Tuesday, August 3, 2010

GRR : sungai tekala dan semenyih dam

GRR : sungai tekala dan semenyih dam

hari ahad yang lepas tubelawak telah berkelah di sungai tekala bersama rakan-rakan tubelawak.. kami melakukan aktiviti BBQ di sungai tekala yang tidak jauh dengan pekan semenyih.. apa yang menyeronokkan ialah aktiviti ini dihadiri seramai 46 orang rakan termasuklah tubelawak sendiri.. memang gempak dan memang best.. memang meriah.. tapi cuma yang tak seronoknya air sungai di kawasan sungai tekala itu tidak begitu dalam.. kebanyakannya cetek-cetek ja..



kalau korang nak buat aktiviti beramai-ramai di sungai tekala, pastikan korang datang awal sebab tak banyak tempat disediakan untuk aktiviti BBQ.. tapi memang banyak spot untuk mandi manda dan main kejar-kejaran macam budak-budak.. seronok wei! tak pcaya pegila sendiri.. awek pun banyak.. boleh skodeng-skodeng.. jangan skodeng bini orang sudahla, kang kena tampor ngan suami dia.. kah kah kah..

video : selamat hari jadi kepada ah bai

selain BBQ, kami juga menyambut dan meraikan harijadi salah seorang sahabat kami yang bernama "ah bai".. tapi sayang, video ketika kami melemparkan telur di kepalanya tidak sempat dirakamkan.. yang ada cuma saat memotong kek ja.. apa-apa pun, GRR community telah menceriakan hari aku.. tq GRR.. aku sayang hampa semua! ahahaha.. muah kanan muah kiri!

video : seorang rakan yang takut air

p/s : cuba teka yang mana satu tubelawak? kah kah kah
Related Posts with Thumbnails
Share This

13 comments:

  1. ramai tuu pegi berkelah.. mesti best masa mandi neh..hehe

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt join fun activities mcm ni :)

    ReplyDelete
  3. pergh!terbaik ar tubelawak!

    ReplyDelete
  4. bbq? grrrr... tetiba nak makan ayam panggang. damn!

    ReplyDelete
  5. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    46 orang ramai tu... siap buat BBQ wagggrrhhh memang best lama tak gi santai-santai cam ni ye

    ReplyDelete
  6. pergi sungai batangsi dalam sikit atau sungai gabai/congkak..sungai tekala memang cetek..memang sesuai untuk keluarga bawak anak kecil..semenyih is my home..=P



    latest entry Ekspedisi Jelajah Gua - Episod 1 (Gua Sanding)

    ReplyDelete
  7. SALAM ZIARAH DARI TUKANG FIKIR...
    SILA LAH BERTANDANG KE BLOG USANG HAMBA..

    ReplyDelete
  8. uiyooo ramainyaaa:) best ja tgk..:)

    ReplyDelete
  9. pasni aku smbung study kat semenyih...hahaha..nak gi la tmpat tu..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates