Wednesday, July 7, 2010

review bundle seringgit gunung keriang kedah

dah lama tak buat review kat tubelawak.. hari ni aku nak cerita sikit pasal kedai pakaian terpakai atau bundle seringgit di gunung keriang kedah.. kepada mat-mat bundle yang sukakan pakaian bundle, korang kena datang ke bundle seringgit ni.. bukan sekadar boleh dapat pakaian murah dan berjenama terpakai, tapi boleh dapat keseronokan ketika mencari pakaian.. ahaha.. best kan?


perkara paling best untuk dilakukan di bundle seringgit ni ialah lawan gusti dengan kawan-kawan.. dan percayalah, pada masa yang sama anda boleh menemui lingerie atau pakaian dalam berjenama ketika bergusti.. inilah satu-satunya kedai atau bundle yang unik di malaysia.. mungkin korang takleh imagine lagi bagaimana keadaan di bundle ni kan?

kedai pakaian terpakai di gunung keriang ini terbahagi kepada dua, satu bahagian ialah bahagian pakaian terlonggok yang belum dibahagikan (harga semuanya seringgit) dan satu bahagian lagi ialah pakaian yang telah dibahagikan (harga lebih kurang 5 hingga 15 ringgit).. layan video ni kalau nak tengok keadaan dan keseronokan yang korang boleh dapat di bundle seringgit..

video : bundle seringgit gunung keriang
video diambil dari the hoppers & ahli muzik
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
22 Comments
Comments


22 comments:

Hazirah Barakbah said...

pernah lalu tapi tak pernah singgah ! baju perempuan ada dakk??

crayon said...

ada.. baju perempuan ka, tudung bundle pun ada..
baju baby ada, lampin bundle, stokin pon ada..
ahahaa.. ini perkara sirius ok! ahaha

Hazirah Barakbah said...

wargh like siyesly nih semua ada? haha. macam wajib p nih !

crayon said...

ya.. wajib pi.. kalau takmau beli pon, bleh main
lompat-lompat.. ahaha.. kalo beli, bawak balik
basuh dulu baru pakai

Cik Yuki said...

wahh.! gila r..
seinggit tuh.?! betol2 ni...
tp
dok KL...TT__TT
sni ta de yg singgit..
sob.sob.sob

JePH said...

bundle ni mmg style! gua pernah perasan ada kakak naik bmw pun dtg cari seluar kt situ! hahaha!

.::WaNiE::. said...

uiks ada eh singgit

sini takdo dah

suhaisweet said...

Visiting here..luv your layout..nice..My very da very latest 4 today friend.. Dangerous!

fiq said...

kenal bundle singgit ni through hopperz n ahli musik gak..
ta pernah pegi...tp tringin gak nk g ..

Gorgoms said...

Menarek..Leh g ni....

Raina Affan said...

sat sat! crayon, hang orang kedah ka??? rumah pak mentua aku bukan jauh sangat dah dengan kedai bundle neh..hahaha! weh sapa2 yang duk dekat jom pekena laksa tepi bundle neh..aku dengaq best sgt.. :P tapi tak penah pi pasai tak dak geng.. :(

crayon said...

hahaha.. umah aku dekat ja dengan situ,
tapi takut la nak lepak dengan hang..
satgi pak mentua hang ligan aku bawak
parang lak.. jenuh lariii.. ahahaha

nurul cakapcakap said...

haha cool gila bundle sehinggit ni! tapi awat jauh nauu.. haihh

Raina Affan said...

wey..takpa..kita jumpak sengap2..kat pool aquatic..hahahaha!!! sambey2 berenang..jangan habaq kat sapa2..diam2 sudaaa...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

murah2... memang hebat tul car marketing diaorang nie...

dee said...

yup..pernah sekali mai sini..tu pon sebab kawen ngan org kedah..seyes best!!! xdapat d mane2...:)

Nad Ali said...

Dah p!best!tgk kanak2 buat tempat tu da macam playground da.aku pun sama naik!lol

stupidthing89 said...

sume org:...xde direction nak pgi sne kew?..tlg aku....

syhroul_kakashi77 said...

cm mana nk p sana?..

Okultika said...

walawehhh... lama gila aku tak p bundle seghinget neh... la ada ka xda dh xtaw lar.. hahah..

ray ban malaysia said...

Boleh beli seguni lagu tu

kebaya sulam manik said...

Salam... Masih beroperasi lg ke bundle sehinngit ni? Thnks kalau ade sape yg Sudi tolong....

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk