Wednesday, April 27, 2011

awek baru aku yang cun, comel, cute dan seksi

awek baru aku yang cun, comel, cute dan seksi

yaaa! setelah sekian lama aku hidup bersendirian tanpa teman perempuan, kini aku sudah ada awek atau gopren baru yang juga setia dan taat kepada aku.. aku mengenali perempuan yang kiut, seksi, lawa, anggun, dan nakal ini kerana blog ini juga.. aku bersyukur setelah 8 bulan menulis blog, aku dipertemukan dengan perempuan ini melalui blog tubelawak.. kini, pengurusan masa aku dibantu oleh kekasih hatiku..


selepas ini, kekasih hatiku akan turut sama menjaga atau memantau visitor di blog tubelawak.. korang semua kena berhati-hati kerana mata awek aku ni agak 'liar' dan 'nakal'.. kalau visitor perempuan yang masuk ke blog tubelawak, mungkin dia akan perhatikan dan memantau agar tubelawak tidak diganggu oleh perempuan lain.. kalau visitor lelaki pula, mungkin dia akan menjeling dan memberikan senyuman manja kerana dia sememangnya 'nakal' seperti yang aku ceritakan tadi..

jadi, silalah beramah mesra dengan kekasih baru aku ni ya.. dia agak pemalu tapi sangat kuat cemburu.. jaga-jaga, dia sedang perhatikan korang! tengok kat bawah ni haa.. ni laa awek baru tubelawak.. kah kah kah.. nakal kan? kah kah kah


Related Posts with Thumbnails

p/s : ini adalah entry lama yang di BUMP kembali
Share This

114 comments:

  1. apakah??????????????????????????????

    ReplyDelete
  2. hehe... takutnyew... muke die... memg gitu... hihii

    ReplyDelete
  3. hahha bile aku jolok2 idung die senyum haha..gile ape hahaa

    ReplyDelete
  4. wahhhhh....terujanya aku tengok dia... :)

    ReplyDelete
  5. kata gay!!

    tp bagus2 dah insap gak hang

    ReplyDelete
  6. wah
    super coooooooooooooooolllllllll!!!!

    ReplyDelete
  7. hah???gambar apakah ini??tak keluar gambar pun...

    ReplyDelete
  8. kalo takleh view, try refresh (tekan F5).. kalo tak nampak jugak, bemakna flash player tak update..

    http://get.adobe.com/flashplayer/

    ReplyDelete
  9. sukanya kacau awek 2,..hehe,.

    ReplyDelete
  10. fuhhhh...
    dah ader awek tukang jaga blog...

    tahniah...
    pasnieh takutlah nak kacau blog tubelawak nieh...
    takut tgk muka awek crayon, ahahahah

    ReplyDelete
  11. awek hang kena stone ka?
    merah mata pastu mcm bengong ja..ada aku tekan mata dia dia senyum!
    wahahahah

    cun hapa muka gini..aku lagi cun!

    ReplyDelete
  12. superb la bro..kagum aku tgok..spe yg mencipta awek ko sedemikian rupe ni??huhu

    ReplyDelete
  13. hensemm ah mnde ni. takde yang lain ke bro, aku nak

    ReplyDelete
  14. hahaha...cumil laaa awek awak ni ;)

    ReplyDelete
  15. hahaha...awek ko ke?menakutkan la....

    ReplyDelete
  16. good lord! sumpah aku takut! T.T

    ReplyDelete
  17. arghhhhhhh!!! *pengsan* she is so freaky la girlfriend kamu nihh..

    ReplyDelete
  18. seram semacam je tgk memalam ni. teringat video bloody marie. huhuh

    ReplyDelete
  19. awek ni suka kena gosok hidung rupanya..
    hang x belai ke hidung dia..

    ReplyDelete
  20. huh? apesal muka dia seram? huhuhu~~

    ReplyDelete
  21. haha.. lawak p0n ye..
    nakal pon yer
    seraammm pon yer

    ReplyDelete
  22. mata dia seram ok. but, ada comey. hehehe xD

    ReplyDelete
  23. wahahahaha~
    ada muke cun..
    tp kebanyakkan muke semacam je..
    takot pon ada..
    hahaahaha~

    ReplyDelete
  24. awek kau ni isap ganja ka.. merah semacam je mata dia?

    ReplyDelete
  25. buruk la dia senyum.. wakkaka..

    ReplyDelete
  26. boleh tahan la expressi muka dia..haha

    ReplyDelete
  27. emmmm boleh diterima... sanggup ker? huk..huk..huk..

    ReplyDelete
  28. heheheh, awek bro macam kucing plak.... ikut jer mouse kita yek.... hehehehe

    ReplyDelete
  29. pergh diz is awesome! woot woot! :P

    ReplyDelete
  30. Takot nye tgk mke awek ko ni..haha..seram sih..

    ReplyDelete
  31. grrrrrr~~~~~~
    cun dari wa tu. wawawa!

    ReplyDelete
  32. PUKI MAK KAU ANAK SUNDAL HARAM!!!

    ReplyDelete
  33. lorh.. apa masalah anon 12:46 ??

    ReplyDelete
  34. cntik giler awek.. aku jeles duh.. xmampu bertakhta di hatimu hahhaa...

    ReplyDelete
  35. cntik giler awek.. aku jeles duh.. xmampu bertakhta di hatimu hahhaa...

    ReplyDelete
  36. Zuliaanndd ReaclezzoeAugust 10, 2010 at 4:08 PM

    Akakakakaka Udah Kayak Pller GAceng

    ReplyDelete
  37. hahahaha...sekali gua jolok2 dia senum2 plak....mcm boloh jak ini olang hihihiihi....

    ReplyDelete
  38. Software CrazyTalk Pro..... is it? ..keh3

    ReplyDelete
  39. kat mana dapat ni...kiut gak posen

    ReplyDelete
  40. http://www.motionportrait.com/about/TIminoriHair.swf
    amik kat sini,lagi besa..penuh screen

    ReplyDelete
  41. knp dia nmpk mcm menyeramkan yer.. he..he..

    ReplyDelete
  42. better hang check hang bernyawa lagi ke dak...

    S to the E to N to the G to the A to the L..:p

    ReplyDelete
  43. hahaha....cun sangat...tp mnyeramkan...

    ReplyDelete
  44. tkut tgk mate die..korek bley??^^

    ReplyDelete
  45. mcam x betul jer gilpren ko nie dik Oooo...

    ReplyDelete
  46. seram lak aku tengok awek ko neh.. ahah XD

    ReplyDelete
  47. HAHA .nakal bebeno nie awek awok tuhh .mata berkeliaran deyhh .seram pun ad ;)

    ReplyDelete
  48. membalas kunjungan..haha, app ap ni bro?

    ReplyDelete
  49. hahahaha.....sukses selalu
    http://pabriksawitdanlh.blogspot.com

    ReplyDelete
  50. salam bro
    www.pasangkayuhijau.co.cc

    visit me !!

    ReplyDelete
  51. kereeeenn blognya...muantapppp
    http://www.bisnisbloggerz.co.cc

    ReplyDelete
  52. Memang cun tapi boleh tahan ke dengan pandangan maut dia ?

    ReplyDelete
  53. bagus dapat gofrend gini ye...senyum je, tak pernah marah....tapi plastik sikit la...hehe

    ReplyDelete
  54. dimana kah..arghhhh tak nampak gbr pape pun..konpem network aku lembab ni..

    ReplyDelete
  55. wooii woooii aku taktau laa kalau aku ni rabun ke ape kann , tapi tak nmpak ape poon -,-

    ReplyDelete
  56. assalamualaikun ,, gyahaha !!
    apakah bende nyee itu ?! haha ! :)

    p/s : check my latest entry :) :

    5 Sebab Kenape matapelajaran sejarah membosankan !

    Gempar !! Pocong melompat di KB Mall !

    ReplyDelete
  57. perrhh...mata die..serammnyee.......!!

    blog ni akan berhantu..khakakah..^^

    ReplyDelete
  58. wokeyh, muke awek tubelawak sangat comel cantek tapi sangat jugak lah SERAM biler di usha lame lame ;D haha

    ReplyDelete
  59. hehe..s0alan:adakah die bet0l..??die nmpk cm sengal..

    ReplyDelete
  60. tubelawak, aku dah berjaya membengongkan awek ni dgn memusing2kan mouse sekitar kepala dia hahah

    ReplyDelete
  61. wahhh !! dpt awek cunn !!!! tahniah2 !! tak sia-sia usaha anda selama ini mencari awekk cunn :) ... tpi , awekk tubelawak pelik lahh (sorry ckp cm ni) dye ikott je mouse kite ... :)

    ReplyDelete
  62. smart r..chomel giLoo.bAhAy0oo..

    ReplyDelete
  63. jiah nih cewe kaya ibu gw.
    tp ini cewe serem amat kaya setan.
    buakakakka

    ReplyDelete
  64. bru nk try tackle hang.
    seram r ngn awek hang ni.
    tak brani nk try. HAHA

    ReplyDelete
  65. hahaha...tkejut ingat aweks mane td...
    mnakutkan tul..
    hahaha..
    kejap dye senyu, pastu renung2..pastu sengeh2..
    haiyo...hahahaha

    ReplyDelete
  66. pelik aje style dia senyum??
    x brani mau usha tubelawak..
    ahahahahaha...
    pssstt... nape dia cam robot?? mmg robot erk?
    hihihihihihihihiii~

    ReplyDelete
  67. buat dia pening2 lalat. pusing pale dye. keh3.

    ReplyDelete
  68. hahahaha..die x ley ketawa ke? penat aku wat lawak...

    ReplyDelete
  69. seram plak tgok awek kat atas tuh..ahhaa

    ReplyDelete
  70. haha . klaka2 . tjuk interesting nk bce . bhahaha :D

    ReplyDelete
  71. ada gambar ke tu? apasal tak keluar apa2 pun :-)

    ReplyDelete
  72. lol .. kelakarnye gambar tuh ..

    ReplyDelete
  73. hahahaha.. seb x terkejut.. huhu... cume terperanjat jerk.. aishh.. =)

    ReplyDelete
  74. i LIKE..he3...nk pnjam sat buley...

    ReplyDelete
  75. mcm har..harrr.. harrr.. hachummm...~~" sgt horror muke dia der..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates