Tuesday, July 20, 2010

disebalik kelembutan dan kecantikan

lain orang lain pendapat.. ada kawan aku sukakan perempuan yang nampak 'kuat' kerana dikatakan mampu melakukan kerja sendiri dan boleh stand alone.. tapi kebanyakan kawan-kawan aku lebih menyukai perempuan yang cantik dan kelihatan lembut.. orang tua-tua selalu berkata, jangan nilai buku dari kulit luarannya.. ahaha.. jadi entry aku hari ni, nak membuktikan bahawa luaran yang lembut dan sopan santun belum tentu sama seperti dalamannya..


selepas membuat sedikit pencarian di internet, aku berjaya menemui profile seorang perempuan yang cantik dan kelihatan lemah lembut dari jepun bernama yuka kobayashi.. kulitnya putih seperti salji, pinggangnya kecil macam kerengga dan badannya kecil molek.. sesuai untuk dilabelkan sebagai perempuan yang cantik dan kelihatan lemah lembut..

video : yuka kobayashi yang cantik

mesti ramai lelaki diluar sana nak memiliki gadis yang cantik dan lemah lembut seperti yuka kobayashi ni kan? sabar dulu.. korang kena tengok video yang kedua ni pulak.. baru korang decide nak memiliki atau tidak perempuan ini.. ahaha.. ataupun korang nak bermimpi ngeri untuk hidup bersama perempuan seperti ini..

video : disebalik yuka kobayashi

apa yang bagus dengan perempuan seperti ini? mereka ini kelihatan cantik, lemah lembut dan pada masa yang sama berdikari, elegan dan boleh membuatkan mat rempit atau peragut-peragut insaf serta merta.. tak percaya? tengok video ni.. kepada mereka yang menilai buku dari kulit luaran..

video : tersalah anggap terhadap perempuan
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
36 Comments
Comments


36 comments:

Fina Fento said...

wah..gila gambar yang last skali..hahah!

*title gambar no 1 tu keji


>>____<<

v a m p i r e said...

haha suka your header photo , with the Simpson character on it lol HA HA

FaizalSulaiman said...

hahaha..gamba..comel:)

thanks singgah:P

sha said...

wah.panas

maisyara Pot! Pot! said...

ade bagus ye kalau pmpuan semua jadi macam yuka tu. ngeee^^ selamat! xD

Humanity Life said...

Hahahaha... btol kata maisyara tew sokong 100%

~kuyam~ said...

xboleh tgk video ohh~
aih,pasal ape eh?

zairie said...

video last dah mcm gusti dah.. hehe

my recent post:
JOM LAYAN ANIME CRAZY!

tiha said...

wah penemuan menarik tentang seorang perempuan...smart...x semestinya nampak lembut tu lemah tul x..^__^

dari blog saya

Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo
Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??
Penamat kepada Hari Pertama

mamawafiq said...

sebab tu org cakap jangan menilai buku dari kulitnye.... dah terbukti dah... hehehe

mytrajet74 said...

hai...memang power seh...

Oney Nurislam said...

huhu..

~_^

princeduyong said...

dalam lembut ada kerasnya kan...

KOPIAH BURUK

PIDUT ASiS said...

tak pe..yang penting hot..hahaha

Post Terhangat...
Mandi(Edisi Separa Lucah)

munir said...

hahaha...naya sape yg cuba cari pasal ngan die.. :D

RozaniGhani said...

Kawai ei

Shidi Shah said...

vdeo las 2 laki brpkaian pmpuan 2.hahha..

http://prince-aeros.blogspot.com/

Raina said...

aku lembut luaq dalam
tertib lendit ja..
percayalah

aMy said...

=) betul tuh.kekadang ade gak yang muka cun takleh blah,bepura2 cantik depan je,tapi kat blakang kutuk org kaw2 punye. hipokrit ke tak mcm tuh eh..huhuh

syahrilhafiz said...

erm..cun weh..
haha

zaradgreat said...

huhuhu.cik koba memang cun! hehehe. tapi kalau video last tuh memang patut lah kannnn. ingat senang2 je nak mencopet. ceit

s4m said...

link video ni dh x valid la..

K I E R A said...

Bagus lah tu ade seni prthankan diri.
Semua prempuan patut blaja tu ;D
HAHA

Cheno said...

video pasal apekah?

Ichako said...

haha biasalah,kalau perempuan yang nampak lembut ni memang kena belajar pertahankan diri sebab diorang yang selalu jadi target melaun2 kat luar sana. huhu

mummynana said...

:) tkiu! nice and good entry!

╚► Scya Lollita◄╗ said...

haiyakkkk ! =.=''

hana nabihah said...

huiyo!! :)

Yaya said...

fuyoo..ganas betul..

Miss Yan said...

wow...tergamam 2 saat..=)

lilacfla said...

pada pendapat aku laki suka yg lemah lembut dan cantik. kan kan cantik tu lagi penting kengkadang

Gay Toys said...

Thanks for the lovely blog.

hanaKir@ said...

waaa...xle tengok la..tingin nak tgk

hafiz said...

ni pompuan diam-diam berisi ni...sekali dier nek hangin kaki nek muke..xleh wat bini..ahak!

wany dolly said...

cantek,lembut..lua dan dalam...^^

hikk hiyakk!...kena belajar seni pertahankan diri ni.HUHU.EHEK!=D

Capo Grande said...

i want this girl...huhu..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk