Thursday, March 31, 2011

fungsi dan kegunaan lain tetek perempuan

warning : entry ini mengandungi gambar dan video yang agak lucah, sila pangkah cepat-cepat sebelum ibu bapa, cikgu atau bos anda ternampak.. apakah itu tetek? tetek juga lebih dikenali sebagai buah dada.. selain boleh digunakan untuk memberi susu kepada bayi dan suami (hehe), tetek juga ada fungsi yang lain.. pernahkah anda ditanya "bagi kat aku 10 fungsi tetek" pasti anda akan terkedu untuk menjawab kan? mari aku ceritakan serba sedikit tentang tetek..


yang paling utama, tetek adalah anugerah tuhan kepada kaum perempuan untuk menyusukan anaknya.. susu badan ini sangatlah berkhasiat.. keadaan tetek juga akan berubah-rubah dari kecil, sehingga ke alam remaja, selepas bersalin dan apabila tua.. ya! keadaan tetek akan berubah-rubah.. selepas bersalin, tetek akan mengalami proses laktasi untuk menghasilkan susu.. kepada anda yang memiliki tetek yang mantap, tak perlulah nak dibangga-banggakan kerana ianya sementara sahaja.. kah kah kah..

bagi sesetengah budaya, tetek dianggap simbol kecantikan wanita.. tetek yang mantap, pejal, besar, bulat dan gebu pasti menjadi perhatian kaum lelaki (majoriti) kerana tetek perempuan mampu menaikkan syahwat lelaki.. ada kawan aku pernah menyatakan kepadaku "masa mula-mula aku kenal awek aku, aku jatuh cinta sebab tengok tetek dia mantap".. kah kah kah.. terbukti tetek sangat disukai kaum lelaki dan mampu membuatkan lelaki jatuh cinta..

tetek dua orang lelaki (pondan siam) jangan terpedaya! hati-hati

bagi yang sudah berumah tangga, tetek juga digunakan sebagai penambah perasa didalam hubungan seks.. tanpa tetek, pasti permainan anda hambar dan suram kan? kah kah kah.. kalau dalam hubungan seks tak disertai oleh tetek, tu tandanya gay lah tu.. gay pengotor!! keji!! bodoh! eh.. lari topik lak.. ok berbalik kepada topik asal.. apa lagi fungsi tetek ni?

tetek sebenarnya ada fungsi rahsia yang ramai lelaki tidak ketahui.. sebab itulah kaum lelaki perlu berhati-hati dengan tetek sekiranya terlalu leka dan seronok melihat tetek yang gebu dan pejal.. tetek mampu menyimpan 1001 senjata dan boleh digunakan untuk menyerang orang lelaki.. tak pecaya? tengok video ni..


apa lagi kegunaan tetek? tajuk "tetek" ini sangat general.. tetek kecil ada fungsinya tersendiri, tetek lebar ada fungsinya tersendiri dan tetek besar pun ada fungsinya tersendiri.. kalau nak cerita, sampai bila-bila pun tak habis.. tapi salah satu fungsi dan kelebihan tetek besar ialah tetek besar boleh digunakan untuk melakukan aksi karate.. kah kah kah.. contohnya bik mama, hampa dok kutuk-kutuk dia, dia karate satgi baru hampa tau!!! kah kah kah


p/s : sila pilih komen apa yang sesuai untuk entry ni?

1) woi! hang dok tayang aurat orang kat blog hang dapat dosa free ja..
2) entry mengarut! gila trafik, keyword lucah untuk SEO
3) (lelaki) lepas ni tak brani nak tengok tetek dah la..
4) (perempuan) terima kasih.. lepas ni aku akan pakai tudung labuh tutup tetek aku


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
162 Comments
Comments


162 comments:

aimi shahida said...

payudara suda~

Azrul Hisham said...

saya inesen...huhu

mizzkechique said...

ubah la perkataan tu..huhu

crayon said...

apa beza payudara dan tetek?

lover4eva said...

dhsyat ayat x b'lapik..huhu..
gli p0wn ad bce..tp xpew..utk
pgetahuan..

AnneRaini said...

hahahahahaha.....

imnabila said...

hahahha.. terbaek r bro ko nyer entry ~ :B

joegrimjow said...

kat pasar malam dijual 2 ringgit skilo
beli 3 kilo percuma skilo

Saufi said...

istilah lain ialah "barang baik" :-p

♥ra_gegirl.♥ said...

ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! TETEK?
HAH.. terbaik entri. ngee

Izat Tarmizi said...

Apa benda yang free tu joe?hahah

oi..gila punya perkataan...haha

nie ha faedah susu untuk bayi

http://izat.blogspot.com/2008/01/lenguhsusu-bayi.html

Anonymous said...

komen no 1

EYQASARA said...

haish... malu sebagai kaum hawa.. jgn la direct sgt bro..

Azroy Bin Kassim said...

habis monitor aku kene pancut..

cacing said...

hahahhaha... best2... TETEK....... ni kompem ngan tingtong waktu buat entry ni kan...

Anonymous said...

euww..nsb baik aku pki tudung. lelaki nie mmg nakal sgt cisss hmmp

APi said...

direct lebih memberi kesan daripada berlapik..
tak gitu?

bedpet said...

owh tetek. sigh. malu baca entry ni -.-'

Farah Nordin said...

Datang lagi, tu je yang mampu :)

atty's said...

baca entry..sambil senyum2.

Naddia said...

oooo..gune word tetek! report kat mama kamu!

ENCIK TIKUS said...

kah kah mende lah sial kau izuari... hahahah...

Anonymous said...

tetek bagaimana yang menjadi idaman tubelawak? haha..

Alin said...

ayt...pergh GILAlah. tapi rse geli hati pun ada jg. =p

Anonymous said...

sikit2 nk malu....sikit2 nak malu...come on grow up!!

Sam Posmen said...

oh! tetek.

payudara panjang. pendekkan sikit. breast. sikit lagi. tit. ermm...

Makbed said...

muahahahhaha... sabo jela. entri yang membuatka aku sengih sambil garu kepala. lagi detail dari national geographic nihl.

Nerzhul said...

kalau tak berani tengok tetek dah pasni..ada berita buruk untuk anda (bagi lelaki) kahkahkah

Izat Tarmizi said...

Hahaha,ramai yang kata geli tak suka,tapi baca jugak senyap2..hahaha..

Hatim said...

aduh!!!
terbaik :)

Wani said...

hahaha , apekahhh ???

aimi shahida said...
This comment has been removed by the author.
aimi shahida said...

breast ke oukay jugak , adess

tiangyangberkata said...

kah3!~jadah je..penggunaan word panas....ngehehe..betol ke awek 2 owg tu maknyah??aik?

Perempuan Lanjut Usia said...

padia cita pasal tetek, mesti pala ang masuk ayaq ni. kah kah kah

Wey, kalau pompan takda tetek camna? tak seksi ka?

Nufa Faiz said...

laju traffik masuk.. kah kah kah

Anonymous said...

terbaik dari ladang...

azrijohan said...

nasi lemakkk

Sal Saari said...

cover2lah sket ayat tu...memalukan kaum hawa..

Caythrine Amanda said...

yup, open n general..

wannurfazrini said...

hahaha i loikeeeee teteks :P

Gieyana said...

gelak bdekah2..nasib baik x guling2 lg..kekke
mmg betui kesemua di atas..cuma kalau guna utk karate tue mcm x lojik la plak! Kahh kahhh...

Nour Akmal said...

alamak..terlampau straight to the point la..

Dale said...

siot ah,
awal2 bace dah senyum lebar gila.
dah la penat baru balik keje ni.
HAHA

dyla lavender said...

penggunaan bahasa, amboi,nk mara nihhh ;p

relevan said...

huhu tetek punya kuasa..

cIk IRa NuR HeaRT said...

uisshhh!! xd double,tros open! wahh! berani mati nie..huhu..segan pon ade..seb baek 18 ke ats...haha..pape pon,ira memilih no 4... :)

kama said...

huhu..stylo!!!

nada hanis said...

nah. tetek jugak digunakan untuk istilah text messages.

" ada pa pa teteks i ok " kata seorang gay kepada rakan gaynya.

Lizzie Yasmin said...

mcm sakit jer... karate dgn nya.. huhuhuh

pepatungbiru said...
This comment has been removed by the author.
Apih said...

tu diaa.. Bik Mama idolaku pun ada skali.. kahkahkah

Cik Aishah Zakaria said...

bpinar biji mata bca entri neh...hehehe...*inesen jgk..=p

syaza kelyza said...

no 4 , insyaAllah :)

RR said...

entah pape je.

-telordibasuh- said...

nak nenen hhahhaahaa

cik lala said...

aiyaa.. org laki mmg suke entry mcm ni. mmg bagus ckp direct. tp asenye xperlu la terlalu sgt. bkn xbley kalo ckp breast ke payudara ke. adoiii...

Anna King said...

aiseymen.. gelak terbahak2 aku baca entry ang ni.. ^^

Ana admi said...

ubahla ayat tuh..sangat tak sesuai..ia memang punya makna yang sama..tapi adalah lebih elok menggunakan bahasa yg lagi baik..:)tq

mogobja said...

ape y aok nak sampaikan ni abg. kah3. pgil abg pulak.

crayon said...

ada apa pada bahasa? makna sama saja

encHIx laNDax said...

terbaikklah lu izuan!i love tetek!hahahahXD

hamzah ian said...

tek tek.

azi nur said...

alamk...innocent~

a!Na said...

terbaek! wlpn dah merah2 muke bace entry ney. haha

sab said...

haha. komen telor..
"nenen" :D

Wuucin Kimora said...

erk! xtaw da nk kumen ape.. "pengomen2" dh komen byk dah... eh cm nk jd peromen lak...hahhahaha

nur ikhyar dee said...

berterus terang...bagus!!!!

nasib baik baca sorang2...hehe

miSs Zie said...

ahahaha..xbleh blah...tahniah!!anda sgt berterus terang...wakaka :))

CintaZulaikha said...

tersedak2 bca entri nih...gluppp...

sora said...

kalau hang namakan dada kan lagi sopan.hmm

AinCepet said...

malu bace setiap bait patah entri ni..!!Cawww..

crayon said...

nak tulis tetek jugak!! tak kira!!

yana halim said...

caittt.....patot la blog nie tak boleh bukak kat opis.

ainNieyna said...

entri plg sengal pnah aku bace!!

Anonymous said...

woi! hang dok tayang aurat orang kat blog hang dapat dosa free ja..

Anonymous said...

gila traffik betoi mamat ni!!

Ana admi said...

ada apa pd bahasa? cr wikipedia

udin said...

gua senyum je bace lu punya n3.. ;D

Alexandriana Alia said...

tetek wat karate?.. mmg gila la makcik tu. hahak

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Laki pun ader tetek apa? :-p

Yana Nana said...

kalau mak aku tau aku baca ni, mati aku.. aku salahkan kau okay.. HAHA :D

habsahharun said...

komen aku yg no.1

intan.maisarah said...

banyak betul perkataan itu
hahaha


malu malu masa baca

ïêmå å¢klê§ said...

pengetahuan ko pasal ni lagi mendalam dr pempuan sendiri..
bagus research ko.....

MOK&SONS said...

tersenyum2 ketika membaca.. :P

Apple said...

cakap payudara je nape?? sedap sikit nak sebut dan dengar kan?? ape2 pon u best la..

open minded..

farah wahedda said...

HAHAHA LAWAK2 ..npe tak letak tajuk breast je hehehe

keyna_helwa said...

ini lah yg berlaku dunia hari ini...kita ambil yg +ve...jom kaum perempuan semua...kita tutup aurat..sebaik2nya...bersama ingat mengingati...

:: jula julie :: said...

aikk..malu lar pe lar tu lah nie lar ..
tp bace gak dorang diam2..

byk sgt ke fungsi breast tu?
kite yg pompuan pon tak tau..
hukhukhuk

crayon said...

salah satu fungsi lain ialah ianya boleh
dijadikan bantal dan juga suis kipas

Anonymous said...

betul tu kita ambil yang +ve....

nuyuEna said...

naseb bek dah cukup umo...mak xleh marah r bace entry nih..kuikuikui

afeb pilah said...

4!
ahahahaha!!XD

Musyafak Timur Banua said...

weleh bisa aja ni tetek, hehe

Myaby said...

erk.

erk.

kaku.

erk.

gebu. mantap. erk

malaymind said...

Caya lah...

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. said...

peh!!! mantap ah!!!


terase terbe'dosa' tgk video2 tu weh!

hua sheng said...

Yang indah itu bahasa.. :)

eiffel said...

gembira betei dak laki baca

sudeh said...

waaiisshh! ini entry hot setapp betoll! ;p

Nur Armilla Mejon said...

malunyeeee i

batu baiduri said...

'tetek' is ok coz general=lelaki n pompuan miliki 'tetek'

payudara@breast khusus 4 girls=nmpak keranjang ckit kn?

so, hargai 'tetek' masing2....

Asyik Kompius said...

adess..parah..org yg pmpuan ni pun xtw functionnye..bliau da tau..direct mmg xda belok2 lgsg..thniah! -_-''

Pyka Rahmat said...

tetek lelaki apa kurangnya ops

markstewon said...

aku jd polis trafik kejap...masuk2..yg bwh tunggu dlu..byk sgt komen hahah

Anonymous said...

aku suka tetek besar.... mcm tetek bikmama huhuhuh

khairul said...

rmai gilak kmen tuk tukaq "PEKATAAN" tu kepada yg lebih elok.. >_<

Anonymous said...

hurm~~~ da besar pjg. nak masuk syurga. sndr maw ingat.

DR Hany Izazie said...

i dont think its funny at all..

ana syazwina said...
This comment has been removed by the author.
biskut said...

buat perempuan yang tak tutup aurat dengan sempurna rasa malu sendiri... tapi b*ng*ng pun boleh tahan jugak.

ana syazwina said...

o.0 senonoh sangat :D

~ abil CUMA ~ said...

laki suke buah dada besar camtu ke??aiyoo..haha

Hisyam Nozi said...

Dengan sengaja aku membuka entri ni.

~Arif~Asyraf~ said...

hu3...bex gler !

http://syok-blogger.blogspot.com

chanz said...

part bik mama tu aku sokong. leh jadi senjata tu

ayampenyek said...

report kat mak ko....mulut jahat nih.. seo skill menarik yg tidak boleh ditiru kerana ahli keluarga ku membacanya...wuuuuu~~

K2r~90 said...

oo eaa

Ayeem Jemain said...

geram plak tgk pondan tu. rawwr

yahaya said...

nasi lemak la tu..

shahrul_liyana said...

hahaha,,,tergelak besar cek bce entry nih,,,

n oliver said...

aku pilih comment num 4 :)
insyaallah

Anonymous said...

astaghfirullah. stiap tulisan akn dipertanggungjawabkan di akhirat kelak. klau post ni mnaikkan syahwat lelaki dan berakhir dgn tragedi xspatutnye (zina), anda turut diheret di mahkamah akhirat nnti.

Dinie Syasya said...

huiiyoo..tp masih tertanya..mana pegi dah semua fungsu2 yg nk dikatakan itu?..x ada pun..hurm.

ashraf said...

(perempuan) terima kasih.. lepas ni aku akan pakai tudung labuh tutup tetek aku

Nia Awal said...

kahkahkahkahkah....

Anak Die said...

sebut la payudara or breast..sbgai tnda hormat kaum hawa..entry mgarut jew..cter la pasal islam..

ayeenmarzuki said...

hahaha..gilak..

! Nurida Ardy said...

dulu isu tet*k = mejah ian..tp sekarang..hurm..T_T"

AkuMuzikFilem said...

kat m'sia ni ramai yang leper la, muka cun tak ingat

+ NANA HERE + said...

paling slumber..

Anonymous said...

hahahahah

yaya said...

HAHAHA! entry inche tubelawak ni sgt kelaka! sy sgt geli hati!

. said...

saya pilih komen yang ke4
4) (perempuan) terima kasih.. lepas ni aku akan pakai tudung labuh tutup aurat aku

hahhaha, memang terBAEK!

pearl apple said...

hahahah~~malu2...no 4

Lin Azlina said...

fuh...slumbernya..malu saya

Anonymous said...

direct siot ko ni..btw nice..haha

ERYNAAKMA said...

kesimpulannya ....lelaki memang suka sejak mereka dilahirkan...

Pakcoh said...

3) (lelaki) lepas ni tak brani nak tengok tetek dah la..

Rilahi said...

Semoga sahabat serumpun mau berteman dengan saya yg bernegara Indonesia...

Kunjungi blog saya tentang kanker payudara.. :)

abe amri said...

ha ha ha.. saya suka...

http://abeamri.blogspot.com/

naa jaafar said...

trauma sekejap

Aida Omar said...

adesh!!! video pertama tu.. biar betul!!! pakai baju mcm tu senang la nak kaut tool2 yg dia simpan..

video kedua..hahaha!! jaga2 kaum laki..

ayat bro nie betul2 terus terang la..haha

ajoy said...

baca sambil garu tetek hikhik

ajoy said...

baca sambil garu tetek hikhik

KISAH CINTA NASI LEMAK said...

perkataan yang sepatutnya digunakan ialah NENEN.. baru orang trafik dari indonesia pun datang sekali...

kisah cinta tetek... ow yeaaahhh.

Neddy Nadia Najib's said...

-.-'

Mimis said...

Saya x tau nk komen ape... ^_^

Kyky Violet said...

incik nie mcm da kawen je! maleh pilih komen hwa3

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

kan lg sopan kalau owg pmpn yg bt entri macam nie... nie lelaki.... xke malu kaum pmpn...???macam nak jatuh kan pompan...
lagi satu....
best ke bt entri macam nie? bt lelaki yg baca jd stim... taw la nak popular blog pown.... tapi pada la... tangung r dosa sbb rasanya byk lelaki bc dr pmpn....

crayon said...

shiety myra chubbyra : shiety, terima kasih kerana menegur.. auww

Anonymous said...

kecian kau kene ceramah..auwwwwww

Anonymous said...

dari entry ni sy dpt wat kesimpulan bahawasanya rkyat malaysia t'utama pmpuan kbanyakan duk pura2 inesen kan.'Tetek' 'nenen' 'breast' 'payudara' 'buahdada' itu adalah sama sahaja mksdnya.ia adalah part of our precious body yg Allah bgi tuk beri manfaat pada hambaNya.so toksah la duk anggap ia sbg benda yg 'pelik' or 'benda lucah' sgt smp xleh tuk d sebut.haiyaa...kpd mr.blogger.sy suka da way u think..'honest' itu tak semua org memilikinya.hanya bgi yg b'pikir jauh n b'akal pjg sahaja berani tuk jujur.!good job..

Anonymous said...

nak hisap tetekkkkkkkkkkkkkkk.

mohd irfan said...

X tahu ker..hihi

mohd irfan said...

X seksi r lau xde..huhuhu

mohd irfan said...

No 4 pon...nmpk bntknya jgk..hoho

mohd irfan said...

Tetek tu ape..hihihi

mohd irfan said...

Sakit ke..cuba r dlu...

Anonymous said...

U je ke yg nak... I pun nak tetekkkkk juga

aku laa said...

heii.ahhaha.yang tanya "kalau perempuan takda tek tu tak seksi ke ?" kenapa perempuan punya struktur ayat sama je ? mula2 adik aku, gila betul dy tanya direct.kedua someone ni , dia tanya benda yg sama kat aku ( bakal isteri tapi dia dah meninggal sebab barah otak ( doakan dia k :) trima kasih )).ayat yang tanya soalan macam ni semua sama je, seriously tak kurang or lebih 1 pkataan pun . heheh

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk