Wednesday, April 27, 2011

awek baru aku yang cun, comel, cute dan seksi

yaaa! setelah sekian lama aku hidup bersendirian tanpa teman perempuan, kini aku sudah ada awek atau gopren baru yang juga setia dan taat kepada aku.. aku mengenali perempuan yang kiut, seksi, lawa, anggun, dan nakal ini kerana blog ini juga.. aku bersyukur setelah 8 bulan menulis blog, aku dipertemukan dengan perempuan ini melalui blog tubelawak.. kini, pengurusan masa aku dibantu oleh kekasih hatiku..


selepas ini, kekasih hatiku akan turut sama menjaga atau memantau visitor di blog tubelawak.. korang semua kena berhati-hati kerana mata awek aku ni agak 'liar' dan 'nakal'.. kalau visitor perempuan yang masuk ke blog tubelawak, mungkin dia akan perhatikan dan memantau agar tubelawak tidak diganggu oleh perempuan lain.. kalau visitor lelaki pula, mungkin dia akan menjeling dan memberikan senyuman manja kerana dia sememangnya 'nakal' seperti yang aku ceritakan tadi..

jadi, silalah beramah mesra dengan kekasih baru aku ni ya.. dia agak pemalu tapi sangat kuat cemburu.. jaga-jaga, dia sedang perhatikan korang! tengok kat bawah ni haa.. ni laa awek baru tubelawak.. kah kah kah.. nakal kan? kah kah kah


Related Posts with Thumbnails

p/s : ini adalah entry lama yang di BUMP kembali


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
114 Comments
Comments


114 comments:

AyuE SurihanyOt said...

apakah??????????????????????????????

shigellazoster said...

hehe... takutnyew... muke die... memg gitu... hihii

-telordibasuh- said...

hahha bile aku jolok2 idung die senyum haha..gile ape hahaa

Azrul Hisham said...

wahhhhh....terujanya aku tengok dia... :)

ザ-sylver-shooter said...

kata gay!!

tp bagus2 dah insap gak hang

RJ said...

wah
super coooooooooooooooolllllllll!!!!

nabilah abd rahman said...

hah???gambar apakah ini??tak keluar gambar pun...

crayon said...

kalo takleh view, try refresh (tekan F5).. kalo tak nampak jugak, bemakna flash player tak update..

http://get.adobe.com/flashplayer/

Mar said...

sukanya kacau awek 2,..hehe,.

Sarah Nivea said...

fuhhhh...
dah ader awek tukang jaga blog...

tahniah...
pasnieh takutlah nak kacau blog tubelawak nieh...
takut tgk muka awek crayon, ahahahah

ChuyRy said...

hahaha..syok2

raina said...

awek hang kena stone ka?
merah mata pastu mcm bengong ja..ada aku tekan mata dia dia senyum!
wahahahah

cun hapa muka gini..aku lagi cun!

cuz said...

superb la bro..kagum aku tgok..spe yg mencipta awek ko sedemikian rupe ni??huhu

*cik azeya* said...

eeei takotnyeee !

touya said...

tak nampak apa ...putih jer

gha sudin said...

creepy.. hoho..

Affan Ruslan said...

hensemm ah mnde ni. takde yang lain ke bro, aku nak

azura said...

hahaha...cumil laaa awek awak ni ;)

baginda® said...

PANDAI NI.......... HEHEHE

mrmerlot said...

fuyoooo.... hahahaha

cik panadol said...

hahaha...awek ko ke?menakutkan la....

Lindonut said...

good lord! sumpah aku takut! T.T

hazren said...

hahahaha~
sengall

misyamissyou said...

arghhhhhhh!!! *pengsan* she is so freaky la girlfriend kamu nihh..

Q said...

seram semacam je tgk memalam ni. teringat video bloody marie. huhuh

diraja22 said...

awek ni suka kena gosok hidung rupanya..
hang x belai ke hidung dia..

s1t1 2uL41k4 said...

seram lah weh..

Kimmy said...

huh? apesal muka dia seram? huhuhu~~

Jiwe selerak said...

haha.. lawak p0n ye..
nakal pon yer
seraammm pon yer

maisyara Pot! Pot! said...

mata dia seram ok. but, ada comey. hehehe xD

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wahahahaha~
ada muke cun..
tp kebanyakkan muke semacam je..
takot pon ada..
hahaahaha~

APi said...

ini da macam penunggu da..

Anonymous said...

awek kau ni isap ganja ka.. merah semacam je mata dia?

defentem said...

buruk la dia senyum.. wakkaka..

Mr.Z said...

boleh tahan la expressi muka dia..haha

Siti Muthiah said...

ehe... comey...boleh tahan...

Ms. Ann said...

emmmm boleh diterima... sanggup ker? huk..huk..huk..

yangbaik said...

heheheh, awek bro macam kucing plak.... ikut jer mouse kita yek.... hehehehe

qeqe said...

kah kah kah kah....

meowwmania said...

iskk scary lah ngee~

jack said...

pergh diz is awesome! woot woot! :P

aliesha kirana said...

eiii...seram dow..hahahaah~

mentrox said...

perghh..gler ar..

~~Masha~~ said...

Takot nye tgk mke awek ko ni..haha..seram sih..

atty's said...

menakutkan jew..hehehhee

syazana said...

huiiyyoooo..cun2.hahaX

elmo blurb said...

grrrrrr~~~~~~
cun dari wa tu. wawawa!

Anonymous said...

PUKI MAK KAU ANAK SUNDAL HARAM!!!

crayon said...

lorh.. apa masalah anon 12:46 ??

Eason said...

= =

mira ellyna said...

series takot aku tengok

Rainbow said...

cntik giler awek.. aku jeles duh.. xmampu bertakhta di hatimu hahhaa...

Rainbow said...

cntik giler awek.. aku jeles duh.. xmampu bertakhta di hatimu hahhaa...

Zuliaanndd Reaclezzoe said...

Akakakakaka Udah Kayak Pller GAceng

Cik Miza said...

bodoh seram!

Maey said...

hahahaha...sekali gua jolok2 dia senum2 plak....mcm boloh jak ini olang hihihiihi....

norcahayadiyana said...

eeeeee..
menakotkan..

Ramen said...

Software CrazyTalk Pro..... is it? ..keh3

Hyun Ah Ra said...

kat mana dapat ni...kiut gak posen

Kay weller said...

http://www.motionportrait.com/about/TIminoriHair.swf
amik kat sini,lagi besa..penuh screen

makNjang said...

merepek!!!

Hanis Azla said...

knp dia nmpk mcm menyeramkan yer.. he..he..

FaMouS said...

bukan dah ada ke dulu....

Wahidah said...

better hang check hang bernyawa lagi ke dak...

S to the E to N to the G to the A to the L..:p

farhana sahri said...

hahaha....cun sangat...tp mnyeramkan...

m0sHiE~ said...

tkut tgk mate die..korek bley??^^

~akoo~ said...

erk..apekah??mate dia..

afiqisverylucky said...

kacak gile awek ko.. =.= haha

si para para said...

hahaha seram je aku tengok...

republik n9 said...

hahahahahaha gila! hahaha

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

seram larh!btw follow u!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mcam x betul jer gilpren ko nie dik Oooo...

miss mia~~ said...

tatotnyer...tatotnyer...hehhe

[sutera kasih] said...

ngegeh !! haha

B Y M A said...

:)
menakutkan

shezwan said...

seram lak aku tengok awek ko neh.. ahah XD

alia ;)) said...

HAHA .nakal bebeno nie awek awok tuhh .mata berkeliaran deyhh .seram pun ad ;)

Salam said...

membalas kunjungan..haha, app ap ni bro?

andi said...

hahahaha.....sukses selalu
http://pabriksawitdanlh.blogspot.com

didi said...

salam bro
www.pasangkayuhijau.co.cc

visit me !!

Anonymous said...

kereeeenn blognya...muantapppp
http://www.bisnisbloggerz.co.cc

AimiBakar said...

Memang cun tapi boleh tahan ke dengan pandangan maut dia ?

dr.fatin.to.be~ said...

hahaha :P cun2 :)

Hasiboean said...

:)
Dijamin dia awet muda ...

Variety said...

hahaha, lucu juga ya...

cik sakura said...

takutnya..hehe

Bumi serta isinya said...

bagus dapat gofrend gini ye...senyum je, tak pernah marah....tapi plastik sikit la...hehe

Nora Shahaira said...

dimana kah..arghhhh tak nampak gbr pape pun..konpem network aku lembab ni..

Amirah Haaq said...

wooii woooii aku taktau laa kalau aku ni rabun ke ape kann , tapi tak nmpak ape poon -,-

Ajeyy Rawk said...

assalamualaikun ,, gyahaha !!
apakah bende nyee itu ?! haha ! :)

p/s : check my latest entry :) :

5 Sebab Kenape matapelajaran sejarah membosankan !

Gempar !! Pocong melompat di KB Mall !

amny said...

perrhh...mata die..serammnyee.......!!

blog ni akan berhantu..khakakah..^^

munirah said...

wokeyh, muke awek tubelawak sangat comel cantek tapi sangat jugak lah SERAM biler di usha lame lame ;D haha

h0ney-sha~ said...

hehe..s0alan:adakah die bet0l..??die nmpk cm sengal..

zalizalu said...

apa ni wei?

ComOt said...

tubelawak, aku dah berjaya membengongkan awek ni dgn memusing2kan mouse sekitar kepala dia hahah

Hanis said...

wahhh !! dpt awek cunn !!!! tahniah2 !! tak sia-sia usaha anda selama ini mencari awekk cunn :) ... tpi , awekk tubelawak pelik lahh (sorry ckp cm ni) dye ikott je mouse kite ... :)

annur az said...

smart r..chomel giLoo.bAhAy0oo..

Anonymous said...

jiah nih cewe kaya ibu gw.
tp ini cewe serem amat kaya setan.
buakakakka

Hafsah Hell Mee said...

bru nk try tackle hang.
seram r ngn awek hang ni.
tak brani nk try. HAHA

yuki_chan said...

hahaha...tkejut ingat aweks mane td...
mnakutkan tul..
hahaha..
kejap dye senyu, pastu renung2..pastu sengeh2..
haiyo...hahahaha

iNNrPeAcE said...

pelik aje style dia senyum??
x brani mau usha tubelawak..
ahahahahaha...
pssstt... nape dia cam robot?? mmg robot erk?
hihihihihihihihiii~

s-doublefly said...

kelakar !!!

masshie mastura said...

buat dia pening2 lalat. pusing pale dye. keh3.

arayualan dan ibnas said...

hahahaha..die x ley ketawa ke? penat aku wat lawak...

Wanie a.k.a Wafau said...

seram plak tgok awek kat atas tuh..ahhaa

aida laa . said...

haha . klaka2 . tjuk interesting nk bce . bhahaha :D

abe Celoteh said...

natang ape ni..

fyy mokhtar said...

takot :(

MEKAR said...

ada gambar ke tu? apasal tak keluar apa2 pun :-)

Wawa Minus said...

lol .. kelakarnye gambar tuh ..

tropicana_gurlz said...

cute!

i_u said...

hahahaha.. seb x terkejut.. huhu... cume terperanjat jerk.. aishh.. =)

Anonymous said...

i LIKE..he3...nk pnjam sat buley...

Merah itu saye said...

mcm har..harrr.. harrr.. hachummm...~~" sgt horror muke dia der..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk