Friday, February 18, 2011

video tubelawak dan anak perempuan tubelawak

harap maaf.. sekiranya anda sampai ke sini untuk melihat video aku dengan anak perempuan aku, aku telah menghampakan anda semua.. kah kah kah.. tajuk itu sekadar perancangan masa depan aku selepas menonton video yang super sweet ini.. dulu aku merasakan hidup bujang ni dah cukup best dah.. tapi kini pendapat aku dah berubah!! aku nak anak!! aku nak anak perempuan yang comel macam muka aku jugak (tak payah dok imagine la.. kah kah kah).. sila masuk ke blog aku setiap hari ya kawan-kawan.. boleh la aku kawin secepat mungkin lalu dikurniakan cahaya mata.. insyaallah..


kepada anda (lelaki) yang tidak berniat atau terlintas lagi untuk berkahwin, aku yakin lepas anda semua tengok video ni, anda semua akan dapat merasakan betapa bestnya kalau sudah berkahwin dan ada cahaya mata.. auww.. syoknyaa!! sapa nak kawin ngan aku? cepat mengurat aku cepat!! kah kah kah.. aku nak anak!! lepas tu aku nak 'gunakan' anak aku untuk menghasilkan video-video yang super sweet lalu membuatkan ada perempuan lain jatuh hati dan sanggup untuk dijadikan isteri nombor dua pulak.. kah kah kah..

video : bapak dan anak yang sweet


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
46 Comments
Comments


46 comments:

peck said...

pergh...
camna dia buat whistle register xyah nganga besaq sgt?
gila terer!
mariah carey pun kena nganga kot!...

anak hg klo muka mcm hg, cnfm aku korek mata anak hg kecik2...hahha~

crayon said...

cilaka peck : kan aku dah kata takyah imagine..

CahayaCintaIlahi said...

wahh someynyeeeeeeeeee... gewam gewam gewammmm
hehehe.. suweeettt.. sangatttt tube...cpt la kawen hahaha

peck said...

aku ckp without imagine...haha~
aku suggest video2 camni boh byk skit...coz meaningful!
xmo dah lame jokes...boring!
unexpected jokes xpa!

dah aa video ni mcm trailer movie...
"one day i'm gonna whistle"

crayon said...

tadak!! tadak!! aku nak buh gak lawak sarkastik!!
hahahahaha.. aku nak buh lawak porn!! lawak amir rajalawak

peck said...

thus, i call u lame joker then...
the syndrome lame joker!
what a name!!

sab said...

peh gile comel! den pn xsbr nk kawen. :D

Belalang Hijau said...

hebat tubelawak...
anda telah melakukan kebaikan dgn mengajak pembaca2 cepat mendirikan masjid....

kuikuikui

**Bila Comel Jadi Comot** said...

nice post kreatif idea

mama_izz said...

ha.. bagus..bagus.. cepat kawin.. best oo ade anak ni... biler penat balik keje terasa sejuk biler tengok anak2... hehe

cik panadol said...

wewitttt.....tubelawak hensem ar arini...kekekeke

SaYraH WonDerLanD said...

perghh tetipu T_T
ingatkan video tubelawak n anak pompuan nyer ..T_T

eRaY said...

sungguh manis, share sket kat blog saye kay...

fyoneex said...

comel!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Bukan setakat comel ajer, tp budak tu bijak jugak...

-telordibasuh- said...

under bile kete nak bersweet cam tu hahahhaa

si chentapelangi said...

niat buruk dah tu . ish3 =.="

milimilo said...

alahai bestnya ada anak.amek anak angkat ah ccmni.heh ;)

Pengumpul Blog said...

kempunan.hahahahaha

Spica said...

Hi, anaknya lucu ^^

Ro$$i DAh said...

hohoho.. chumel si bdak itu..
bpaknya hensem jgak.. haha

Mas said...

dah ada calon belum..
nanti kenduri jemput kak mas tau..he..he...

maiMOONyet said...

ok, aku nak apak dia xD

dila said...

dlm diam2 en.tubelawak ni sweet eh..i likee..;p

A. Jauhari said...

he he jadi mampir dah.. sy jg.. hebat bos... thank dah mampir jg di blog sya...

aDda said...

wah statement ini " cepat mengurat aku cepat!! kah kah kah..aku nak anak!! lepas tu aku nak 'gunakan' anak aku untuk menghasilkan video-video yang super sweet lalu membuatkan ada perempuan lain jatuh hati dan sanggup untuk dijadikan isteri nombor dua pulak.. kah kah kah.."

... awl2 kne reject...kah...kah...kah...

zety said...

bro.lu memang terbaik la.nnti mcm2 aksi ko suruh ank ko buat.mantap!

marina anakcikbob said...

bergenang aku tengok vid ni..
terharu!
mari kawen dengan aku nak x?
:P

skY Hayyat said...

Salam.

Hasrat murni nak anak cepat.
Ko hingat mesin anak sng dpt? *I'm refering to ur future wife* hakhakhak=P

Nurulbadiah Lai said...
This comment has been removed by the author.
Nurulbadiah Lai said...

jom kawen in case u r not a gay haha

MisApple said...

peewittt...
*terpaksa ngorat crayon untuk ta mengecewakan beliau*
hahaha .

GreenAppleKu.com said...

Insyaallah, ada jalannya. Tu, ramai yg dah ajak kahwin. Pilihlah satu. Moga tercaoai hajatmu. Amin.

Mar said...

doa telur kawin dapt anak pompuan twin,.heheh

cikbelog said...

wahh sweetnye they both..tetiba rasa nak anak n suami yg sweet camnieh..ngeh3

Ixora Azura said...

part yg last tu yg x best nyer..nk berbini 2..choiiii..

ZoOL said...

oooooo... xnk kawin lg ar.. enjoy dok single.. kat umah ramai sgt dh budak2 kecik(anak buah) jd dh biasa la.. haha.. x lama lg dpt la sorang lg anak buah baru... dpt la timang2 die tiap2 ari :P jgn jeles yea..

si para para said...

aku bayangkan...tentu sangat lawak.haha

malaysiandotcom said...

apa punya blog ni?

crayon said...

blog percuma dari google blogger.com

budak awam said...

haha apa ni
law nk kwen dua eden pn xmo
huhu
tp eden pn nk anak juo
LOL :P

zEha said...

huaaa sweetnyaaa. comel2.
nak ngorat la blh? hakhak.

lisa said...

huhu..sweet vid.try ar lamar sorang perempuan sbgi isteri kedua wlpn isteri pertama takdok..hohok..

Merentas Horizon said...

comel T_T. nk anak jugak..

NurAfirah FieSwief MdLatif said...

uwaa... keinginan tok berumah tangga n punya ank mkin menebal....
da la 2 mmg impian...
ya ALLAH.. pertemukan la aq dgr seseorang yg sudi amk ku sbgai isterinye...
sob.. sob...
nk kwen!!!! (^_^)

.fafa shumel. said...

hahaha
sweet sgt oke!

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk