Saturday, October 2, 2010

lagi video kantoi main dalam bilik

hujung minggu ni aku agak sebok menyiapkan kerja-kerja aku, jadi aku takmau tulis panjang untuk entry aku kali ni.. aku telah dikejutkan dengan video kantoi main dalam bilik yang terbaru ini semalam.. kawan aku yang share video ni.. bila dah lama-lama tengok video ni aku terfikir, tidak malukah mereka ini dengan jiran-jiran sekeliling? kalau aku ditempatnya, sudah pasti aku takkan buat macam tu sebab nampak 'tak profesional' dan sudah pasti mengantoikan diri..


sungguh kurang bijak manusia ini.. kenapa aku kata 'tak profesional'? yelah, main dalam bilik senyap-senyap sudah.. yang nak kena bising-bising tu pasai apa? mungkin nak menambah 'thrill' dalam permainan agaknya.. padan la muka ngan kau kantoi.. sebab kau bengap.. main bising-bising.. kalau aku jadi jiran kau pun aku rakam video kau upload kat youtube.. biar satu dunia tengok kau.. *amaran : video ini mengandungi audio yang kurang menyenangkan.. pastikan korang tak bukak di tempat kerja atau dalam kelas..

video : kantoi main dalam bilik


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
39 Comments
Comments


39 comments:

Anonymous said...

bodo punye keling

Azrul Hisham said...

sekali mak dia marah pulak..haha

diana said...

bongok betul la..

SyerAgh said...

belakon je kot~~~ nak popular.. kompem2 mak dia pndg kamera

crayon said...

ahahaha.. taktau la blakon ka tak.. tapi tgk dia kena pukul ngan stick + tiba2 duduk diam tu cam lawak.. muka tua tapi still kena marah lagi

Cracksevens said...

AHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!lawak la siot

Encik MT said...

Hahaha! mak dia mafia pulakkkK!cisss! haha!

mishka ema said...

alaaaa...teruih terkedu si anak...kasihan, nak jamming pn xleh....huhuhu

ZoOL said...

BEST!!! Lawak cam siot.. patut share ni..

farah A said...
This comment has been removed by the author.
farah A said...

punye laa aku slowkan sound , takot ma dengar . hahahaaha . sekali maen bende alah tuh , cehhh . wakakaak

crayon said...

farah A : haaaa!! kantoi! nak tengok porn ya?!!
ahahaha..

aJa said...

haha..ntah pape ntah..

lan_ax said...

aduh.. wa kena beb..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Nurulbadiah Lai said...

haahhaha..u funny dude n i love ur blog..love u too can?:P

Mamek said...

hampa*

safiyyahosman said...

hahahahahaha...ntah apa2..aahahhaha..

penaberkala said...

haha, kena tibai dgn mak baru senyap

naz said...

awww awww haha sakai

suzie rahman said...

hihi...ingt main per

pujaan malaya said...

main ape la sgttt~

eykameow said...

kalau aku ditempatnya, sudah pasti aku takkan buat macam tu sebab nampak 'tak profesional' ayat dari bernama :P

Kobis said...

sumpah buat perot aku sakit xD

Aku dah tau ni mesti tipu.


Lawok Lawok...

Irwan said...

kata say no to porn..tapi kau GUNAKAN porn untuk dapatkan trafik...komfius laaa?

Irwan said...

siap tipu lak tu?

Anonymous said...

woi admin "tu belawak aka itu menipu" bodoh betul entry ko nih, tengok yg komen2 kat sini, semuanya tahap bodoh gampang, ko sedar ke admin, mana kote ko? hah!

slay the dead squad said...

ape la mak dia tu ... bkn dia hisap ganja pun ...

Are'Ja_(",) said...

humm.. tipu.... dose... tak alal dpt trafik cam tu taw...

xkane said...

lawak antarabangsa ni...ingatkan kantoi apa...rupanya kantoi benda alah tu...ptut pun mk dia marah..bisig tu

are'ja: ko nak tgk sungguh ke...hahah..

diaryofzquine said...

hi are' ja, jom kantoi dua org...

crayon said...

Are'Ja : tak halal dapat trafik camtu? sebab menipu eh? owh.. ok lepas ni aku letak video porn yang betul2 ;) terima kasih atas teguran..

maisyara Pot! Pot! said...

hahahahahha... bapak laju dia ketuk2 xD

~~Ciklinn~~ said...

hihihihhi saja tau... penat ciklinn nak skodeng..

Are'Ja_(",) said...

xkane,diaryofzquine,crayon.. hahaha jahat lar korang nie.. buat ape lar aku nak tgk video porn tu...tiada gunenye... atleast bg lar topik tu logik skit..jgn lar tipu2 semate2 nak tarik perhatian org.k.. memang lawak video tu... bole gelak sorang2..

K I E R A said...

Terbaek bro !
;D

Lydia said...

Hi, nice blog & good post. overall You have beautifully maintained it, you must try this website which really helps to increase your traffic. hope u have a wonderful day & awaiting for more new post. Keep Blogging!

hafidz said...

itulah ank muda skarang.....

alan hussin said...

haaaa gendanggg gendangggg palunn palunnnn!

Hori Revens said...

weeeeew..cekidot dulu link-nya, heeheehee

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk