Friday, February 18, 2011

video tubelawak dan anak perempuan tubelawak

video tubelawak dan anak perempuan tubelawak

harap maaf.. sekiranya anda sampai ke sini untuk melihat video aku dengan anak perempuan aku, aku telah menghampakan anda semua.. kah kah kah.. tajuk itu sekadar perancangan masa depan aku selepas menonton video yang super sweet ini.. dulu aku merasakan hidup bujang ni dah cukup best dah.. tapi kini pendapat aku dah berubah!! aku nak anak!! aku nak anak perempuan yang comel macam muka aku jugak (tak payah dok imagine la.. kah kah kah).. sila masuk ke blog aku setiap hari ya kawan-kawan.. boleh la aku kawin secepat mungkin lalu dikurniakan cahaya mata.. insyaallah..


kepada anda (lelaki) yang tidak berniat atau terlintas lagi untuk berkahwin, aku yakin lepas anda semua tengok video ni, anda semua akan dapat merasakan betapa bestnya kalau sudah berkahwin dan ada cahaya mata.. auww.. syoknyaa!! sapa nak kawin ngan aku? cepat mengurat aku cepat!! kah kah kah.. aku nak anak!! lepas tu aku nak 'gunakan' anak aku untuk menghasilkan video-video yang super sweet lalu membuatkan ada perempuan lain jatuh hati dan sanggup untuk dijadikan isteri nombor dua pulak.. kah kah kah..

video : bapak dan anak yang sweet
Share This

46 comments:

  1. pergh...
    camna dia buat whistle register xyah nganga besaq sgt?
    gila terer!
    mariah carey pun kena nganga kot!...

    anak hg klo muka mcm hg, cnfm aku korek mata anak hg kecik2...hahha~

    ReplyDelete
  2. cilaka peck : kan aku dah kata takyah imagine..

    ReplyDelete
  3. wahh someynyeeeeeeeeee... gewam gewam gewammmm
    hehehe.. suweeettt.. sangatttt tube...cpt la kawen hahaha

    ReplyDelete
  4. aku ckp without imagine...haha~
    aku suggest video2 camni boh byk skit...coz meaningful!
    xmo dah lame jokes...boring!
    unexpected jokes xpa!

    dah aa video ni mcm trailer movie...
    "one day i'm gonna whistle"

    ReplyDelete
  5. tadak!! tadak!! aku nak buh gak lawak sarkastik!!
    hahahahaha.. aku nak buh lawak porn!! lawak amir rajalawak

    ReplyDelete
  6. thus, i call u lame joker then...
    the syndrome lame joker!
    what a name!!

    ReplyDelete
  7. peh gile comel! den pn xsbr nk kawen. :D

    ReplyDelete
  8. hebat tubelawak...
    anda telah melakukan kebaikan dgn mengajak pembaca2 cepat mendirikan masjid....

    kuikuikui

    ReplyDelete
  9. ha.. bagus..bagus.. cepat kawin.. best oo ade anak ni... biler penat balik keje terasa sejuk biler tengok anak2... hehe

    ReplyDelete
  10. wewitttt.....tubelawak hensem ar arini...kekekeke

    ReplyDelete
  11. perghh tetipu T_T
    ingatkan video tubelawak n anak pompuan nyer ..T_T

    ReplyDelete
  12. sungguh manis, share sket kat blog saye kay...

    ReplyDelete
  13. Bukan setakat comel ajer, tp budak tu bijak jugak...

    ReplyDelete
  14. under bile kete nak bersweet cam tu hahahhaa

    ReplyDelete
  15. alahai bestnya ada anak.amek anak angkat ah ccmni.heh ;)

    ReplyDelete
  16. hohoho.. chumel si bdak itu..
    bpaknya hensem jgak.. haha

    ReplyDelete
  17. dah ada calon belum..
    nanti kenduri jemput kak mas tau..he..he...

    ReplyDelete
  18. dlm diam2 en.tubelawak ni sweet eh..i likee..;p

    ReplyDelete
  19. he he jadi mampir dah.. sy jg.. hebat bos... thank dah mampir jg di blog sya...

    ReplyDelete
  20. wah statement ini " cepat mengurat aku cepat!! kah kah kah..aku nak anak!! lepas tu aku nak 'gunakan' anak aku untuk menghasilkan video-video yang super sweet lalu membuatkan ada perempuan lain jatuh hati dan sanggup untuk dijadikan isteri nombor dua pulak.. kah kah kah.."

    ... awl2 kne reject...kah...kah...kah...

    ReplyDelete
  21. bro.lu memang terbaik la.nnti mcm2 aksi ko suruh ank ko buat.mantap!

    ReplyDelete
  22. bergenang aku tengok vid ni..
    terharu!
    mari kawen dengan aku nak x?
    :P

    ReplyDelete
  23. Salam.

    Hasrat murni nak anak cepat.
    Ko hingat mesin anak sng dpt? *I'm refering to ur future wife* hakhakhak=P

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. jom kawen in case u r not a gay haha

    ReplyDelete
  26. peewittt...
    *terpaksa ngorat crayon untuk ta mengecewakan beliau*
    hahaha .

    ReplyDelete
  27. Insyaallah, ada jalannya. Tu, ramai yg dah ajak kahwin. Pilihlah satu. Moga tercaoai hajatmu. Amin.

    ReplyDelete
  28. doa telur kawin dapt anak pompuan twin,.heheh

    ReplyDelete
  29. wahh sweetnye they both..tetiba rasa nak anak n suami yg sweet camnieh..ngeh3

    ReplyDelete
  30. part yg last tu yg x best nyer..nk berbini 2..choiiii..

    ReplyDelete
  31. oooooo... xnk kawin lg ar.. enjoy dok single.. kat umah ramai sgt dh budak2 kecik(anak buah) jd dh biasa la.. haha.. x lama lg dpt la sorang lg anak buah baru... dpt la timang2 die tiap2 ari :P jgn jeles yea..

    ReplyDelete
  32. aku bayangkan...tentu sangat lawak.haha

    ReplyDelete
  33. blog percuma dari google blogger.com

    ReplyDelete
  34. haha apa ni
    law nk kwen dua eden pn xmo
    huhu
    tp eden pn nk anak juo
    LOL :P

    ReplyDelete
  35. huaaa sweetnyaaa. comel2.
    nak ngorat la blh? hakhak.

    ReplyDelete
  36. huhu..sweet vid.try ar lamar sorang perempuan sbgi isteri kedua wlpn isteri pertama takdok..hohok..

    ReplyDelete
  37. uwaa... keinginan tok berumah tangga n punya ank mkin menebal....
    da la 2 mmg impian...
    ya ALLAH.. pertemukan la aq dgr seseorang yg sudi amk ku sbgai isterinye...
    sob.. sob...
    nk kwen!!!! (^_^)

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates