Saturday, October 2, 2010

lagi video kantoi main dalam bilik

lagi video kantoi main dalam bilik

hujung minggu ni aku agak sebok menyiapkan kerja-kerja aku, jadi aku takmau tulis panjang untuk entry aku kali ni.. aku telah dikejutkan dengan video kantoi main dalam bilik yang terbaru ini semalam.. kawan aku yang share video ni.. bila dah lama-lama tengok video ni aku terfikir, tidak malukah mereka ini dengan jiran-jiran sekeliling? kalau aku ditempatnya, sudah pasti aku takkan buat macam tu sebab nampak 'tak profesional' dan sudah pasti mengantoikan diri..


sungguh kurang bijak manusia ini.. kenapa aku kata 'tak profesional'? yelah, main dalam bilik senyap-senyap sudah.. yang nak kena bising-bising tu pasai apa? mungkin nak menambah 'thrill' dalam permainan agaknya.. padan la muka ngan kau kantoi.. sebab kau bengap.. main bising-bising.. kalau aku jadi jiran kau pun aku rakam video kau upload kat youtube.. biar satu dunia tengok kau.. *amaran : video ini mengandungi audio yang kurang menyenangkan.. pastikan korang tak bukak di tempat kerja atau dalam kelas..

video : kantoi main dalam bilik


Related Posts with Thumbnails
Share This

39 comments:

  1. bodo punye keling

    ReplyDelete
  2. belakon je kot~~~ nak popular.. kompem2 mak dia pndg kamera

    ReplyDelete
  3. ahahaha.. taktau la blakon ka tak.. tapi tgk dia kena pukul ngan stick + tiba2 duduk diam tu cam lawak.. muka tua tapi still kena marah lagi

    ReplyDelete
  4. AHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!lawak la siot

    ReplyDelete
  5. Hahaha! mak dia mafia pulakkkK!cisss! haha!

    ReplyDelete
  6. alaaaa...teruih terkedu si anak...kasihan, nak jamming pn xleh....huhuhu

    ReplyDelete
  7. BEST!!! Lawak cam siot.. patut share ni..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. punye laa aku slowkan sound , takot ma dengar . hahahaaha . sekali maen bende alah tuh , cehhh . wakakaak

    ReplyDelete
  10. farah A : haaaa!! kantoi! nak tengok porn ya?!!
    ahahaha..

    ReplyDelete
  11. aduh.. wa kena beb..
    http://www.duitlama2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. haahhaha..u funny dude n i love ur blog..love u too can?:P

    ReplyDelete
  13. hahahahahaha...ntah apa2..aahahhaha..

    ReplyDelete
  14. haha, kena tibai dgn mak baru senyap

    ReplyDelete
  15. kalau aku ditempatnya, sudah pasti aku takkan buat macam tu sebab nampak 'tak profesional' ayat dari bernama :P

    ReplyDelete
  16. sumpah buat perot aku sakit xD

    Aku dah tau ni mesti tipu.


    Lawok Lawok...

    ReplyDelete
  17. kata say no to porn..tapi kau GUNAKAN porn untuk dapatkan trafik...komfius laaa?

    ReplyDelete
  18. woi admin "tu belawak aka itu menipu" bodoh betul entry ko nih, tengok yg komen2 kat sini, semuanya tahap bodoh gampang, ko sedar ke admin, mana kote ko? hah!

    ReplyDelete
  19. ape la mak dia tu ... bkn dia hisap ganja pun ...

    ReplyDelete
  20. humm.. tipu.... dose... tak alal dpt trafik cam tu taw...

    ReplyDelete
  21. lawak antarabangsa ni...ingatkan kantoi apa...rupanya kantoi benda alah tu...ptut pun mk dia marah..bisig tu

    are'ja: ko nak tgk sungguh ke...hahah..

    ReplyDelete
  22. Are'Ja : tak halal dapat trafik camtu? sebab menipu eh? owh.. ok lepas ni aku letak video porn yang betul2 ;) terima kasih atas teguran..

    ReplyDelete
  23. hahahahahha... bapak laju dia ketuk2 xD

    ReplyDelete
  24. hihihihhi saja tau... penat ciklinn nak skodeng..

    ReplyDelete
  25. xkane,diaryofzquine,crayon.. hahaha jahat lar korang nie.. buat ape lar aku nak tgk video porn tu...tiada gunenye... atleast bg lar topik tu logik skit..jgn lar tipu2 semate2 nak tarik perhatian org.k.. memang lawak video tu... bole gelak sorang2..

    ReplyDelete
  26. Hi, nice blog & good post. overall You have beautifully maintained it, you must try this website which really helps to increase your traffic. hope u have a wonderful day & awaiting for more new post. Keep Blogging!

    ReplyDelete
  27. haaaa gendanggg gendangggg palunn palunnnn!

    ReplyDelete
  28. weeeeew..cekidot dulu link-nya, heeheehee

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates