Monday, August 30, 2010

fesyen tudung seksi : cara pakai shawl

jangan kata aku gila pulak letak video cara pakai shawl dalam blog tubelawak ni.. sebenarnya aku agak pelik dan hairan bila tengok perempuan pakai shawl ni.. macam berbelit-belit ja lilitan kain tudung tu.. dalam hati aku terfikir "eh kalau bersolek sejam, tambah pakai shawl plak konfem lebih dua jam perempuan ni bersiap".. rupanya tanggapan aku salah.. takda la lama sangat nak lilit shawl ni.. ahaha..



baru-baru ini, aku ditemukan dengan sebuah blog yang menjual shawl iaitu radiusite.. memang gempak trafik blog dia ni.. siap pernah masuk suratkhabar lagi.. owner dia pun comel.. sayangnya owner dah berpunya :( ahaha.. dah terlambat kalau nak mengurat.. auwww.. kalau ada sapa-sapa yang nak beli shawl, boleh pergi kat blog radiusite ni ya..

saja la aku tolong promote blog radiusite ni.. ahehehe.. mana tau owner dia nak ajak aku jadi bisnes partner ka (sleeping partner boleh la kot) kah kah kah.. video yang aku nak share ni pun datang dari radiusite juga.. kepada korang yang teringin nak pakai shawl atau nak belajar cara pakai shawl boleh tengok video ni.. senang ja sebenarnya cara atau teknik yang betul memakai shawl.. aku pun boleh tolong korang pakaikan.. aku lilit dan ikat ketat-ketat kat tengkok sampai takleh nafas.. kah kah kah

video : cara pakai shawl

jujur aku katakan, aku suka melihat perempuan yang memakai shawl.. entah kenapa aku pun taktau.. mungkin kerana warna shawl tu selalunya berwarna-warni dan nampak ceria kot.. ni ada satu video yang tak berkaitan dengan topik aku nak tunjuk ngan korang semua.. sebab apa aku nak tunjuk video ni? sebab dalam video ni ada dua orang awek cun, comel dan seksi pakai shawl tengah senyum manis.. siapa kata gadis melayu tak menawan?

video : dua awek cute pakai shawl
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
64 Comments
Comments


64 comments:

AyuE SurihanyOt said...

first time aku dengaq org laki suka tgk pompuan pakai shawl...hoho

crayon said...

ya.. shawl putih lilit satu badan.. aku suka :)

Azrul Hisham said...

haha..hampeh betul dua org awek tu...

Anonymous said...

nk pkai shawl jgk la lps ni. msti kau suka. :P

aisHa 'S' said...

siot la ko..adoi la..cuak aku tgk 2 awek pkai showl tu...
hampeh.!!!
ishk..

Anonymous said...

kiwakkk!!!..terkejot aku!!!....da la kai headphone...hahahahahahaa

crayon said...

hahahaha.. semakin ramai silent reader bersuara :)
tahniah kepada aku sendiri.. auwwww... tima kasih

sarah wani said...

hahaha..teliti jgk yee pmpn pkai shawl??
hee...
actually sng aje...

dark said...

makkk aihhh....siot je ko weyhh...adoyyyy...

meremang aku....ahahahahaha...

terbaik la!

fiexa said...

abg padayapala ensem, i pakai shawl comey dak?
btw, awex cute pakai shawl putih tuh mmg terbaek. cet~

RUBY said...

pakai shawl memang senang!!!eh, nak try pakai jugak ke??haha

Tulip said...

pakai shawl mmg cantik...tapi jgan lupa etika pemakaian muslimah ye...=D

**sHiKinn** said...

pakai shawl mmg stylo la nmpak..eh tp pakai shawl nmpak seksi ker..

crayon said...

seksi itu, adalah penerimaan masing2.. ada setengah orang kata "gadis berkaca mata sedang membaca buku" pun seksi.. kah kah kah

Fiq said...

selendang dia unik ah.

Nur Wanie Afif said...

aah unik tu...

misyamissyou said...

alorrr...sedih tengok 2 awek pakai shawl tu..naseb tak pengsan.. :(

diana said...

ade gak ye lelaki suke
pompuan pakai shawl..
bukan ramai yang kate
pompun pakai shawl,muka jadi bulat macam bole ke?
hehhe

mira the monster said...

ade setengah laki xsuke girl pkai shawl..
huhu..penin2

HAW said...

err! nak aku pakai gak ke???.. amponn! takmooo

emma said...

CRAYON!!! ayat tak beragak ar! HAHAHAHAmpeh nyer statement crayon tu..shawl putih tu untuk org mati je laa...huhuu

maisyara Pot! Pot! said...

woit! asl aku tk dpt tgk video kdua tu hah?! T___T

alinac lover said...

video kedua mmg terbaik..nk lilit pon sonang...hahhahaha

Wan Gerrard said...

Gerrard suka tengok girl pakai shawl
adoi2 video ke-2 tu

MuzzamMiL said...

Cheisttt.. terkena aku!


Shawl putih lilit tu kasik crayon ler tolong lilitkan.. keh3x..

Anonymous said...

kalau yang cun pakai shawl kot suka la.kalau yang pakai muka cam bola...mesti ko tak suka an an.. haha

Tiera said...

haha..mcm2..

.:iss:. said...

hahahahaha video apakah itu? tak berani nak bukak. mesti keluar yang bukan2! bahahaha

chacha said...

hohoh~~ shwal simple nak pakai, jimat letrik lagik. coz xyah iron. :)

mr.panda said...

ape kes tu tdung cmtu??hahaha...fesyen ni pelik2 jek...pak panda tgk skang ni fesyen pkai tdung da byk kuar rmbut..bek xyah pkai ros je kn..hehe..^^

Lia3003 said...

erm, pemilik radiusiute 2 mmg cntk, thats why dia pakai apa je semua cantik

::cdot the dot:: said...

comel jek bila pakai shawl. ni..tp video tuh mcm haram..

miszTERRA_SF_ said...

hehe same lak ng si dia
pon suke tengok pompuan pkai shawl tp x pnah pkai shawl dpn dia even plg ske pkai shawl :)

gnesop.com said...

mmg comel

mama zharfan said...

me tak pandai pakai shawl :p

aMy said...

yeahh perempuan pakai shawl memang la cun.Shawl pun meriah,aku pun suka tengok,sweet gituw. tapi tak semua bentuk muka sesuai pakai shawl kot. =)

MAF's Blog said...

shawl ni cuma fesyen je bukan utk tutup aurat pun, buat hapa kalo pakai shawl tapi bukit dua bijik kat dada tu terbonjol gak... salah satu fesyen muslimah yg menyalahi konsep menutup aurat !!
renung renung kan dan selamat beramal hehehe bak kata ustaz yg sorang tu....

yangbaik said...

heeee,..... nak juga letak ayat s****... tak sesuai lol...

Anonymous said...

rancak banah...
hhtp://arbakid.blogspot.com

miss miss said...

siot la awek 2 org tu. ceh

rainbowcloudy said...

oooo ngorat org lain ea...

mgkir janji kita ea!!

ingtkan dh salah blog, tgk tubelaak jual shawl ..
adehhh~ demam aku

fatynlicious said...

comel comel comel!
yup, kalau pakai shawl, memang lagi senang dari pakai tudung biasa.
pastu leh buat macam2 gaya hiks :D

sayang said...

kiwaakk !!!
tekezot aku !!
hahahaah

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

auuuwwwww.....

ayin~weeweet said...

tapi kalau tangan x bedong memang 5 jam depan cermin betolkan shawl wei hoho

The Poyo Me said...

menci ak org bershawl...
shawl pye la besar lilit2 jadi kecik setempek jer.
wadehek???

Bunga Bunga Hutan said...

waduh..shawl radius ni comeyl2 tp x kne lak ngan diri ini

manggosteen said...

pakai shawl satu badan sesuai dip[akai oleh semua golongan..

Aiza Syahida said...

hahahaha...sengal jer.. tak susah pun..practice make perfect...

Anonymous said...

saja la aku tolong promote blog radiusite ni.. ahehehe.. mana tau owner dia nak ajak aku jadi bisnes partner ka (sleeping partner boleh la kot) kah kah kah..

X LAWAK PUN KALAU NAK BUAT JADI SLEEPING PARTNER. OWNER RADIUSITE NI DAH KAHWIN PUN! LAWAK TAK BERADAB LANGSUNG. AGAK KURANG AJAR. KALAU NAK SLEEPING PARTNER DGN SUAMI DIA BOLEH LA... ISH ISH.LAWAK TAK JADI BETOL!

crayon said...

anon.. hang ni bodoh sombong ka apa? sleeping partner tu bukan teman tidur.. sleeping partner tu rakan sekerja yang tak buat kerja tapi dapat keuntungan..

crayon said...

http://www.thefreedictionary.com/sleeping+partner

Anonymous said...

haha anon bodoh sombong! sleeping partner pon tak tahu ke! ahahahaaah lawak siot!

loverbox said...

jealous aku dgn traffic radiusite tu....blog radiusite dah lama ada...lg pun...ada 2 owner....masing2 tahu mcm mana nak sedut traffic lebih....

Irma A.Wahid said...

mmg la comei org nye ha..pakai ape pun comei je (cam dlm gmbr)

Anonymous said...

lawa

RaraTan said...

wahh. laki pun suke pakai shawl? eh eh. silap. kih3.
jarang jumpe laki ske tgk pmpuan pakai shawl. ho3.
kebanyakkannye mngkritik. hee

eyqa amin said...

lo da expert....xsmpai seminit pown la tubeeeeeee

Nurliyana Binti Hussain-Sakurapinky said...

waahhhhhh, jahattt.. ingatkan cute sangat la 2 aweks pakai shawl.. rupanyaaaaaaaa... grrr.. tatot..

::contengan hati::)) said...

hahahaha memang cute awek 2 kan,,
tergelak-gelak dah nie depan lappy hehhe

sicomot-comel said...

hahahaha..

mongoks..
cun giler lah dua org awek pakai shawl tu..leh jadik icon neyh..kui3

Anonymous said...

ok..terima kasih....sgt suka hati tgk awek pkai shawl tu....huhh

laila said...

mesti gamba hantu kannnnnnnnn.xnak bukak hahah

Anonymous said...

juz trend tk pyhlah nk suruh isteri pakai shawl islam myuruh kita melabuhkan kain tudung pakai shawl tetap nampak ????? phm2 sendirilah klu shawl labuh ok

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk