Monday, August 30, 2010

fesyen tudung seksi : cara pakai shawl

fesyen tudung seksi : cara pakai shawl

jangan kata aku gila pulak letak video cara pakai shawl dalam blog tubelawak ni.. sebenarnya aku agak pelik dan hairan bila tengok perempuan pakai shawl ni.. macam berbelit-belit ja lilitan kain tudung tu.. dalam hati aku terfikir "eh kalau bersolek sejam, tambah pakai shawl plak konfem lebih dua jam perempuan ni bersiap".. rupanya tanggapan aku salah.. takda la lama sangat nak lilit shawl ni.. ahaha..



baru-baru ini, aku ditemukan dengan sebuah blog yang menjual shawl iaitu radiusite.. memang gempak trafik blog dia ni.. siap pernah masuk suratkhabar lagi.. owner dia pun comel.. sayangnya owner dah berpunya :( ahaha.. dah terlambat kalau nak mengurat.. auwww.. kalau ada sapa-sapa yang nak beli shawl, boleh pergi kat blog radiusite ni ya..

saja la aku tolong promote blog radiusite ni.. ahehehe.. mana tau owner dia nak ajak aku jadi bisnes partner ka (sleeping partner boleh la kot) kah kah kah.. video yang aku nak share ni pun datang dari radiusite juga.. kepada korang yang teringin nak pakai shawl atau nak belajar cara pakai shawl boleh tengok video ni.. senang ja sebenarnya cara atau teknik yang betul memakai shawl.. aku pun boleh tolong korang pakaikan.. aku lilit dan ikat ketat-ketat kat tengkok sampai takleh nafas.. kah kah kah

video : cara pakai shawl

jujur aku katakan, aku suka melihat perempuan yang memakai shawl.. entah kenapa aku pun taktau.. mungkin kerana warna shawl tu selalunya berwarna-warni dan nampak ceria kot.. ni ada satu video yang tak berkaitan dengan topik aku nak tunjuk ngan korang semua.. sebab apa aku nak tunjuk video ni? sebab dalam video ni ada dua orang awek cun, comel dan seksi pakai shawl tengah senyum manis.. siapa kata gadis melayu tak menawan?

video : dua awek cute pakai shawl
Related Posts with Thumbnails
Share This

64 comments:

  1. first time aku dengaq org laki suka tgk pompuan pakai shawl...hoho

    ReplyDelete
  2. ya.. shawl putih lilit satu badan.. aku suka :)

    ReplyDelete
  3. haha..hampeh betul dua org awek tu...

    ReplyDelete
  4. nk pkai shawl jgk la lps ni. msti kau suka. :P

    ReplyDelete
  5. siot la ko..adoi la..cuak aku tgk 2 awek pkai showl tu...
    hampeh.!!!
    ishk..

    ReplyDelete
  6. kiwakkk!!!..terkejot aku!!!....da la kai headphone...hahahahahahaa

    ReplyDelete
  7. hahahaha.. semakin ramai silent reader bersuara :)
    tahniah kepada aku sendiri.. auwwww... tima kasih

    ReplyDelete
  8. hahaha..teliti jgk yee pmpn pkai shawl??
    hee...
    actually sng aje...

    ReplyDelete
  9. makkk aihhh....siot je ko weyhh...adoyyyy...

    meremang aku....ahahahahaha...

    terbaik la!

    ReplyDelete
  10. abg padayapala ensem, i pakai shawl comey dak?
    btw, awex cute pakai shawl putih tuh mmg terbaek. cet~

    ReplyDelete
  11. pakai shawl memang senang!!!eh, nak try pakai jugak ke??haha

    ReplyDelete
  12. pakai shawl mmg cantik...tapi jgan lupa etika pemakaian muslimah ye...=D

    ReplyDelete
  13. pakai shawl mmg stylo la nmpak..eh tp pakai shawl nmpak seksi ker..

    ReplyDelete
  14. seksi itu, adalah penerimaan masing2.. ada setengah orang kata "gadis berkaca mata sedang membaca buku" pun seksi.. kah kah kah

    ReplyDelete
  15. alorrr...sedih tengok 2 awek pakai shawl tu..naseb tak pengsan.. :(

    ReplyDelete
  16. ade gak ye lelaki suke
    pompuan pakai shawl..
    bukan ramai yang kate
    pompun pakai shawl,muka jadi bulat macam bole ke?
    hehhe

    ReplyDelete
  17. ade setengah laki xsuke girl pkai shawl..
    huhu..penin2

    ReplyDelete
  18. err! nak aku pakai gak ke???.. amponn! takmooo

    ReplyDelete
  19. CRAYON!!! ayat tak beragak ar! HAHAHAHAmpeh nyer statement crayon tu..shawl putih tu untuk org mati je laa...huhuu

    ReplyDelete
  20. woit! asl aku tk dpt tgk video kdua tu hah?! T___T

    ReplyDelete
  21. video kedua mmg terbaik..nk lilit pon sonang...hahhahaha

    ReplyDelete
  22. Gerrard suka tengok girl pakai shawl
    adoi2 video ke-2 tu

    ReplyDelete
  23. Cheisttt.. terkena aku!


    Shawl putih lilit tu kasik crayon ler tolong lilitkan.. keh3x..

    ReplyDelete
  24. kalau yang cun pakai shawl kot suka la.kalau yang pakai muka cam bola...mesti ko tak suka an an.. haha

    ReplyDelete
  25. hahahahaha video apakah itu? tak berani nak bukak. mesti keluar yang bukan2! bahahaha

    ReplyDelete
  26. hohoh~~ shwal simple nak pakai, jimat letrik lagik. coz xyah iron. :)

    ReplyDelete
  27. ape kes tu tdung cmtu??hahaha...fesyen ni pelik2 jek...pak panda tgk skang ni fesyen pkai tdung da byk kuar rmbut..bek xyah pkai ros je kn..hehe..^^

    ReplyDelete
  28. erm, pemilik radiusiute 2 mmg cntk, thats why dia pakai apa je semua cantik

    ReplyDelete
  29. comel jek bila pakai shawl. ni..tp video tuh mcm haram..

    ReplyDelete
  30. hehe same lak ng si dia
    pon suke tengok pompuan pkai shawl tp x pnah pkai shawl dpn dia even plg ske pkai shawl :)

    ReplyDelete
  31. yeahh perempuan pakai shawl memang la cun.Shawl pun meriah,aku pun suka tengok,sweet gituw. tapi tak semua bentuk muka sesuai pakai shawl kot. =)

    ReplyDelete
  32. shawl ni cuma fesyen je bukan utk tutup aurat pun, buat hapa kalo pakai shawl tapi bukit dua bijik kat dada tu terbonjol gak... salah satu fesyen muslimah yg menyalahi konsep menutup aurat !!
    renung renung kan dan selamat beramal hehehe bak kata ustaz yg sorang tu....

    ReplyDelete
  33. heeee,..... nak juga letak ayat s****... tak sesuai lol...

    ReplyDelete
  34. rancak banah...
    hhtp://arbakid.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. oooo ngorat org lain ea...

    mgkir janji kita ea!!

    ingtkan dh salah blog, tgk tubelaak jual shawl ..
    adehhh~ demam aku

    ReplyDelete
  36. comel comel comel!
    yup, kalau pakai shawl, memang lagi senang dari pakai tudung biasa.
    pastu leh buat macam2 gaya hiks :D

    ReplyDelete
  37. kiwaakk !!!
    tekezot aku !!
    hahahaah

    ReplyDelete
  38. tapi kalau tangan x bedong memang 5 jam depan cermin betolkan shawl wei hoho

    ReplyDelete
  39. menci ak org bershawl...
    shawl pye la besar lilit2 jadi kecik setempek jer.
    wadehek???

    ReplyDelete
  40. waduh..shawl radius ni comeyl2 tp x kne lak ngan diri ini

    ReplyDelete
  41. pakai shawl satu badan sesuai dip[akai oleh semua golongan..

    ReplyDelete
  42. hahahaha...sengal jer.. tak susah pun..practice make perfect...

    ReplyDelete
  43. saja la aku tolong promote blog radiusite ni.. ahehehe.. mana tau owner dia nak ajak aku jadi bisnes partner ka (sleeping partner boleh la kot) kah kah kah..

    X LAWAK PUN KALAU NAK BUAT JADI SLEEPING PARTNER. OWNER RADIUSITE NI DAH KAHWIN PUN! LAWAK TAK BERADAB LANGSUNG. AGAK KURANG AJAR. KALAU NAK SLEEPING PARTNER DGN SUAMI DIA BOLEH LA... ISH ISH.LAWAK TAK JADI BETOL!

    ReplyDelete
  44. anon.. hang ni bodoh sombong ka apa? sleeping partner tu bukan teman tidur.. sleeping partner tu rakan sekerja yang tak buat kerja tapi dapat keuntungan..

    ReplyDelete
  45. http://www.thefreedictionary.com/sleeping+partner

    ReplyDelete
  46. haha anon bodoh sombong! sleeping partner pon tak tahu ke! ahahahaaah lawak siot!

    ReplyDelete
  47. jealous aku dgn traffic radiusite tu....blog radiusite dah lama ada...lg pun...ada 2 owner....masing2 tahu mcm mana nak sedut traffic lebih....

    ReplyDelete
  48. mmg la comei org nye ha..pakai ape pun comei je (cam dlm gmbr)

    ReplyDelete
  49. wahh. laki pun suke pakai shawl? eh eh. silap. kih3.
    jarang jumpe laki ske tgk pmpuan pakai shawl. ho3.
    kebanyakkannye mngkritik. hee

    ReplyDelete
  50. lo da expert....xsmpai seminit pown la tubeeeeeee

    ReplyDelete
  51. waahhhhhh, jahattt.. ingatkan cute sangat la 2 aweks pakai shawl.. rupanyaaaaaaaa... grrr.. tatot..

    ReplyDelete
  52. hahahaha memang cute awek 2 kan,,
    tergelak-gelak dah nie depan lappy hehhe

    ReplyDelete
  53. hahahaha..

    mongoks..
    cun giler lah dua org awek pakai shawl tu..leh jadik icon neyh..kui3

    ReplyDelete
  54. ok..terima kasih....sgt suka hati tgk awek pkai shawl tu....huhh

    ReplyDelete
  55. mesti gamba hantu kannnnnnnnn.xnak bukak hahah

    ReplyDelete
  56. juz trend tk pyhlah nk suruh isteri pakai shawl islam myuruh kita melabuhkan kain tudung pakai shawl tetap nampak ????? phm2 sendirilah klu shawl labuh ok

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates