Thursday, June 30, 2011

BFF : bullshit fucking friend

warning : entry ini adalah entry kurang ajar! kalau tak suka jangan baca.. bff (best friend forever) adalah terma yang sering digunakan oleh remaja masakini dan kebanyakan yang menggunakan terma BFF ini adalah perempuan.. berdasarkan pemerhatian aku, BFF ni adalah bullshit! kah kah kah.. kalau betul dia BFF kau, cuba kau cakap "aku minat la kat boyfriend kau" lepas tu tengok BFF kau tu nak kawan dengan kau ka tak.. best friend forever konon.. pui!


selalunya perempuan yang sering menggunakan terma BFF ni adalah perempuan yang merasakan diri mereka cantik dan BFF mereka itu sudah pasti perempuan yang cantik juga.. aku rasa diorang ni sebenarnya terpengaruh dengan filem-filem barat seperti 'american pie' dimana ada sekumpulan cheerleader(bff) menjadi kegilaan lelaki kacak di sekolah atau universiti.. kah kah kah.. aku ada kenal sorang perempuan ni, dia ada BFF.. jadi berlakulah dialog dibawah ini..

tubelawak : laa semalam kata nak lepak mid valey.. awat tak jadi mai?
perempuan : semalam aku keluar dengan BFF aku la.. sori beb! tiba-tiba dia sampai depan rumah aku naik kereta celica.. aku punya la happy sampai terlupa nak msg hang..
tubelawak : owh.. patut la lupa kat aku.. dapat naik kereta mewah.. BFF hang tu keja apa weh?
perempuan : dia student lagi.. tapi mak bapak dia kaya..
tubelawak : mak bapak dia kaya? syok gila.. mak bapak dia keja apa?
perempuan : ntah, aku pun taktau.. tak penah pulak aku nak tanya soalan tu kat dia..

wtf? sedangkan kau cakap si dia tu 'best friend forever' kau.. tapi background dia pun kau taktau.. nampak sangat kau rasa kau 'hot' bila berdamping dengan orang macam tu.. kah kah kah.. kang BFF kau jual kau kat siam baru kau tau.. kah kah kah..

dulu ada jugak kawan-kawan terdekat aku (perempuan) yang jenis memilih kawan.. kiranya mereka ni berpuak-puak (group) lah.. memang aku tak nafi, dia ni cantik.. BFF dia pun adalah lima enam orang.. semuanya cantik.. lama jugak diorang ni berkawan.. nak pegi mana-mana pun mesti gerak sekali.. tapi sampai satu masa tu, group diorang ni berpecah.. aku jenis muka tak malu dan suka busybody.. jadi aku tanya lah kat kawan aku ni..

tubelawak : weh.. awat skarang ni aku tengok hang dah jarang buat modelling job dengan BFF hang dah?
perempuan : complicated la nak story kat hang.. aku kena fitnah wei
tubelawak : lerrr.. depa kata apa kat hang?
perempuan : yang sipulan A ni cakap aku dok mengutuk sipulan B tak cantik.. harap dalam gambar ja cantik.. realiti tak cantik.. lepas tu aku bagitau la cerita sebenar kat sipulan B.. sipulan B terus pening dan terus takmau kawan dengan aku dan sipulan A :(
tubelawak : olololo.. ciannya hang.. takpa.. hang kawan ja ngan aku.. aku bagi hang gula-gula eh.. tamo nanes nanes.. olololo..

kes kecik dan bodoh macam tu pun boleh putus kawan.. kah kah kah.. jadi buat apa kau nak BFF BFF ni? takda advantage pun sebenarnya.. yang paling aku menyampah, ada juga golongan yang dok cerita kat internet yang dia rapat gila dengan BFF sorang ni.. tapi realitinya haram tak rapat pun.. bila face to face, nak melawak-melawak pun segan.. kah kah kah.. buduh nak mampos.. BFF teloq hang!!

bila seseorang tu ada BFF, nampak sangat dia ni seorang yang memilih kawan.. tambah-tambah jenis BFF yang ada rupa ja.. mesti ramai yang cakap, itu pemikiran masing-masing.. yaa! kalau kau nak bangkang pendapat aku, silakan~ tulis ja komen kat blog ni.. lagipun aku tak pernah disable pun komen dari anonymous.. haha.. adakah anda tahu, dengan wujudnya perkataan BFF itu, anda telah mengecilkan hati rakan anda yang lain? :) ataupun memang anda tak ramai kawan sebab ramai benci anda? kah kah kah


p/s : kalau lelaki ada bff.. mereka gay!! kah kah kah.. ludah mereka dan amerika!!


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
112 Comments
Comments


112 comments:

Ayeem Jemain said...

haha kawan nk hot je tu mmg wujud

izwanie azieda said...

kejam !! tp aku kawan semua. :)

wiwie sazali said...

pergh, agak la.. kdg2 yg mcm ni pmpn bajet hot n kaya sbb dpt kwn dgn anak org kaya.. kalau kwn dia tu anak org biasa, agak2 dia nk kwn x?? pathetic..

hamzah ian said...

bukan orang tak suka hang, tapi orang benci hang..

bff ni fak tahu.. nak ikut sangat omputih tu.. last2 gaduh jgk.. bodo..

laki ade ke bff?

Cik Mira said...

Aku suka entry ni! hahahhaa. aku mmg tak penah mengamalkan konsep BFF. aku pun penah up entry mcm ni. BFF atas nama jek. bile senang carik kawan. bila kawan susah tetibe lesap~

ayaa alyy said...

BBF hot hot mmg stai cun ja semua. tak cun x bley jd BFF diorg. mesti ad hasad dengki. naseb bff aku si nada tuh tak hot. hahaha. nada baca matiii denn :P

Belbel said...

haha. aku suke3. sbb aku tade pun nak pggl kwn rapat aku BFF. sbb selalunya BFF ni tak akan forever pom. nipu jerrrrr.

Anonymous said...

ahahaha.. nampak sgt crayon kena rejek ngn.. awek hot? booooo

ayaa alyy said...

BFF yg style pilih nk yg hot and cun ja mmg ada. sape tak hot tak cun diorg tak nk kawan. konon diorg lh plg hebat. haktuihhh !

naseb BFF aku si nada tuh tak hot. hahah #nada baca matii aku :P

Anonymous said...

ahahaha.. nampak sgt crayon br pas kena rejek ngn.. awek hot? booo

bila tu crayon? mlm td? booo

Edy Ramanov said...

setuju dengan tubelawak!!! selalu sangat dengar kaum pompuan ni cakap: i kuar dgn my bff, itu bff aku lorh dan macam2 agi. itu semua tak penting. yang penting hati masing2 tu. ikhlas dalam berkawan. baru betul. =)

Anonymous said...

ahahaha.. nampak sgt crayon br pas kena rejek ngn.. awek hot? booo

bila tu crayon? mlm td? booo

kesian, pasni bertambah la cacat otak tubelawak

linda hot said...

ahahaha.. nampak sgt crayon br pas kena rejek ngn.. awek hot? booo

bila tu crayon? mlm td? booo

kesian, pasni bertambah la cacat otak tubelawak

Alya Esprézzo said...

kahkahkahkahhh...abg tube, den sukooooooooo bonaaaaaaa entry ekau niee..wakakakakakakakakakak

*wahh tetibaaaa terkeluar bahasa negeri T_______T

eddy syrol said...

uiks..marah benor ye..

jom terjah



NASI GORENG TIADA TAJUK

cik pha said...

kawan untuk didunia senang dicari..tapi kawan untuk dunia dan akhirat susah

encikmister said...

tahniah2

nadiaazira said...

setuju!!!sekarang i tak memang tak percaya bff ni...dulu i ada 2 bff tapi 2-2 tak boleh pakai...pretending like she is an angle padahal apa pun tak boleh!

Anonymous said...

pernah terkena mcm tuh..nak kwn dgn org lain pun tak leh..terus nk cemburu n merajuk..huhuhu..skang elok kwn dgn semua..tak yah rpt2 sgt..

adan said...

AKU BANGKANG..!!!! kalau ada yg tak suka entri ni.

bagaimana pulak klu mereka yg dah kenal dari kecik.. adakah dorang layak berBFF?

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha..aku setuju ngan entry ni..pompuan yg dok heboh tu bff dy almost ade sedikit perangai gedik tak kire la sikit ke tak..

aku pon ade bff ehh silap aku ade kawan baik la..bagi aku semua member aku kwn baik aku..tp mestila ade yg lebih rpt ngn kite kn..setiap org msti ade kwn yg paling rpt..betul kan???hehe

Edward Haste said...

pempuan mmg lagutu dah. aku ada bff...tubelawak. fuck you. tgk...camni baru bff. :D

peckle said...

Hahah..
Tulis trus lps sembang hari tu!

Kalo mcm kita, hg clasifikasikan camna?
A group of different attitude but close like shit wlpn penah divided sat, tp still unite!

CikKaikazie said...

zaman bru nk up dgn fb dulu pernah terpedaya dgn not. bff.selalu konpius dia ni bff aku ke tak?dah add as bff tetibe kt profile dia xde pun nama kita.huhh!

cikpia said...

entri nie buat aku sedar-AKU TADAK KAWAN BAIK!!!! damn!!!

Tarmizi Abd Rahim said...

hare..
laki ada bff depa GAY (WTF)
hahaha

aku xdak bff, aku ada jambu..(kira GAY jugak ka??)
hahaha

mrs redzuan said...

erk. takde BFF sebab tak howt. =P

ainaa.najlaa.mohd.nor said...

sapa tak matured memang bajet ada BFF la bagai. cuba tengok mak mak kita, ada tak diorang BFF? takda. conlusionnya, BFF ni untuk orang orang baru nak up. HAHAHA

laskar pelangi said...

chet!! kekadang BFF sendiri hancurkan ikatan persahabatan tu. BFF memang bullshit fucking friend KOT;D

HAHA!

ComOt said...

paling tak bleh balah, kat FB in relationship dgn kawan perempuan jugak. konon pompom girl ngn bajet les ler tu. kan org kata biasanya lesbian cantik. padahal muka belacan

atiq said...

HAHA. betol betol. sokong sokong. buat apa kata bestfriend forever kalau asyok dok mengutuk kawan depa kat belakang.

silap haribulan kita yang tak cakap apa apa pun kena kutuk jugak. HAHA.

Fina Fento said...

tak pernah pulak nak pakai terma bff ni dengan kawan - kawan. yang mana suka kawan ngn kita, kita kawan ja..apa de hal..

KiD said...

aku laki.aku tak paham pun benda2 BFF ni.nice info.

MR. SYAH said...

hahahah... aku sokong kau der..

Azrul Hisham said...

bullshit fucking friend...aku suka term ni...kah3x

misz ifah said...

suka gyle en3 nihh :)

Rahmad said...

BFF konon..

macam shit jer bila dengar dialog yg menggunakan term BFF ni..

Dee Chicuita said...

aku universal. tak main bff, semuaaa aku kawan :)

♥nitnot abc said...

HAHAH . depends lah jugak kut actly . ta sume bff mcm tuh . member aq , oke jea . mg susah na carik member yg susah senang same same . misal kate , dlm group tuh ade 10 , yg akan susah senang setia same same mesti da tgl 5 ke 4 . and BFF tuh pd aq , semate mate 'WORDS' sahaje . XP

Anonymous said...

bullshit fucking friend.. i like!
cam cite anissa kat tv3 tu lah.. nmpak sangat bff ppuan ni takleh pakai :)

cucu tun teja said...

best dan pedas en3 ni...memang ramai kenalan saya mengamalkan bff ni, dari sekolah rendah sampaila dah kerja ni....ntah pape ntah...lantak diorangla...

Anonymous said...

haha.. Agreeeeeed!
Dulu i ade sorang kawan yang kenkunon BFF i la (sangat....) tapi lepas i dah kawen and takleh nak follow rentak hidup bujang buang masa dia tu.. Terus di un-BFF i.. Manusia.. Baik i kawan gan kucing.. Lagi reti setia and tak pilih bulu pon...

wannurfazrini said...

patutlah smpai skrg aku takde BFF psl aku tahu mmg bullshit pun ada BFF . lbh baik sendirian. kann? hahaha

~aYeeN & SuE~ said...

aku ada bff n aku mengaku..terms of bff mcm teman sejati,bukan sehidup semati.kta share almost evrtg dgn dia tp xkn la pasl bnda dlmn pon ko nk share,ad byk kebaikn aku dpt bila ada kwn mcm ni,ble ko sush or sng dia ada dgn ko.bru lah bly pngl bff.klu x, mmg x best kot xd kawn mcm ni.mgkn bg lelaki x pngl bff tp brotherhood/pe2 jela.tp klu berkawan tak ikhlas nak menumpang populariti or ada niat tersembunyi mmg ptot dpt gelaran yg ko bg tuh..
sorry to say mcm xd isu je ko tulis pasl bff ni,sdgkn aku hrpkn ko ley kupas n tulis byk lg isu2 lain.
*nak tgk bff aku mai kt blog..:)

Syera Khalid said...

HAHA bullshit fucking friend ? saya pun ada bff. Bukan nya bff itu apa, just kawan yang betul-betul rapat dengan kita, yang betul2 ngam laah dengan kita tapi tak semestinya bff tu tak pernah gaduh, ada jek gaduh so pandai-pandai lah. By the way, HAHA tak semestinya bff tu nak sama-sama hot kot, saya huduh bff saya cantik :D

Anonymous said...

@syera khalid

tu yg tubelawak nk ckp, huduh tp nk bff yg cantek? ;)

cik athirah :) said...

aku tak tau nak komen ape . btw , entry ni buat aku berfikir . berfikir dalam jangka masa yang lama .

KecohAbes said...

nk bff ngn tubelawak bleh x?? kekeke!! :P


http://kecohabes.blogspot.com/

! Nurida Ardy said...

bff aku jantan.la ni cukup sibuk dgn gf baru dia.aku jenis tak kisah, asal dia happy berjimba2 dgn gf baru dia dh kira orait la tu.

RastaMat said...

yang wa tau, bff memang stand for bullshit fcuking frens..
dari kecik sampai la ni wa tak pernah ada kawan yang wa anggap kawan rapat, kawan baik sebab wa tak pernah percaya semua tu..
semua tu tipu..
sampai satu tahap, kawan lu akan benci n bosan ngan lu..
pastu dia akan blah..
time tu baru lu kenal dunia manusia ni macam mana..

Rara Farah said...

kesah sangat ke BFF nie...aku sendiri tak amalkan..kawan tu biar ikhlas baru bersih hati...tak gittew?

Jamban Comel said...

tak yah nak bff sangat la pon ,pe jadahnye hak3 adoiyai

omai.n i k l i s a said...

ayat tuh pon x realistik.
nothing last forever ok.

bella :) said...

bff??
kawan jee ngn sume tak payah nk bff sgt lah..
bkn sume kawan bole tlg kawan dy time susah..
law kite senang mmg ramai yg nk kawan ngn kite

mashi said...

kebanyakan yang selalu guna bff ni selalu yang pesyen tak ramai kawan..
dapat kawan terus assume bff hapa bala..
padahal yang lagi sorang tu relexx ja pun..
sian diaaa.......

budak hitam said...

sy punya ramai bff tp rasenye awk dh slh fhm dgn mksd bff hnya disebabkan segelintir org yg menyalahgunakan status bff tu.. bff bkn terletak pada perkataan atau status tp ikatan dan kasih syg yg kte simpan sampai akhir hayat.. ambil n simpan dlm memori anda.. persahabatan bkn hnya perkataan.. jika anda igt kwn anda sehingga ke tua dan masih anggap itu shbt anda.. maka itulah bff.. risau ada yg terasa? bff tidak semestinya seorang kan?

cuma memberi pendapat.. :)

saljihitam said...

likeeeeeeeeeeee betei.

perempuanbimbo said...

aku tak ada BFF(best..bla bla bla) tapi aku ada BFF..BABI FRIENDS FOREVER.i like post ni laju-laju :)

azi nur said...

tetttt....

aisyah MARS said...

haha , gila babas bodoh . haha . lawak pun ada . like gila !

jaja said...

haha thumbs up.. sangattttt lah betol... hikhik

COF said...

Setuju..., he..he...,
Salam kenal sobat.

peroad_135 said...

setuju sgt2...
pe salahnye klu ko anggp semua mber2 ko tu bff ko...
enjoy kot...kena lak sume sekepala...bru r leh gelak x benti...xpyh la nak pilih kwan sgt...yg penting diri sndri kan...

hazeleyed lady said...

Ok...
make sense...

Faiz Tapit said...

abam ijuali, nak tak jadi BFF ai?
ai kesunyian lah

Tasha said...

geli je bff...tp realiti pompuan2 bajet hot mmg gitu la..haha (tulus dari org cold,x hot)

Alexandriana Alia said...

kehkehkeh, mmg boleh jalan dgn bff geng hot perasan lawa.. drama je semua tu, fake.fake

Anonymous said...

walopon ak kekadang menyampah ngan cara penulisan hang,tp,aku baek,ak ttp baca gak..

kali ni,cek stuju sama hang!i suka la*cara bff yg hot tuh ckp

aiNa yaZiD said...

huhuhu..nice entry!. ^_^. tapi ada jugak bff yang biasa-biasa aje. x hot dan x kaya. hidup bersederhana...

Ayie said...

gua tak tau nama penuh BFF gua.. tapi gua tau ''hot story'' dia.. HAHAHAHA

[sutera kasih] said...

ape2 je la hhahaa

chipshoes said...

Followers (11067) follow balik sobat

Aida Omar said...

baik BFF dgn beruk lagi bagus kalau perangai nk hot je. haha..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

laki kak dia adalah BFF kak!!!

mawar puteh said...

Aku ada je BFF.
Okeh jer.Tak pernah gaduh terOk pun
gaduh manja2 tu ade lah.
Siap nak bagi boipren dia kat aku.HAHA,ngeng!
kteorg taw background family masing2.
tak payah BFF sgt la..braderhud sudah,lallallalala~

KinosKoko said...

ada jenis yg rasa hot gila nak mampos bila ngn bff diorag...cheerleader effect je tuh..

Anonymous said...

gwa bnci bff!! umpama babi fucker fucking...hahaha kejem la statement nie..hahahahhahaha baek bff gan kambeng belakang rumah

*hahaha en3 lu hottt lahaii

suzey said...

hahaa
kawan lahh dengan semua orang
kn ? kn ?
hee ;p

CintaZulaikha said...

ikot suka depa lah..bff ka apa ka..yg penting bff aku ialah adik aku, laki aku, ank aku n tuhan yg 1..ko ada...lalala~~

dLa Suri said...

saya ada jgk bff tp kiteorg tk cntik pun. ada yg kurus, sederhana, dan besar. Hahaha. kenapa kiteorg ley jdi bff, sbb kiteorg suka pnggil bdo, samdol dan kekadang b*** la! dekat masing2. Haha.

HAFIZAH said...

nak wt pe bff..kwn jela ngn sume org..hihi

Anak Omak said...

pendapat yg bernas...
mmg ramai yg hipokrit skang ni...

positip said...

Aku rasa stgh2 pembaca silap konsep atas apa yg dikupaskan tubelawak di atas.tubelawak x explen the whole detail about bff, dia cuma bg contoh yg plg worst utk word bff tu...

(Ni pendapat aku)
Sbnrnya, kalo individu tu nakkan bff, dia sndri kena jadi "best", bkn dari istilah hot, lawa, or stylo tp best dari segi sikap, persepsi dan percakapan...
Tiap2 org mana bleh mengharapkan org laen jadi apa and sperti mana yg kita nak, tp diri sendiri jadi la sebagus mana yg perlu...
Mgkn bff ni di interpretkan dlm english, tp erti sebenar dia adalah sahabat. Bila dan di mana Rasulullah sendiri ada beberapa sahabat..
Jadi sory tubelawak, yg ayat last bff tu gay aku xsokong..tp cita di atas aku sokong!

Even aku sndri xtau apa mksd bff, coz bg aku xda yg forever dah dlm dunia ni..tp aku interpretkan as brothers, jadi bila ikatan as brothers, sbgai adik bradik wlpn parent laen2, wlpn gaduh p la brapa kali pun tp still bleh ok and close blk..

Even kwn aku sorang ni, dia siap bleh halalkan hutang wlpn "bff" dia ada negative perception kat dia, even keep contact wlpn "bff" dia yg create mess, wlpn dia rasa sucks & depress tp dia still x give up utk "bff" dia nak feel part of the brothers community. Bg dia, dia xanggap "bff" pun tp sbgai adik bradik...

Cuma manusia ni, melayu included rasa ego and dah lupa apa mksd sahabat, and if kalo banding bdk di atas dgn sahabat Rasulullah yg sanggup mati mmg aa jauh, tp sekurang-kurangnya dia sacrifice and pejuang apa yg dia rasa betul and patut dibuat...

So, kalo nak sahabat ka, bff ka brothers ka, sisters ka, u have to be one 1st..act like it, then u will have one, perhaps more!..

APAN said...

aku setuju ngan point dlm entri ko ni bro... :)

kay-N said...

aku pompuan..tapi aku menyampah kot org ckp sal bff ni..

sbb tu aku rmai kwn..ahahahaha..=)

shahjiehan said...

hang org kedah ka wei????


hahhaa...


aku pon menyampah ngn bff la konon2nya...

caitt...

karut je semua tuh...

shahjiehan said...

bro, camna hang boleh buat 2 side komen, 1 utk blogger 1 utk fbooker... ajar laaaa!!..



plisss

Ain Zulaikha said...

bff pun tetap gak menyakitkan hati..

Jangan Kalot said...

menyampah dengan emosional!

crayon said...

shahjiehan : aku dah send email url kat email gmail hang.. goodluck~

hazaikazulkafli said...

kawan berkongsi rasa kasih dan syg tu ada ah..grrrr

Anonymous said...

BFF 2 bkn ke best fucking fren?huhu

Alin said...

nape mesti pilih yg cantik2 je? xksh cntik ke tak jnji best kwn dgn dia dh ckup^^ tp entri nie mmg superb la :D

ooh said...

BFF? aku baru tahu ape itu BFF..hahaha
bagi aku tak perlu sume tu asalkan ko knal kawan ko sape..means that yg selalu berada di samping ko ketika susah and senang. tu je :)

amir aizat said...

haha terbaik!

Farhan Yusof said...

Blog u hot !!! Nak jadi BFF boleh x? Hehehehe...

Hayati Hamzah said...

kalau camtu cari bff lelaki lah .
tapi , boi fren forever .

tubelawak , could u ? :">

Anonymous said...

BFF = bullshit favourite friend = kwn yg senang di-lembu-lembu kan

didi said...

tak perlu nak mention katsemua org yg korang ni BFF..what 4?? cukuplah korang je yg tau hbgn korang... aku n kwn baik aku dr umo 8thun sampai 25thun skrg...kerja sama lagi..tp xde lak nak kecoh pasal BFF nie kat fb...sbb kitaorg kawan dari hati...tiada hasad dengki atr kami...berbagai ujian kami dah tempuhi bersama termasuk la teman lelaki..alhamdulillah..sdikit pun tak merenggangkan hbgn kami... kawan lah dgn hati yg ikhlas,ada bersama sewaktu ssh dan senang...jgn berkawan krn nama...glamor...sbb setiap benda yg xikhlas ni xkan bertahan lama...:)

jane said...

@didi

yup, kalo btol BF, tak perlu nk kecoh2 sampai announce BFF.

BF aku boleh tinggal sorg kt umah famili aku, aku bole tinggal sorg duk ngn famili dia.. hari ni aku cuci spenda dia, lain hari dia cuci spenda aku.. hah korang ada? bff kunun. emo jp pg ni :)

jane said...

ni pehal lak crayon nk kena approve dulu komen ni? hangin kang

Anonymous said...

aku setuju psl bff ni wlpun aku pempuan. ada kwn2 aku yg dok buat entry kat blog n notes kat fb khas utk bff depa. giler kecik hati bila terang2 kata kepada yg nama x disebut jgn kecik hati...cam wth? dan ikut pemerhatian aku, depa yg dok canang bff ni sebenarnya suka perhatian n diorg ni bermulut longkang n x cantik pun geng diorg.

Anonymous said...

kahkah...nasib aku tak de bff haha

punchdrunk lovesick said...

bg gua bff ni mg cipap anak anjing..lelaki pon ade bff..cume xde la dipanggil bff..slalu panggil mmber kamceng saja...wa ada sowng mmber kamceng..tp slalu gak gaduh dan bertumbuk..hahahahah..cm lelaki ni xde la jaja mmber kamceng diaorang..xde lah jlan pinpim tangan..kalo aku jumpe aku sepak je..ok aku penah sepak pasangan gay cium mulut..hahahhaha

Anniesa Sophillea said...

aku ada bff~ dia sorang ja kawan baik aku dari kecik sampai besaq.. dari aku 9 tahun sampai dah 22 dia ja selalu ada untuk masalah2 aku~ itu baru BFF.. bukan gang 10 20 org dok canang gang depa cantik padahal tak da la cantik mana!

Anonymous said...

bff celah ketiak depa cam tu...baik celah ketiak aku baguih lagi dok ada...busuk2 ketiak aku org lain yg marah tp aku tak..baru la bff cam tu..

mmz said...

hahahaahakk...!! ;D

echa said...

best bro ade bff...haha

lieynad said...

mmg lar..bff nie xpenting...tpkn sy ade bff dr kecik lg until n0w still bff dgn dye...laen tau 0rg yg kte knl dr kecik drpd kwn yg kte knl time kte besaq nie...am i right??kui3

Malaysia Maternity Wear said...

hoii kecoh tol

Malaysia Maternity Wear,Maternity Wear Malaysia,Maternity Wear,Maternity Clothing,Maternity Dress,Online Maternity,Online Baby Products,One Stop Maternity

aeriusma said...

setuju ngan n3 nie..lalalalalala...

Saffrina Ropiee said...

Berapi entri ni hahaha.

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk