarannya.. ahaha.. jadi entry aku hari ni, nak membuktikan bahawa luaran yang lembut dan sopan santun belum tentu sama seperti dalamannya..


selepas membuat sedikit pencarian di internet, aku berjaya menemui profile seorang perempuan yang cantik dan kelihatan lemah lembut dari jepun bernama yuka kobayashi.. kulitnya putih seperti salji, pinggangnya kecil macam kerengga dan badannya kecil molek.. sesuai untuk dilabelkan sebagai perempuan yang cantik dan kelihatan lemah lembut..

video : yuka kobayashi yang cantik

mesti ramai lelaki diluar sana nak memiliki gadis yang cantik dan lemah lembut seperti yuka kobayashi ni kan? sabar dulu.. korang kena tengok video yang kedua ni pulak.. baru korang decide nak memiliki atau tidak perempuan ini.. ahaha.. ataupun korang nak bermimpi ngeri untuk hidup bersama perempuan seperti ini..

video : disebalik yuka kobayashi

apa yang bagus dengan perempuan seperti ini? mereka ini kelihatan cantik, lemah lembut dan pada masa yang sama berdikari, elegan dan boleh membuatkan mat rempit atau peragut-peragut insaf serta merta.. tak percaya? tengok video ni.. kepada mereka yang menilai buku dari kulit luaran..

video : tersalah anggap terhadap perempuan
Related Posts with Thumbnails
Share This

36 comments:

  1. wah..gila gambar yang last skali..hahah!

    *title gambar no 1 tu keji


    >>____<<

    ReplyDelete
  2. haha suka your header photo , with the Simpson character on it lol HA HA

    ReplyDelete
  3. hahaha..gamba..comel:)

    thanks singgah:P

    ReplyDelete
  4. ade bagus ye kalau pmpuan semua jadi macam yuka tu. ngeee^^ selamat! xD

    ReplyDelete
  5. Hahahaha... btol kata maisyara tew sokong 100%

    ReplyDelete
  6. xboleh tgk video ohh~
    aih,pasal ape eh?

    ReplyDelete
  7. video last dah mcm gusti dah.. hehe

    my recent post:
    JOM LAYAN ANIME CRAZY!

    ReplyDelete
  8. wah penemuan menarik tentang seorang perempuan...smart...x semestinya nampak lembut tu lemah tul x..^__^

    dari blog saya

    Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo
    Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??
    Penamat kepada Hari Pertama

    ReplyDelete
  9. sebab tu org cakap jangan menilai buku dari kulitnye.... dah terbukti dah... hehehe

    ReplyDelete
  10. tak pe..yang penting hot..hahaha

    Post Terhangat...
    Mandi(Edisi Separa Lucah)

    ReplyDelete
  11. hahaha...naya sape yg cuba cari pasal ngan die.. :D

    ReplyDelete
  12. vdeo las 2 laki brpkaian pmpuan 2.hahha..

    http://prince-aeros.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. aku lembut luaq dalam
    tertib lendit ja..
    percayalah

    ReplyDelete
  14. =) betul tuh.kekadang ade gak yang muka cun takleh blah,bepura2 cantik depan je,tapi kat blakang kutuk org kaw2 punye. hipokrit ke tak mcm tuh eh..huhuh

    ReplyDelete
  15. huhuhu.cik koba memang cun! hehehe. tapi kalau video last tuh memang patut lah kannnn. ingat senang2 je nak mencopet. ceit

    ReplyDelete
  16. link video ni dh x valid la..

    ReplyDelete
  17. Bagus lah tu ade seni prthankan diri.
    Semua prempuan patut blaja tu ;D
    HAHA

    ReplyDelete
  18. haha biasalah,kalau perempuan yang nampak lembut ni memang kena belajar pertahankan diri sebab diorang yang selalu jadi target melaun2 kat luar sana. huhu

    ReplyDelete
  19. :) tkiu! nice and good entry!

    ReplyDelete
  20. pada pendapat aku laki suka yg lemah lembut dan cantik. kan kan cantik tu lagi penting kengkadang

    ReplyDelete
  21. waaa...xle tengok la..tingin nak tgk

    ReplyDelete
  22. ni pompuan diam-diam berisi ni...sekali dier nek hangin kaki nek muke..xleh wat bini..ahak!

    ReplyDelete
  23. cantek,lembut..lua dan dalam...^^

    hikk hiyakk!...kena belajar seni pertahankan diri ni.HUHU.EHEK!=D

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates