Thursday, March 31, 2011

fungsi dan kegunaan lain tetek perempuan

fungsi dan kegunaan lain tetek perempuan

warning : entry ini mengandungi gambar dan video yang agak lucah, sila pangkah cepat-cepat sebelum ibu bapa, cikgu atau bos anda ternampak.. apakah itu tetek? tetek juga lebih dikenali sebagai buah dada.. selain boleh digunakan untuk memberi susu kepada bayi dan suami (hehe), tetek juga ada fungsi yang lain.. pernahkah anda ditanya "bagi kat aku 10 fungsi tetek" pasti anda akan terkedu untuk menjawab kan? mari aku ceritakan serba sedikit tentang tetek..


yang paling utama, tetek adalah anugerah tuhan kepada kaum perempuan untuk menyusukan anaknya.. susu badan ini sangatlah berkhasiat.. keadaan tetek juga akan berubah-rubah dari kecil, sehingga ke alam remaja, selepas bersalin dan apabila tua.. ya! keadaan tetek akan berubah-rubah.. selepas bersalin, tetek akan mengalami proses laktasi untuk menghasilkan susu.. kepada anda yang memiliki tetek yang mantap, tak perlulah nak dibangga-banggakan kerana ianya sementara sahaja.. kah kah kah..

bagi sesetengah budaya, tetek dianggap simbol kecantikan wanita.. tetek yang mantap, pejal, besar, bulat dan gebu pasti menjadi perhatian kaum lelaki (majoriti) kerana tetek perempuan mampu menaikkan syahwat lelaki.. ada kawan aku pernah menyatakan kepadaku "masa mula-mula aku kenal awek aku, aku jatuh cinta sebab tengok tetek dia mantap".. kah kah kah.. terbukti tetek sangat disukai kaum lelaki dan mampu membuatkan lelaki jatuh cinta..

tetek dua orang lelaki (pondan siam) jangan terpedaya! hati-hati

bagi yang sudah berumah tangga, tetek juga digunakan sebagai penambah perasa didalam hubungan seks.. tanpa tetek, pasti permainan anda hambar dan suram kan? kah kah kah.. kalau dalam hubungan seks tak disertai oleh tetek, tu tandanya gay lah tu.. gay pengotor!! keji!! bodoh! eh.. lari topik lak.. ok berbalik kepada topik asal.. apa lagi fungsi tetek ni?

tetek sebenarnya ada fungsi rahsia yang ramai lelaki tidak ketahui.. sebab itulah kaum lelaki perlu berhati-hati dengan tetek sekiranya terlalu leka dan seronok melihat tetek yang gebu dan pejal.. tetek mampu menyimpan 1001 senjata dan boleh digunakan untuk menyerang orang lelaki.. tak pecaya? tengok video ni..


apa lagi kegunaan tetek? tajuk "tetek" ini sangat general.. tetek kecil ada fungsinya tersendiri, tetek lebar ada fungsinya tersendiri dan tetek besar pun ada fungsinya tersendiri.. kalau nak cerita, sampai bila-bila pun tak habis.. tapi salah satu fungsi dan kelebihan tetek besar ialah tetek besar boleh digunakan untuk melakukan aksi karate.. kah kah kah.. contohnya bik mama, hampa dok kutuk-kutuk dia, dia karate satgi baru hampa tau!!! kah kah kah


p/s : sila pilih komen apa yang sesuai untuk entry ni?

1) woi! hang dok tayang aurat orang kat blog hang dapat dosa free ja..
2) entry mengarut! gila trafik, keyword lucah untuk SEO
3) (lelaki) lepas ni tak brani nak tengok tetek dah la..
4) (perempuan) terima kasih.. lepas ni aku akan pakai tudung labuh tutup tetek aku
Share This

162 comments:

  1. apa beza payudara dan tetek?

    ReplyDelete
  2. dhsyat ayat x b'lapik..huhu..
    gli p0wn ad bce..tp xpew..utk
    pgetahuan..

    ReplyDelete
  3. hahahha.. terbaek r bro ko nyer entry ~ :B

    ReplyDelete
  4. kat pasar malam dijual 2 ringgit skilo
    beli 3 kilo percuma skilo

    ReplyDelete
  5. istilah lain ialah "barang baik" :-p

    ReplyDelete
  6. ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! TETEK?
    HAH.. terbaik entri. ngee

    ReplyDelete
  7. Apa benda yang free tu joe?hahah

    oi..gila punya perkataan...haha

    nie ha faedah susu untuk bayi

    http://izat.blogspot.com/2008/01/lenguhsusu-bayi.html

    ReplyDelete
  8. haish... malu sebagai kaum hawa.. jgn la direct sgt bro..

    ReplyDelete
  9. hahahhaha... best2... TETEK....... ni kompem ngan tingtong waktu buat entry ni kan...

    ReplyDelete
  10. euww..nsb baik aku pki tudung. lelaki nie mmg nakal sgt cisss hmmp

    ReplyDelete
  11. direct lebih memberi kesan daripada berlapik..
    tak gitu?

    ReplyDelete
  12. owh tetek. sigh. malu baca entry ni -.-'

    ReplyDelete
  13. Datang lagi, tu je yang mampu :)

    ReplyDelete
  14. oooo..gune word tetek! report kat mama kamu!

    ReplyDelete
  15. kah kah mende lah sial kau izuari... hahahah...

    ReplyDelete
  16. tetek bagaimana yang menjadi idaman tubelawak? haha..

    ReplyDelete
  17. ayt...pergh GILAlah. tapi rse geli hati pun ada jg. =p

    ReplyDelete
  18. sikit2 nk malu....sikit2 nak malu...come on grow up!!

    ReplyDelete
  19. oh! tetek.

    payudara panjang. pendekkan sikit. breast. sikit lagi. tit. ermm...

    ReplyDelete
  20. muahahahhaha... sabo jela. entri yang membuatka aku sengih sambil garu kepala. lagi detail dari national geographic nihl.

    ReplyDelete
  21. kalau tak berani tengok tetek dah pasni..ada berita buruk untuk anda (bagi lelaki) kahkahkah

    ReplyDelete
  22. Hahaha,ramai yang kata geli tak suka,tapi baca jugak senyap2..hahaha..

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. kah3!~jadah je..penggunaan word panas....ngehehe..betol ke awek 2 owg tu maknyah??aik?

    ReplyDelete
  25. padia cita pasal tetek, mesti pala ang masuk ayaq ni. kah kah kah

    Wey, kalau pompan takda tetek camna? tak seksi ka?

    ReplyDelete
  26. laju traffik masuk.. kah kah kah

    ReplyDelete
  27. terbaik dari ladang...

    ReplyDelete
  28. cover2lah sket ayat tu...memalukan kaum hawa..

    ReplyDelete
  29. gelak bdekah2..nasib baik x guling2 lg..kekke
    mmg betui kesemua di atas..cuma kalau guna utk karate tue mcm x lojik la plak! Kahh kahhh...

    ReplyDelete
  30. alamak..terlampau straight to the point la..

    ReplyDelete
  31. siot ah,
    awal2 bace dah senyum lebar gila.
    dah la penat baru balik keje ni.
    HAHA

    ReplyDelete
  32. penggunaan bahasa, amboi,nk mara nihhh ;p

    ReplyDelete
  33. uisshhh!! xd double,tros open! wahh! berani mati nie..huhu..segan pon ade..seb baek 18 ke ats...haha..pape pon,ira memilih no 4... :)

    ReplyDelete
  34. nah. tetek jugak digunakan untuk istilah text messages.

    " ada pa pa teteks i ok " kata seorang gay kepada rakan gaynya.

    ReplyDelete
  35. mcm sakit jer... karate dgn nya.. huhuhuh

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. tu diaa.. Bik Mama idolaku pun ada skali.. kahkahkah

    ReplyDelete
  38. bpinar biji mata bca entri neh...hehehe...*inesen jgk..=p

    ReplyDelete
  39. aiyaa.. org laki mmg suke entry mcm ni. mmg bagus ckp direct. tp asenye xperlu la terlalu sgt. bkn xbley kalo ckp breast ke payudara ke. adoiii...

    ReplyDelete
  40. aiseymen.. gelak terbahak2 aku baca entry ang ni.. ^^

    ReplyDelete
  41. ubahla ayat tuh..sangat tak sesuai..ia memang punya makna yang sama..tapi adalah lebih elok menggunakan bahasa yg lagi baik..:)tq

    ReplyDelete
  42. ape y aok nak sampaikan ni abg. kah3. pgil abg pulak.

    ReplyDelete
  43. ada apa pada bahasa? makna sama saja

    ReplyDelete
  44. terbaikklah lu izuan!i love tetek!hahahahXD

    ReplyDelete
  45. terbaek! wlpn dah merah2 muke bace entry ney. haha

    ReplyDelete
  46. haha. komen telor..
    "nenen" :D

    ReplyDelete
  47. erk! xtaw da nk kumen ape.. "pengomen2" dh komen byk dah... eh cm nk jd peromen lak...hahhahaha

    ReplyDelete
  48. berterus terang...bagus!!!!

    nasib baik baca sorang2...hehe

    ReplyDelete
  49. ahahaha..xbleh blah...tahniah!!anda sgt berterus terang...wakaka :))

    ReplyDelete
  50. tersedak2 bca entri nih...gluppp...

    ReplyDelete
  51. kalau hang namakan dada kan lagi sopan.hmm

    ReplyDelete
  52. malu bace setiap bait patah entri ni..!!Cawww..

    ReplyDelete
  53. nak tulis tetek jugak!! tak kira!!

    ReplyDelete
  54. caittt.....patot la blog nie tak boleh bukak kat opis.

    ReplyDelete
  55. entri plg sengal pnah aku bace!!

    ReplyDelete
  56. woi! hang dok tayang aurat orang kat blog hang dapat dosa free ja..

    ReplyDelete
  57. gila traffik betoi mamat ni!!

    ReplyDelete
  58. ada apa pd bahasa? cr wikipedia

    ReplyDelete
  59. gua senyum je bace lu punya n3.. ;D

    ReplyDelete
  60. tetek wat karate?.. mmg gila la makcik tu. hahak

    ReplyDelete
  61. kalau mak aku tau aku baca ni, mati aku.. aku salahkan kau okay.. HAHA :D

    ReplyDelete
  62. banyak betul perkataan itu
    hahaha


    malu malu masa baca

    ReplyDelete
  63. pengetahuan ko pasal ni lagi mendalam dr pempuan sendiri..
    bagus research ko.....

    ReplyDelete
  64. tersenyum2 ketika membaca.. :P

    ReplyDelete
  65. cakap payudara je nape?? sedap sikit nak sebut dan dengar kan?? ape2 pon u best la..

    open minded..

    ReplyDelete
  66. HAHAHA LAWAK2 ..npe tak letak tajuk breast je hehehe

    ReplyDelete
  67. ini lah yg berlaku dunia hari ini...kita ambil yg +ve...jom kaum perempuan semua...kita tutup aurat..sebaik2nya...bersama ingat mengingati...

    ReplyDelete
  68. aikk..malu lar pe lar tu lah nie lar ..
    tp bace gak dorang diam2..

    byk sgt ke fungsi breast tu?
    kite yg pompuan pon tak tau..
    hukhukhuk

    ReplyDelete
  69. salah satu fungsi lain ialah ianya boleh
    dijadikan bantal dan juga suis kipas

    ReplyDelete
  70. betul tu kita ambil yang +ve....

    ReplyDelete
  71. naseb bek dah cukup umo...mak xleh marah r bace entry nih..kuikuikui

    ReplyDelete
  72. erk.

    erk.

    kaku.

    erk.

    gebu. mantap. erk

    ReplyDelete
  73. peh!!! mantap ah!!!


    terase terbe'dosa' tgk video2 tu weh!

    ReplyDelete
  74. waaiisshh! ini entry hot setapp betoll! ;p

    ReplyDelete
  75. 'tetek' is ok coz general=lelaki n pompuan miliki 'tetek'

    payudara@breast khusus 4 girls=nmpak keranjang ckit kn?

    so, hargai 'tetek' masing2....

    ReplyDelete
  76. adess..parah..org yg pmpuan ni pun xtw functionnye..bliau da tau..direct mmg xda belok2 lgsg..thniah! -_-''

    ReplyDelete
  77. aku jd polis trafik kejap...masuk2..yg bwh tunggu dlu..byk sgt komen hahah

    ReplyDelete
  78. aku suka tetek besar.... mcm tetek bikmama huhuhuh

    ReplyDelete
  79. rmai gilak kmen tuk tukaq "PEKATAAN" tu kepada yg lebih elok.. >_<

    ReplyDelete
  80. hurm~~~ da besar pjg. nak masuk syurga. sndr maw ingat.

    ReplyDelete
  81. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  82. buat perempuan yang tak tutup aurat dengan sempurna rasa malu sendiri... tapi b*ng*ng pun boleh tahan jugak.

    ReplyDelete
  83. laki suke buah dada besar camtu ke??aiyoo..haha

    ReplyDelete
  84. Dengan sengaja aku membuka entri ni.

    ReplyDelete
  85. hu3...bex gler !

    http://syok-blogger.blogspot.com

    ReplyDelete
  86. part bik mama tu aku sokong. leh jadi senjata tu

    ReplyDelete
  87. report kat mak ko....mulut jahat nih.. seo skill menarik yg tidak boleh ditiru kerana ahli keluarga ku membacanya...wuuuuu~~

    ReplyDelete
  88. hahaha,,,tergelak besar cek bce entry nih,,,

    ReplyDelete
  89. aku pilih comment num 4 :)
    insyaallah

    ReplyDelete
  90. astaghfirullah. stiap tulisan akn dipertanggungjawabkan di akhirat kelak. klau post ni mnaikkan syahwat lelaki dan berakhir dgn tragedi xspatutnye (zina), anda turut diheret di mahkamah akhirat nnti.

    ReplyDelete
  91. huiiyoo..tp masih tertanya..mana pegi dah semua fungsu2 yg nk dikatakan itu?..x ada pun..hurm.

    ReplyDelete
  92. (perempuan) terima kasih.. lepas ni aku akan pakai tudung labuh tutup tetek aku

    ReplyDelete
  93. sebut la payudara or breast..sbgai tnda hormat kaum hawa..entry mgarut jew..cter la pasal islam..

    ReplyDelete
  94. dulu isu tet*k = mejah ian..tp sekarang..hurm..T_T"

    ReplyDelete
  95. kat m'sia ni ramai yang leper la, muka cun tak ingat

    ReplyDelete
  96. HAHAHA! entry inche tubelawak ni sgt kelaka! sy sgt geli hati!

    ReplyDelete
  97. saya pilih komen yang ke4
    4) (perempuan) terima kasih.. lepas ni aku akan pakai tudung labuh tutup aurat aku

    hahhaha, memang terBAEK!

    ReplyDelete
  98. direct siot ko ni..btw nice..haha

    ReplyDelete
  99. kesimpulannya ....lelaki memang suka sejak mereka dilahirkan...

    ReplyDelete
  100. 3) (lelaki) lepas ni tak brani nak tengok tetek dah la..

    ReplyDelete
  101. Semoga sahabat serumpun mau berteman dengan saya yg bernegara Indonesia...

    Kunjungi blog saya tentang kanker payudara.. :)

    ReplyDelete
  102. ha ha ha.. saya suka...

    http://abeamri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  103. adesh!!! video pertama tu.. biar betul!!! pakai baju mcm tu senang la nak kaut tool2 yg dia simpan..

    video kedua..hahaha!! jaga2 kaum laki..

    ayat bro nie betul2 terus terang la..haha

    ReplyDelete
  104. baca sambil garu tetek hikhik

    ReplyDelete
  105. baca sambil garu tetek hikhik

    ReplyDelete
  106. perkataan yang sepatutnya digunakan ialah NENEN.. baru orang trafik dari indonesia pun datang sekali...

    kisah cinta tetek... ow yeaaahhh.

    ReplyDelete
  107. Saya x tau nk komen ape... ^_^

    ReplyDelete
  108. incik nie mcm da kawen je! maleh pilih komen hwa3

    ReplyDelete
  109. kan lg sopan kalau owg pmpn yg bt entri macam nie... nie lelaki.... xke malu kaum pmpn...???macam nak jatuh kan pompan...
    lagi satu....
    best ke bt entri macam nie? bt lelaki yg baca jd stim... taw la nak popular blog pown.... tapi pada la... tangung r dosa sbb rasanya byk lelaki bc dr pmpn....

    ReplyDelete
  110. shiety myra chubbyra : shiety, terima kasih kerana menegur.. auww

    ReplyDelete
  111. kecian kau kene ceramah..auwwwwww

    ReplyDelete
  112. dari entry ni sy dpt wat kesimpulan bahawasanya rkyat malaysia t'utama pmpuan kbanyakan duk pura2 inesen kan.'Tetek' 'nenen' 'breast' 'payudara' 'buahdada' itu adalah sama sahaja mksdnya.ia adalah part of our precious body yg Allah bgi tuk beri manfaat pada hambaNya.so toksah la duk anggap ia sbg benda yg 'pelik' or 'benda lucah' sgt smp xleh tuk d sebut.haiyaa...kpd mr.blogger.sy suka da way u think..'honest' itu tak semua org memilikinya.hanya bgi yg b'pikir jauh n b'akal pjg sahaja berani tuk jujur.!good job..

    ReplyDelete
  113. nak hisap tetekkkkkkkkkkkkkkk.

    ReplyDelete
  114. U je ke yg nak... I pun nak tetekkkkk juga

    ReplyDelete
  115. heii.ahhaha.yang tanya "kalau perempuan takda tek tu tak seksi ke ?" kenapa perempuan punya struktur ayat sama je ? mula2 adik aku, gila betul dy tanya direct.kedua someone ni , dia tanya benda yg sama kat aku ( bakal isteri tapi dia dah meninggal sebab barah otak ( doakan dia k :) trima kasih )).ayat yang tanya soalan macam ni semua sama je, seriously tak kurang or lebih 1 pkataan pun . heheh

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates